- Poruka
- 386.010
ne znam za maksi i lidl ali za vero stavi naocare pa ce da ti zapne za okceU Lidlu, Veru i Maxiju mi nikad nije zapalo za oko kiselo mleko od ovce i koze.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam za maksi i lidl ali za vero stavi naocare pa ce da ti zapne za okceU Lidlu, Veru i Maxiju mi nikad nije zapalo za oko kiselo mleko od ovce i koze.
u lidlu imas i od bivolaU Lidlu, Veru i Maxiju mi nikad nije zapalo za oko kiselo mleko od ovce i koze.
Имаш и оно бугарско у тегли.u lidlu imas i od bivola
samo potrazi..ima svega
nemam decu.
kakve su cene?Овде у Земуну у Бежанијској улици имате радњу Коза ностра. Ту је све могуће од козе - кефир, млеко, сиреви, сурутка...То је фирма оног глумца који се вратио на село.
Već nosim. Ali retko u Vero idem pogotovo tamo u mlečnom delu.ne znam za maksi i lidl ali za vero stavi naocare pa ce da ti zapne za okce![]()
sada znas..mozes da nadjes u veru, lidlu i kruna komerc sto napisa elektrikaVeć nosim. Ali retko u Vero idem pogotovo tamo u mlečnom delu.
i u maxijusada znas..mozes da nadjes u veru, lidlu i kruna komerc sto napisa elektrika
to za one koji zive u Zemunu..ko ce da ide sa Vracara na primer cak u Zemun da bi kupio kiselo mleko ..За радњу Коза ностра - на почетку је Бежанијске улице, ближе Главној. Пре Гвожђара.
Ма не само то. Дала сам линк, ту је цео дијапазон производа на челу са лековитом козјом сурутком - у праху, капсулама ... Може и достава.to za one koji zive u Zemunu..ko ce da ide sa Vracara na primer cak u Zemun da bi kupio kiselo mleko ..
ma vazionaj kome se jede
ja sam i u madjarsku isao zbog neke hrane![]()
Mislis sad?ma vazi
u madjarsku je koliko znam islo pola srbije u vreme nestasica i inflacije..
..imas sve i ovde a imas ovde i madjarsku prodavnicu sa hranom i picima iz madjarskeMislis sad?
ni ja ..jedino ako idem kolima ..pa donesem iz italije na primer 3 litra maslinovog ulja iz Ligurije koje spada u vrhunska maslinova ulja..Ја нисам никад била шверцерка.
За време санкција Булевар је био линијска робна кућа па је човек могао да купи све из Мађарске.ni ja ..
Добро то спада у уживање а не у путовање са циљем препродаје као што је онда било и као што су неки радилиni ja ..jedino ako idem kolima ..pa donesem na primer 3 litra maslinovog ulja iz Ligurije koje spada u vrhunska maslinova ulja..