Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zelena piletina 😱😱😱 zvana ikebana :lol:

Screenshot_2023-04-27-12-43-16-240-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

maxi je to bolje resio plocom od pleksiglasa ispred centralnog dela kase..manje a isto delotvorno kao i taj kako kazes "kavez"
koliko sam video u maxiima to ostaje.

Nije uopšte problematično mleko tj jeste za lidl u kome trenutno nema nijedno mleko ispod 121 dinar po litru.

Da napomenem 86 din je redovna cena u metrou.

Logističke poteškoće u lidlu?
Screenshot_2023-04-28-17-23-14-195_com.android.chrome.jpg

U metrou nemaju tih problema. Ne lažu i ne obmanjuju svoje kupce.

IMG_20230428_205646.jpg

Nema mleka ispod 120 dinara u lidlu bio sam pre neki dan ono sa 1% nije mleko nego voda.

Dakle lidl ima najviše cene u srbiji veće od maxija i idee.
da , to je voda . zasto ljudi kupuju uopste te *dijetetske * proizvode?

postan margarin , majonez , bljak , uzmi malo pravog il nemoj nista

inace ne valja ti toliko mleka , vidim da ga pijes bas dosta https://antioksidans.com/negativa/mleko/

Ma gde pijem mleko to ode na espreso jbt ko da imam kafić u stanu :lol: i kolače ponekad kornflex. paket mi traje skoro mesec dana.

Neću svaki dan da vučem iz prodavnice ko mamun. Zimi držim paket u autu pa uzimam koliko mi treba. A i nije mala razlika 86 dinara litar umesto 120 din u lidlu.

Ni ova lokalna seoska prodavnica u beškoj nema logističkih poteškoća sa milka čokoladama baš čudno jelda? Meni se čini da samo lidl ima lažne akcije i visoke cene? 🤔

IMG_20230430_121038.jpg

ja odavno rekoh da kad vide da ulazis u lidl preko motorole javljau
sifra plavo, mario dosao i onda sklanjaju sve proizvode na akciji :D
a ja se pitam , sta im je odjednom trka frka.. tovare robu sa akcije na ona kolica i trceci guraju u magacin
...i sve vire iza vrata da vide da li je mario napustio Lidl pa da vrate robu nazad

Back