Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zar to ne ide po težini?
nije vucic lopov nego ljudi kao ti kupuju ne pitaju.Lepo bogme u srbiji 130 evra. Dakle SVE je skuplje u srbiji za 20-30% lepo ja kažem. Vučić lopov.
Opet si ubo tačno u centar.Vičić povlo paprika šiljak 550 din kilo!
koliko si kila kupio?
Ma gde kupio, onesvestio se momentalno kad je video cenu.koliko si kila kupio?![]()
NULA kila ne kupujem kod lopova.koliko si kila kupio?![]()
Vučić te odžepario?Nego jeste provalili da više nema poklon kupona tj grebalice nakon kupovine? Ili je to meni neko ukrao iz aplikacije?![]()
Ima, samo nekad kasni pa ga objave par sati kasnije, proveri danas pregled kupovine.Nego jeste provalili da više nema poklon kupona tj grebalice nakon kupovine? Ili je to meni neko ukrao iz aplikacije?![]()
Dobro mala je razlika između M i Lznas kad recept kaze 3 jajeta..ne znaci tri bilo kakva, nego 3 normalna..tih sitnih stavi bar 5 ako zelis da kolac valja.
jeste , hibrid grozdja i kukuruza kokicaraVidi možda je samo neki hibrid sorta ne mora gmo da bude.
Ovo ce restorani da kupuju kao blesavi , samo postave svoje botove u prvom redu koji ce trcati do frizidera
Evo tek danas stigo kupon sinoć sam gledao i ništa. Izgleda da je fora u kašnjenju i onda ako ne pogledaš sutra hop istekne grebalica.
Nego jedte se spremili za ćevape? Šta mislite hoće li ih biti u opšte ili će vučić opetsve da pokupi za sebe i svoje?
Pogledajte prilog 1316045