Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lepo bogme u srbiji 130 evra. Dakle SVE je skuplje u srbiji za 20-30% lepo ja kažem. Vučić lopov.
nije vucic lopov nego ljudi kao ti kupuju ne pitaju.
ovde se hvalis prepunim kesama i kako svakog meseca doguras do onih 600 din popusta na racun..
brate oni bi smanjili cene da se ne prodaje roba..ocigledno u hrvatskoj ne zele da daju vise od 100 evra a ovde lagano daju 120 evra..prosto..svako prodaje proizvod po ceni po kojoj moze da ga proda..

Vičić povlo paprika šiljak 550 din kilo!

IMG_20230324_185326.jpg

Evo tek danas stigo kupon sinoć sam gledao i ništa. Izgleda da je fora u kašnjenju i onda ako ne pogledaš sutra hop istekne grebalica.

Nego jeste se spremili za ćevape? Šta mislite hoće li ih biti uopšte ili će vučić opet sve da pokupi za sebe i svoje?
Screenshot_2023-03-25-10-37-08-944-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Poslednja izmena:

Evo tek danas stigo kupon sinoć sam gledao i ništa. Izgleda da je fora u kašnjenju i onda ako ne pogledaš sutra hop istekne grebalica.

Nego jedte se spremili za ćevape? Šta mislite hoće li ih biti u opšte ili će vučić opetsve da pokupi za sebe i svoje?
Pogledajte prilog 1316045
Ovo ce restorani da kupuju kao blesavi , samo postave svoje botove u prvom redu koji ce trcati do frizidera :hahaha:

Back