Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema ništa dajte ponovo jel se tuku? :super:

Screenshot_2023-03-29-12-54-02-158-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Bila sam tu. Mnogo je grđe nego na snimku. :mrgreen:
Dve babe su se potukle i otimale za ćevape, dosta vam je gospođo ne možete toliko da uzmete"...
Znači Lidl se otvorio u 8 a u 8 i 2 minuta nije bilo ćevapa.
Devojke sto rade nisu smele više da iznose i govorile su da nema više al' ja sam provalila da lage i sačekala, uzela 3 kutije bez guranja i laktanja. :ok:

Ja ne znam šta ovaj narod i zaposleni tamo rade. Kad sam bio pre par dana posle dužeg vremena brašno prosuto i probušene kese, mleko tetrapak zgnječeno, odeća što se nudi razbacano, ispreturano. 🙄🙄🙄
mogu slobodno da kazem da je deo naroda stoka.. dovoljno je da pogledas u vreme jacih akcija prodavnice sa odecom kako je sve razbacano..

Lidl opet ponižava ljude sa ograničenom količinom akcijske robe stave 20 paketa i onda se narod tuče i ubija :lol: ja jednom kupio tako jaja na akciji i dok sam se okrenuo neko mi maznuo iz kolica :hahaha:
Понижавају се сами.
Не бих се отимала ни за појас за спасавање на Титанику а не за ћевапе.
То је такав, тужан карактер. Карактер?

i meni je ovo ponizavajuce ali je odraz materijalnog stanja vecine i situacije u drustvu
ne bih se ni ja otimala za te cevape ni da su dzabe ali imas porodica sa vise clanova slabog mat.stanja i njima ovo dobro dodje
secate se onih pilica ..nesto slicno ovome ili onih redova kada se otvarao Lidl u Leskovcu pa su ljudi cekali celu noc da se "Linda" otvori
meni je nekada zao ovog naroda:(

Kako se N1 sekira zbog navodne "tuče".
Pogledaj na ovom videu kako lik sa navučenom kapuljačom "slučajno" uleće zdesna u kadar, gura i udara ljude.
To su "istraživački novinari" sa N1 postavili u njihovoj "reportaži".
Pa koliko glup moraš da budeš da postaviš takvo nešto, a koliko još gluplji od toga, pa da poveruješ u to?
A o tome kakva gnjida od čoveka moraš da budeš, pa da insceniraš takvo nešto da ne govorim...

Kako se N1 sekira zbog navodne "tuče".
Pogledaj na ovom videu kako lik sa navučenom kapuljačom "slučajno" uleće zdesna u kadar, gura i udara ljude.
To su "istraživački novinari" sa N1 postavili u njihovoj "reportaži".
Pa koliko glup moraš da budeš da postaviš takvo nešto, a koliko još gluplji od toga, pa da poveruješ u to?
A o tome kakva gnjida od čoveka moraš da budeš, pa da insceniraš takvo nešto da ne govorim...
I ja sam ovo zapazio da je taj lik usao u kadar samo da se gura. Bilo mi je cudno, jer je coveka u crnoj jakni sa kapuljačom samo sklonio od sebe bez ikakvog razloga i druge ljude počeo da gura, neku zenu da ne kazem babu ridje kose. Ljudi su bukvalno bili tu pre njega i trebali su da ga izgaze.

I ja sam ovo zapazio da je taj lik usao u kadar samo da se gura. Bilo mi je cudno, jer je coveka u crnoj jakni sa kapuljačom samo sklonio od sebe bez ikakvog razloga i druge ljude počeo da gura, neku zenu da ne kazem babu ridje kose. Ljudi su bukvalno bili tu pre njega i trebali su da ga izgaze.
Ma namešteno, slušaj ovoga što snima kako priča - čeka da taj njegov drug sendvičar uleti u kadar i napravi haos.
Neki dan sam bio u Lidlu, ljudi isto tako stajali oko frižidera, bila neka akcija, ali to svi priđu iz radoznalosti,
neko uzme, neko samo hoće da vidi šta je to - začas se napravi gužva, ali bez tuče i guranja.
Ali da je većina po nekim pitanjima nevaspitana i sebična stoka - to stoji.
Kako reče @86bogomoljka, ne bih se otimao ni za pojas za spasavanje na Titaniku, a kamoli za smrdljive ćevape.

Bio sam blokiran par dana na ovoj temi upravo iz razloga da nebi komentarisao ovu lidl svinjariju i prevaru potrošača. Dugo najavljivana akcija i na taj dan su izvarali mnoge koji su došli.

Bez izvinjenja i bez obrazloženja, tako fer i pošteno, tako lidlovski, tako nemački!

Screenshot_2023-03-29-20-24-03-254_com.android.chrome.jpg

Naravno ni jaja nema u suštini ničega iz kataloga. I tako je bukvalno danima.

Back