Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Negde je grabež a negde nije sve zavisi primetio sam da ima više bolje robe izvan bg. Recimo bude onih poslednji komad 30% u pančevu gde ponekad kupujem. To skoro i ne postoji u bg.

Za 300 din sam kupio one solarne lampione z:shock:

Onaj blender silvercrest nije ni za k,sekund muljanja zalepi sve za zid posude i vrti u prazno,pa 30× mora da gasim i necim guram smesu na nozeve,imam racun gledacu da ga sprzim i vratim

Ovaj perač pod pritiskom je prošlo leto bio 6000 dinara ako se ne varam. Nisam ga uzo jer nisam bio u zemlji a kako stvari stoje neću ga nikada ni uzeti jer je lidl troduplo naduvao cenu :sad2:

IMG_20230316_214535.jpg

Razumem ja to ali nije baš najjasnije napisano.
Jasno mi je da ako uzmeš dva, prvi platiš punu cenu a drugi sa 40 posto popusta.
Na ceni piše uočljivo 249 minus 40 posto, pa cena ispod 199.
Al dobro, živimo u zemlji gde sitna slova služe da se ne čitaju... I stoga zbrka oko procenta koji se ne uklapa.

To sam ja doživeo sa koka kolom isto su me izvarali u veru prva puna cena a druga popust. Posle je opet išla akcija ali je bilo kako treba dve popust. Trgovci su ološ neopevani najgori šljam gleda te u oči i krade.

Isto ko što sam jedno vreme pio kafu sa šlagom, debil mi kucao odvojeno šlag plus kafu a imao cenu šlag sa kafom -30%

Navikneš se nekako u beogradu danas da si okružen budalama i lopovima.

Što se tiče lidla ja odmah proveravam na licu mesta i uvek pokušaju da me pokradu barem za jedan proizvod. Barem 100-300 dinara. Pa vi sad vidite koja je to cifra na dnevnom nivou.

Back