Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga kod mene u Lidlu!Ovaj perač pod pritiskom je prošlo leto bio 6000 dinara ako se ne varam. Nisam ga uzo jer nisam bio u zemlji a kako stvari stoje neću ga nikada ni uzeti jer je lidl troduplo naduvao cenu
Pogledajte prilog 1312496
Ovo nije 40% sniženo. nego 20%. Da je 40% cijena bi bila 149.99.Sinoć sam ovo morala da slikam i kući prostudiram koja im je logika.
Uspela sam da shvatim, ali verujem da većima nije.
Jao, jao, je l puca pod zubima.Lepo ono besemeno grožđe što je danas na akciji 219 dinara. Šteta što je tako jako gmo, al stvarno je ukusno i hrskavo i slatko...
Ma naravno, onakvo je kao sa reklame, jedno od najlepših koje sam jela u životu, samo me malo peče savest jer se ja kao nešto zdravo hranim, ne koristim lekove i lečim se biljem... Sad sam ga uprskala ali vredi.Jao, jao, je l puca pod zubima.
Kupljeno onda..
Mora malo, tako i ja povremeno i umereno : )Ma naravno, onakvo je kao sa reklame, jedno od najlepših koje sam jela u životu, samo me malo peče savest jer se ja kao nešto zdravo hranim, ne koristim lekove i lečim se biljem... Sad sam ga uprskala ali vredi.
Lepo bogme u srbiji 130 evra. Dakle SVE je skuplje u srbiji za 20-30% lepo ja kažem. Vučić lopov.Evo ga kod mene u Lidlu!
Pogledajte prilog 1315149
Tako je majstore, bravo.Lepo bogme u srbiji 130 evra. Dakle SVE je skuplje u srbiji za 20-30% lepo ja kažem. Vučić lopov.
Evo popravio sam.Sinoć sam ovo morala da slikam i kući prostudiram koja im je logika.
Uspela sam da shvatim, ali verujem da većima nije.