Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je on zapao za oko kad je pljuvao nemacke automobile a japance hvalio i na kraju sam uzeo nemcaMa ja gotivim maria još od onog malog vrapčića i pink kroksica. Bilo bi zanimljivo sa njim otići u šoping.

postoji nova izreka u naroduNe znam što me lidl spamuje sa nepostojećim artiklima non stop?
Pogledajte prilog 1307445
Pogledajte prilog 1307446

Mario bi rekao da je to i bilo prazno od samog otvaranja objekta.postoji nova izreka u narodu
kasnis kao mario na akciju u lidlu![]()
***** praline. Juce nije bilo seckane paprike u pavlaci. Ostali samo kartoni.Ne znam što me lidl spamuje sa nepostojećim artiklima non stop?
Pogledajte prilog 1307445
Pogledajte prilog 1307446

To znači da nisi birao već uzeo šta su ti dalimeni je on zapao za oko kad je pljuvao nemacke automobile a japance hvalio i na kraju sam uzeo nemca![]()

mario, koliko košta crni luk u Lidlu ..![]()
Из уџбеника избацити Касно Марко на Косово стиже а уврстити Мариову верзију са Лидломpostoji nova izreka u narodu
kasnis kao mario na akciju u lidlu![]()
Нека добије конкуренцију али Лидл не може да смори.Kad će više Aldi ili Peni da otvore radnje da Lidl dobije pravu konkurenciju? Lidl je smorio.
kakvi su nam moderni udzbenici, ne bi me uopste cudiloИз уџбеника избацити Касно Марко на Косово стиже а уврстити Мариову верзију са Лидлом![]()
Mene smorio odavno 15 godina imaju iste artikle. Bukvalno iste. Jedino što poslednjih 5 ne smrdi kučeća i mačeća hrana.Нека добије конкуренцију али Лидл не може да смори.
naravno da imaju iste..Mene smorio odavno 15 godina imaju iste artikle. Bukvalno iste. Jedino što poslednjih 5 ne smrdi kučeća i mačeća hrana.
Ono njihovo u kantici je rafinisano. Za one u teglicama ne znam, a ne znam ni da ga ima.Ima li neko da zna kada ce biti kokosovo ulje u ponudi? Duplo je jeftinije a odlicno je za kosu. A i ovako.![]()
kako sad odjednom..juce sam napisala da je na pijaci crni luk 250 din a u Lidlu 119,90 rekao si da sam permutovala

Napisao sam ako se ne varam jer nisam bio siguran a ti odma drvlje i kamenje, skoro sam kupovao na akciji crni luk mrzelo me da kopam po računima.kako sad odjednom..juce sam napisala da je na pijaci crni luk 250 din a u Lidlu 119,90 rekao si da sam permutovala
drugim recima da lažem jer si ti kao bio juce u Lidlu i da je cena 50-60 din![]()
Jel imas neku Ruskinju u rezervi a ne bih se bunio ni za UkrajinkuJesenas mi jedna ukrajinka pravila boršč. Kad nisam pao u nesvest ona gurnula cveklu unutra![]()

cena 50-60 din crnog luka u Lidlu nije od skoro vec je bila jos od vremena pandemije..sada je cena 199,din...odlicno znam tako da i dalje pises deznformacijeNapisao sam ako se ne varam jer nisam bio siguran a ti odma drvlje i kamenje, skoro sam kupovao na akciji crni luk mrzelo me da kopam po računima.
Sad pročitah vijest Lidl dolazi i u moj grad!
Jedva čekam! Mario spremi kalkulator idemo u šoping![]()
spremi se da sve sto budes napisala vezano za lidl nisi u pravu jer mario to bolje zna od svih nasSad pročitah vijest Lidl dolazi i u moj grad!
Jedva čekam! Mario spremi kalkulator idemo u šoping![]()