Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam što me lidl spamuje sa nepostojećim artiklima non stop?

IMG_20230308_174338.jpg

Screenshot_2023-03-09-12-29-46-077-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Ali sam zato kupio Rexonu aloe veru na akciji. Samo ta valja sve ostale su mi nekako bezveze.

I svuda gde je stavljeno da je Rexona na akciji nema nista, sve obrstili.

A kod aloe vere stoji puna cena i puna i kutija.

Pitam na kasi da li je na akciji, nema pojma.

Nije me mrzelo da donesem da proveri. :cool:

Naravno bila je na akciji, tako da je usteda bila 250-300 dindzi samo na tome. :D

Mene smorio odavno 15 godina imaju iste artikle. Bukvalno iste. Jedino što poslednjih 5 ne smrdi kučeća i mačeća hrana.
naravno da imaju iste..
malo se edukuj.
kako uopste lidl ima povoljne cene.
on ima potpisane ugovore sa odredjenim proizvodjacima i samo njihove artikle nudi a oni su u obavezi da ih nude po povoljnijim cenama.

zato su u lidlu uvek isti brendovi i nemas izbor kao recimo u maxiju 10 proizvodjaca testenina..ovde imas samo jednog.

u lidlu se samo povremeno pojavljuju neki proizvodi u nedeljama promocija.

ako nisi znao do prosle godine i coca cola se nije prodavala u lidlovim objektima.

kako sad odjednom..juce sam napisala da je na pijaci crni luk 250 din a u Lidlu 119,90 rekao si da sam permutovala
drugim recima da lažem jer si ti kao bio juce u Lidlu i da je cena 50-60 din :lol:
Napisao sam ako se ne varam jer nisam bio siguran a ti odma drvlje i kamenje, skoro sam kupovao na akciji crni luk mrzelo me da kopam po računima.

Napisao sam ako se ne varam jer nisam bio siguran a ti odma drvlje i kamenje, skoro sam kupovao na akciji crni luk mrzelo me da kopam po računima.
cena 50-60 din crnog luka u Lidlu nije od skoro vec je bila jos od vremena pandemije..sada je cena 199,din...odlicno znam tako da i dalje pises deznformacije

Back