Da, https://cenoteka.rs/artikal/1010697/krompir-pire-harvest-basket-3x110gmislim da sam video da je 200 din kutija od tri kesice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, https://cenoteka.rs/artikal/1010697/krompir-pire-harvest-basket-3x110gmislim da sam video da je 200 din kutija od tri kesice.
Poskupljuju svaki dan proizvode po 10-20 dinara bukvalno! Lidl je apsolutno za izbegavanje! Lopovi derikože!Danas lidl ko Rumunija nekad... Valjda im nije stigla roba a i ono što imaju poskupelo ohoho. Minut pire 199, na primer, tamno sočivo nemaju mesecima, sojino mleko takođe...
ti ga ne izbegavasPoskupljuju svaki dan proizvode po 10-20 dinara bukvalno! Lidl je apsolutno za izbegavanje! Lopovi derikože!

Ali svi su ... inflacija radi svoje.Lidl beše zanimljiv kad se tek otvorio sada sve ređe idem. Em su baš podigli cene em nikad nema što tražim.
Izbegavam postali su skuplji od maxija i idee. Nek časte svoju nemačku mamu sa kroasanom na potrošenih 6, 12,15 i 25.000 dinti ga ne izbegavas![]()
Neka su podigli cene jer je svuda tako ali kvalitet su srozali totalno. I sve su vise neopremljeni. Bukvalno ne moze se porediti kvalitet Lidla sada i prvih godinu, dve nakon otvaranja.Ali svi su ... inflacija radi svoje.
po nekada gluposti koje pišeš i izmisljas tesko da mogu da se ignorišuNe moraš da čitaš ako ti se nešto ne sviđa imaš dugme ignore a možeš i da zloupotrebiš svoje moderatorske funkcije kao i pre pa me banuješ.
Sta za kosu. Imas neki recept.Ima li neko da zna kada ce biti kokosovo ulje u ponudi? Duplo je jeftinije a odlicno je za kosu. A i ovako.![]()
cek kako samo 600 din ako stignes do onog maksimalnog popusta, samo tu izvlacis 600 din.Izbegavam postali su skuplji od maxija i idee. Nek časte svoju nemačku mamu sa kroasanom na potrošenih 6, 12,15 i 25.000 din
Pogledajte prilog 1304170
Pa tako je kada si navucen na jednu prodavnicu ... ja idem malo lidl , maxi , gomex , idea itd ... nikada ne samo na jedno mesto.Neka su podigli cene jer je svuda tako ali kvalitet su srozali totalno. I sve su vise neopremljeni. Bukvalno ne moze se porediti kvalitet Lidla sada i prvih godinu, dve nakon otvaranja.
Kazem jer sam tamo isla u nabavke stalno a sada jako retko. I u aplikaciji sve neke nebuloze..
Pa ne stižem jer im nedam parecek kako samo 600 din ako stignes do onog maksimalnog popusta, samo tu izvlacis 600 din.
Tačno tako i ja funkcionišem, danas uzeo tri belgijske bombonjere po 250 din i dva milerama po 150 din. Juče krastavci u maxiju tegla 100 din u lidlu su 150 ako ponovo nisu poskupeli.Pa tako je kada si navucen na jednu prodavnicu ... ja idem malo lidl , maxi , gomex , idea itd ... nikada ne samo na jedno mesto.
A svi muljaju ..
Za negu kose kokosovo ulje je odlicno.Sta za kosu. Imas neki recept.
Stoji mi jedno bio iz Lidla u steku.![]()
Kapiraš da Mario ne izlazi iz Lidla, a kuka li kuka na Lidl... otkad postoji Lidl.preporucila bih ti za dug život bez sekiracije da ne ideš u Lidl..
to ti je 2 u 1..zadovoljan Lidl , zadovoljan Ti
a boga mi i mi zadovoljni da ne moramo da citamo sta pišeš![]()

Kapiram da ne izlazi iz Lidla i da kupuje sve redom u Lidlu ali mi nije jasno zasto posle kuka..Kapiraš da Mario ne izlazi iz Lidla, a kuka li kuka na Lidl... otkad postoji Lidl.
Potvrđuje se ili teorija da je mazohista, ili teorija da radi za nekoga (nešto što mi ne razumemo).![]()