Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti ga ne izbegavas z:mrgreen:
Izbegavam postali su skuplji od maxija i idee. Nek časte svoju nemačku mamu sa kroasanom na potrošenih 6, 12,15 i 25.000 din
Screenshot_2023-03-02-18-40-00-658_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Lidl piletina dinosaurus, mleveno meso parizer, masu toga ni nemaju što je šatro na akciji. Cim mi je da idem pola stvari nema a duplirane cene. Kornfleks bio 170 din sada je 250. Pukli su maxi maloprodaja ih preyebala ima niže cene. Jogurt 2,8 mm 1,5l 180 din u maxiju. I to onaj što je bio 140 din na akciji. Krastavci 100 din tegla
Screenshot_2023-03-02-18-54-08-107-edit_com.delhaize.maxi.loyalty.jpg

preporucila bih ti za dug život bez sekiracije da ne ideš u Lidl..:mrgreen:
to ti je 2 u 1..zadovoljan Lidl , zadovoljan Ti
a boga mi i mi zadovoljni da ne moramo da citamo sta pišeš :rotf:

Poslednja izmena:
Neka su podigli cene jer je svuda tako ali kvalitet su srozali totalno. I sve su vise neopremljeni. Bukvalno ne moze se porediti kvalitet Lidla sada i prvih godinu, dve nakon otvaranja.
Kazem jer sam tamo isla u nabavke stalno a sada jako retko. I u aplikaciji sve neke nebuloze..
Pa tako je kada si navucen na jednu prodavnicu ... ja idem malo lidl , maxi , gomex , idea itd ... nikada ne samo na jedno mesto.
A svi muljaju ..

Pa tako je kada si navucen na jednu prodavnicu ... ja idem malo lidl , maxi , gomex , idea itd ... nikada ne samo na jedno mesto.
A svi muljaju ..
Tačno tako i ja funkcionišem, danas uzeo tri belgijske bombonjere po 250 din i dva milerama po 150 din. Juče krastavci u maxiju tegla 100 din u lidlu su 150 ako ponovo nisu poskupeli.

preporucila bih ti za dug život bez sekiracije da ne ideš u Lidl..:mrgreen:
to ti je 2 u 1..zadovoljan Lidl , zadovoljan Ti
a boga mi i mi zadovoljni da ne moramo da citamo sta pišeš :rotf:
Kapiraš da Mario ne izlazi iz Lidla, a kuka li kuka na Lidl... otkad postoji Lidl.

Potvrđuje se ili teorija da je mazohista, ili teorija da radi za nekoga (nešto što mi ne razumemo). :mrgreen:

a ne..majstor mario je jedinstven
njega su banovali na Lidlovom sajtu ali on i dalje hrabro i neustrašivo ide u Lidl i peva pesmu " ne može mi Lidl ništa , jaci sam od sudbine "

Back