Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.216
Nije bitno kad je meso doslo nego kad je posloИзгледа да је то честа појава. Ја до сад нисам имала лоша искуства, морам признати. Те кобасице су прво што сам морала да бацим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bitno kad je meso doslo nego kad je posloИзгледа да је то честа појава. Ја до сад нисам имала лоша искуства, морам признати. Те кобасице су прво што сам морала да бацим.
Nije bitno kad je meso doslo nego kad je poslo
Ja jel, poznato je gde zivim, meso nikada, ali nikada ne bih kupovalaNemojte da kupujete suncokretovo ulje, kupujte maslinovo a pržite i kuvajte na svinjskoj masti ili puteru. Evo pre neki dan sam kupio pola kile putera u hr lidlu za 500 din.
Meso u srpskom lidlu je neka lešina dok je u hr lidlu fantazija. To sve zavisi ko je dobavljač.
Pre neki dan keva izvadila pogrešan paket iz friza, umesto mlevenog izvadila kilo ćevosa i napravila sa njima punjene paprike. Prste da poližeš. U hr je kilo mešanog ćevapi oko 3 evra mislim da im pakuje meso.
Proučite dobro ko šta pravi tj meso za lidl. Tašta u Srbiji kaže da im je meso u lidlu vnagho teški![]()
ovaj, makedonski...ako budes kupovala iskljucivo ovaj u ovakvoj tegli uzmiKoji žabice? Daj sliku.
jesu ali bukvalno su kao i domaciМакедонски ајвари су савршени.
jesu ali bukvalno su kao i domaci
neki su cak i ukusniji
bas takoИ домаћих има добрих и мање добрих. За мене су ови врх.
isla sam danas u Lidla da kupim ovaj ajvar koji toliko hvalite iako ja ne kupujem industrijski ali rekoh da probamovaj, makedonski...ako budes kupovala iskljucivo ovaj u ovakvoj tegli uzmi
Pogledajte prilog 1005536