Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pisao sam i za riblje stapice da nisu kao sto su bili na pocetku,da je sok od jabuke sa akcijske cene od 400 din skocio na akcijsku cenu od 600din,i oni se nesto jadaju prate inflaciju ,lupaju neke zvake pa nisam siso vesla kad se sve pokvarilo sad im se moze navukli ovce ,uzeli najbolje lokacije,sjebali konkurenciju

Izgubili su ljudi culo ukusa i mirisa a uz to ih bombarduju reklama o akcijama, pa idu tamo gde misle da je najjeftinije ne najkvalitetnije
Pre neki dan kupim nakterine na izgled kao naslikane a unutra crvene i trule,nikad to nisam video,tako da polako se sve vise otpisuju

Nemojte da kupujete suncokretovo ulje, kupujte maslinovo a pržite i kuvajte na svinjskoj masti ili puteru. Evo pre neki dan sam kupio pola kile putera u hr lidlu za 500 din.

Meso u srpskom lidlu je neka lešina dok je u hr lidlu fantazija. To sve zavisi ko je dobavljač.

Pre neki dan keva izvadila pogrešan paket iz friza, umesto mlevenog izvadila kilo ćevosa i napravila sa njima punjene paprike. Prste da poližeš. U hr je kilo mešanog ćevapi oko 3 evra mislim da im pakuje meso.

Proučite dobro ko šta pravi tj meso za lidl. Tašta u Srbiji kaže da im je meso u lidlu vnagho teški :D

Ja našao komade gvožđe u hrvatskom lidlu i rekli mi da ne vidim dobro a vidi u nemačkoj našli malo plastike i mole da se vrate lešine :lol:

https://fenix-magazin.de/kupili-ste...-lidlu-proizvodac-apelira-da-ga-ne-koristite/

Screenshot_2021-08-31-11-46-35-096_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Nemojte da kupujete suncokretovo ulje, kupujte maslinovo a pržite i kuvajte na svinjskoj masti ili puteru. Evo pre neki dan sam kupio pola kile putera u hr lidlu za 500 din.

Meso u srpskom lidlu je neka lešina dok je u hr lidlu fantazija. To sve zavisi ko je dobavljač.

Pre neki dan keva izvadila pogrešan paket iz friza, umesto mlevenog izvadila kilo ćevosa i napravila sa njima punjene paprike. Prste da poližeš. U hr je kilo mešanog ćevapi oko 3 evra mislim da im pakuje meso.

Proučite dobro ko šta pravi tj meso za lidl. Tašta u Srbiji kaže da im je meso u lidlu vnagho teški :D
Ja jel, poznato je gde zivim, meso nikada, ali nikada ne bih kupovala
u Lidlu ili Aldiju. Ne moze kilogram nekakvog mesa da kosta 3 evra,
mora da kosta barem 6-7. Ne moze kilo bataka da kosta (valjda)
4 evra. Ako toliko kosta onda bi moralo svakome da bude jasno
da tu nisu cista posla. To jeste meso, ali od zivotninja koje jedu svoj izmet, koje su kljukane hormonima i antibioticima, svinje jedna drugu
ujedaju jer zive na manjoj povrsini od svog tela.
Zasto covek mora da smaze svakog dana kilo mesa?
Moze i da ne jede meso svakog dana.
Cuj njega, Lidl u Hrvatskoj san snova, a Lidl u Srbiji djubre.
Djubre je svuda, dobavljaci su svuda isti. Lidl je OK za sve druge
stvari, samo ne za meso i suhomesnate proizvode.

od mesa u Lidlu kupujem samo svežu curetinu i pacetinu kada ima i po nekad cevape i to samo one beogradske,
ali to retko i jos se nije desilo da nije bilo sveze ..ono sto je pred istekom roka upotrebe .oni stave na akciju
druge stvari retko kupujem pa ne znam ali mislim da ono sto je napisano u gornjem postu za Lidl nije tacno
mene bas briga za Lidl da se razumemo, nije moje redovno mesto kupovine,ali ne treba kritikovati na onakav nacin
kao da niko od nas ne zna sta je Lidl i ne ide da kupuje tamo ..da je tako kako je napisano u postu ..niko ne bi isao u Lidl

Ima recimo jednom se desilo da im je neko meso iscurelo i usmrdeo se frižider. Ja odmah tražio šefa, on se pojavio i dok sam ja završio kupovinu oni su sve povadili i oribačili frižider.

Ja u Lidl idem samo po sladolede brate super su i jeftini moram priznati,sve drugo je isto kao u plodinama.
Ova zadnja dva mj sve poskupilo moram priznati,pogotovo te Plodine za popizditi.

Ja uvek u zamrzivaču imam ćevape ili pljeskavice iz Lidla. To mi je spas za ručak kada imam puno posla. Muž ispeče, i za pola sata imamo ručak. Nikada do sada nisam imala problema, tipa da je bilo pokvareno.
Iste te ćevape i pljeskavice Đurđević prodaje u svojoj mesnici, samo duplo skuplje.

Back