Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
retko se desi da su im rafovi prazni a cesto se desava da sa tih paleta koja su na kolicima direktno stavljaju robu na rafove i pored kupaca pa mora da se zaobilaze palete ,sudaraju se sa kolicima i slicno..ono sto je dobro u svemu tome je sto su brzi .kao i kase
nigde nisam ovde kod nas videla da kase brze rade kao sto rade u Lidlu

lidl ima potpuno drugaciju politiku od drugih radnji. ja npr. ne volim fensi radnje, volim magacine, a lidl upravo tako izgleda. u magacinu mi je lepo, mogu da rovarim, razgledam, niko me ne gleda. meni ne smetaju palete...kako da iznesu i dopune robu, nego sa paletama?

ja sma se smorila kada su preuredili tempo na adi, jer je nekad izgledao kao magacin i onda su ga samo preuredili i napravili fensi radnju i ja izgubila volju da kupujem.

ne znam...ja u lidlu nadjem sve sto mi treba. ostatak metro i cao, ja ne idem u druge radnje. nekad kad mi se jede alpska onda odem u drugu radnju, jer volim samo gavrilovic ili pecenicu suvo zlato i slicno, ostalo...

pa da....jos je metro mnogo veci od lidla izgubis se dok sve vidis.

a i u lidlu te nit ko dira, nit ko gleda. a ja smao veselo zujim i kupujem. :rotf:

Да да, кружим као ајкула - мало око меса па на чоколаде па на кечапе и макароне и онда назад на сир и панчету.

ja sma generalno takva za sve. vise volim radnje u kojima nemam kontakt sa prodavcima, nego da me neko usluzuje. tako i kada dignem doope da odem nesto da kupim nevezano za hranu, volim taj sistem samousluzivanja i razgledanja. ne volim da mi neko dise za vratom.

ima ljudi koji vole da neko trckara oko njih, ja to mrzim. ako nesto ne mogu da nadjem, onda pitam i to je to.

Пиринач и макароне имају од по 5 кила. И оне велике конзерве пелата исто.

meni ne treba toliko pirinca i makarona, uvek gledam manja pakovanja.

najvise volim 1+1, i to je uvek roba koja nije pred istek roka, nego daju bas kao akciju. ali nesto nema...valjda ce biti od oktobra.

volim kad na alkohol daju 1 +1.

najvise volim 1+1, i to je uvek roba koja nije pred istek roka, nego daju bas kao akciju. ali nesto nema...valjda ce biti od oktobra.

Ракије Поречје Вучје, то сам пар пута искористила.

Имам апликацију Каталози па чекам на 1+1 стално.

rok je uglavnom opisan kao "najbolje upotrebiti do"
to znači da nije datum sveto pismo, nego vrlo često roba je kvalitetna i više nedelja nakon isteka roka
uglavnom fore radi puštaju takve akcije, nisu to neke značajne količne nego da nafataju kupce da ih češće posećuju :D

"U mojoj ulici ne prodaju se kifle...", u mojoj ulici otvoren je Lidl, ima vec baba iz komsiluka koje su se navukle i stalno tamo vise, ali nista spektakularno se ne pazari, banane su bile bas, bas jeftine, no one su ove godine i inace dz zbog koroncine.

rok je uglavnom opisan kao "najbolje upotrebiti do"
to znači da nije datum sveto pismo, nego vrlo često roba je kvalitetna i više nedelja nakon isteka roka
uglavnom fore radi puštaju takve akcije, nisu to neke značajne količne nego da nafataju kupce da ih češće posećuju :D

Ја намерно узимам кефире и јогурте којима је рок сутра или данас. Што више стоје то су бољи.

Ја намерно узимам кефире и јогурте којима је рок сутра или данас. Што више стоје то су бољи.
u frizideru imam 4 grcka jogurta sa rokom isteka 9.9. i nikako da smislim sta da kuvam pa da ih potrosim
a ukus im je potpuno normalan, znam jer sam peti otvorila da proverim
ne mogu hranu da bacim samo zato sto je uposan pogresan datum za isteklu upotrebu

u frizideru imam 4 grcka jogurta sa rokom isteka 9.9. i nikako da smislim sta da kuvam pa da ih potrosim
ne mogu hranu da bacim samo zato sto je uposan pogresan datum za isteklu upotrebu

Слободно можеш да их једеш и данима после рока.

Proju? Gibanicu? :D

Sto ne kupujes mlecne proiyvode u lidlu.
Ja ne kupujem te raznorazne jogurte, ali sam kupovao pavlaku za sendvice i jeftinija je mnogo od ostalih radnji, kiselo mleko, kackavalje, onda onaj sutlijas sa visnjama i cokoladom i tako.

Back