Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Me mogu im oprostiti chedar sirBzvz jedino sto neke proizvode ubace samo kratkorocno ,pa taman kad se navuces nema vise
Nema proko u nijednom u koji sam ušao a bio sam u 4 različitačedae sir mmmmmmmmm
mora d aga ima još negde?
To je jedan od najpopularnijih sireva, verovatno za sendviče najpopularniji u anglo-saksonskom svetu. Ima sjajan ukus,lepu strukturu naročito kada je stariji, odlično se topi.ne znam sta vam je taj čedar toliko dobar
Kupi druge isto takve bilo koji broj, pa vrati one prve da bi dobila novac nazad.Ovo ne sme da se desi,posle par dana upotrebe
Pogledajte prilog 760266
Super ti predlog,ali nema ih vise.Kupi druge isto takve bilo koji broj, pa vrati one prve da bi dobila novac nazad.
Ja imam negativno iskustvo sa obucom.Evo da se "zapljunem" prvo ovde, nekako mi je prirodno da mi premijerni post uopšte na Forumu bude na temi o mom omiljenom mestu kupovine..
U Lidlu pazarim maltene od otvaranja, mnogo toga sam isprobala i većinu nastavila redovno da kupujem, bilo da je u pitanju hrana, odeća/obuća, hemija i mali kućni aparati, dok moj muž rado troši parice na alat, rasvetu i baštenske zezalice.
Pozdrav svima na temi!![]()
Nemju vise one figurice a skupljala sam za komsinicinu cerkicu![]()
Imas racun vratiOvo ne sme da se desi,posle par dana upotrebe
Pogledajte prilog 760266
Nazalost nisam sacuvala.Imas racun vrati
daj nekom detetu iz komsilukaЈа имам три из старе серије, не знам шта ћу с њима.
Pogledajte prilog 762606
za 200 din..5kg brasna prodaju za 150 din to nigde nema