Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci najbolji je zato sto u borci manje kupuju pa ima vise toga na stanju,do jaja,da vidis tek sta ima onda u mladenovcunajbolji je,, jer uvek ima svu robu sa akcije, ima 5 odeljaka sa snizenjem od 30 posto (tu svasta moze da se nadje), imali su i brasno kada drugi lidlovi nisu imali, ja se jos cudila sto ljudi quqaju da brasna nema u lidlu, ja uvek nalazila barem malo. i kad odes uvece naci ces nesto zabavno i jeftino. a isla sam u 4 lidla ukupno. 4 je ovaj u cvijicevoj i ne svidja mi se. ja nekad odem i uvece i tad nema nista, ove nedelje pola rafova oko 7 uvece prazno bilo, i prvi put sam izasla iz lidla da bas nista ne kupim, pa sam prekjuce isla isto uvece u borcu, stigla oko pola 8 i imala dobar ulov.
snizenja pred istek roka trajanja su suhomesnato i meso. ostala tri odeljka su poslednji komadi, ali ne pred istek roka - smrznuto, onda deo gde stavljaju one stvari iz sredine aparate, odecu i deo gde stavljaju suvu hranu, alkohol, kreme, kafe. pa kupih borovnice pola kg smrznutih za 159 dinara letos u kesici, na tom delu snizeno smrznuto.
i nije u nedodjiji, idu autobusi 101 i 96 preko mosta. sam lidl se nalazi ne iza ovce i borce, nego u sopi trznom centru, na samom pocetku trznog centra, preko mosta 20 minuta autobusom, kolima jos brze.
Idea Idea ili Idea Konzum?Velike su nestašice hrane to trgovci prikrivaju visokim cenama i razvlačenjem robe po rafovima. Danas u idei ceo frižider razvukli po jedan komad jogurta. Izdaleko puno a kada se priđeš shvatiš da ima jako malo.
idea kod nas je u sklopu merkator grupe.Idea Idea ili Idea Konzum?
Znaci najbolji je zato sto u borci manje kupuju pa ima vise toga na stanju,do jaja,da vidis tek sta ima onda u mladenovcu
Znam da su isti nego je Mario bio ili je jos u Hr , pa ne znam na koji brend radnje misli.idea kod nas je u sklopu merkator grupe.
idea je kupila ideu, merkator i rodu a uzeli su ime merkator posto je najjaci brend.
to je sve poteklo od hrvatskog konzuma ali posto je on propao ovi su ostali samostalno.
Bem takav diskont koji ima po dva izbora proizvoda od svega po malo , a opet nema nista pogotovo kad su akcije.Nije ih bilo nigde jer ili uopšte nema robe sa akcije tj iz kataloga ili dođe jako malo par kutija i gotovo. Bio je super puter juče 82% na akciji pred istekom roka (mi kupimo pa u friz) 250 gr 260 din ili tako nešto.
Ugl akcije u lidlu izgledaju ovako:
Pogledajte prilog 1230449
Ja to zovem fantomske akcije. Ugl bio sam u onom novom lidlu prema pančevcu. Imaju probl sa kolicima u garaži gomila ali kupci unutra čekaju da neko ostavi prazna pa se svađaju.
Mleka dugotrajnog nema samo ona vodica 1,6mm. Uzeli smo 2 kom kratkotrajnog.
Zanimljivo je da to kratkotrajno ima mesec dana rok trajanja što ne treba zanemariti. Ipak je pasterizovano i služi svrsi ali mora malo brže da se potroši.
Kompot ubica.Sa 190 kompot breskvi otiso na 300 xaxaxa i jos ljudi ne kapiraju poentu unistenja obicnog smrtnika
nesto sam trazio zbog drugog proizvoda i slucajno naletoh na ovo.