Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Velike su nestašice hrane to trgovci prikrivaju visokim cenama i razvlačenjem robe po rafovima. Danas u idei ceo frižider razvukli po jedan komad jogurta. Izdaleko puno a kada se priđeš shvatiš da ima jako malo.

najbolji je,, jer uvek ima svu robu sa akcije, ima 5 odeljaka sa snizenjem od 30 posto (tu svasta moze da se nadje), imali su i brasno kada drugi lidlovi nisu imali, ja se jos cudila sto ljudi quqaju da brasna nema u lidlu, ja uvek nalazila barem malo. i kad odes uvece naci ces nesto zabavno i jeftino. a isla sam u 4 lidla ukupno. 4 je ovaj u cvijicevoj i ne svidja mi se. ja nekad odem i uvece i tad nema nista, ove nedelje pola rafova oko 7 uvece prazno bilo, i prvi put sam izasla iz lidla da bas nista ne kupim, pa sam prekjuce isla isto uvece u borcu, stigla oko pola 8 i imala dobar ulov.

snizenja pred istek roka trajanja su suhomesnato i meso. ostala tri odeljka su poslednji komadi, ali ne pred istek roka - smrznuto, onda deo gde stavljaju one stvari iz sredine aparate, odecu i deo gde stavljaju suvu hranu, alkohol, kreme, kafe. pa kupih borovnice pola kg smrznutih za 159 dinara letos u kesici, na tom delu snizeno smrznuto.

i nije u nedodjiji, idu autobusi 101 i 96 preko mosta. sam lidl se nalazi ne iza ovce i borce, nego u sopi trznom centru, na samom pocetku trznog centra, preko mosta 20 minuta autobusom, kolima jos brze.
Znaci najbolji je zato sto u borci manje kupuju pa ima vise toga na stanju,do jaja,da vidis tek sta ima onda u mladenovcu

Najjače je kada pitam što nema viskija a glupi radnik odvali da je povremena ponuda a ja isti kupujem preko 10 godina u lidlu.

Nema tu poslovođe to sistem reguliše koliko čega ima ili nema. Uglavnom robe NEMA pa dolazi do problema. Da pojasnim presipaju iz šupljeg u prazno.

Lidl novi katalog većina proizvoda nedostupna zbog neke logistike, valjda pukla guma na tramvaju? 🤔 uglavnom mlečni proizvodi.

Screenshot_2022-09-27-15-39-54-080_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2022-09-27-15-39-58-158_com.android.chrome.jpg

Nije ih bilo nigde jer ili uopšte nema robe sa akcije tj iz kataloga ili dođe jako malo par kutija i gotovo. Bio je super puter juče 82% na akciji pred istekom roka (mi kupimo pa u friz) 250 gr 260 din ili tako nešto.

Ugl akcije u lidlu izgledaju ovako:

IMG_20220930_193237.jpg

Ja to zovem fantomske akcije. Ugl bio sam u onom novom lidlu prema pančevcu. Imaju probl sa kolicima u garaži gomila ali kupci unutra čekaju da neko ostavi prazna pa se svađaju.

Mleka dugotrajnog nema samo ona vodica 1,6mm. Uzeli smo 2 kom kratkotrajnog.

Zanimljivo je da to kratkotrajno ima mesec dana rok trajanja što ne treba zanemariti. Ipak je pasterizovano i služi svrsi ali mora malo brže da se potroši.

Nije ih bilo nigde jer ili uopšte nema robe sa akcije tj iz kataloga ili dođe jako malo par kutija i gotovo. Bio je super puter juče 82% na akciji pred istekom roka (mi kupimo pa u friz) 250 gr 260 din ili tako nešto.

Ugl akcije u lidlu izgledaju ovako:

Pogledajte prilog 1230449

Ja to zovem fantomske akcije. Ugl bio sam u onom novom lidlu prema pančevcu. Imaju probl sa kolicima u garaži gomila ali kupci unutra čekaju da neko ostavi prazna pa se svađaju.

Mleka dugotrajnog nema samo ona vodica 1,6mm. Uzeli smo 2 kom kratkotrajnog.

Zanimljivo je da to kratkotrajno ima mesec dana rok trajanja što ne treba zanemariti. Ipak je pasterizovano i služi svrsi ali mora malo brže da se potroši.
Bem takav diskont koji ima po dva izbora proizvoda od svega po malo , a opet nema nista pogotovo kad su akcije.

Sve cene su tako naduvali i još ti piše akcija hahaha a on 50-100% skuplji nego pre par meseci :lol: mi smo prvo izbacili čips i grickalice, gazirane sokove ugl svu treš hranu.

Od slatkiša samo čokolada. Ende.

I naravno pijaca na najjače. Pa nek trgovinski lanci duvaju u frulu. Kupujem samo ono što je na akciji i šta mi je usput.

Back