Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tu lomljenu čokoladu iz štark prodavnice mi je tetka jednom donela, skuplja je od nove cele čokolade u lidlu. Da ne veruješ u kom oni univerzumu žive.

Lidl matematika :lol:

IMG_20220913_192758.jpg

Uzmem juce 2 hleba po 90 din,kad ona kuca neki iznad koji je stajao od 140,za 100 din budaletina zamalo me zajebe,bile poslednje stavke pa sam video inace bi proslo,nonstop to rade

Bio danas uzeo sok 99 din na akciji brendova herbal caj.

Onda onu alpsku strudlu sa lesnicima 299.

Poskupeli su suhomesnate stvari. Sad je budimska 129, cajna 139... To je nekad bilo 79, 89.

Kefir sa vocem kao dezert je na akciji za 69.

Kiflu sa maslinovim uljem i belim lukom standardna cena 119.

Nije toliko lose, ali je poskupelo kao i svuda.

Idem retko. Najviše me nervira što u katalogu ima sve, a u radnji samo polovina robe. Zato juriti akcije iz kataloga je trazenje igle u senu. Ne razumem da tzv diskont na veliko nedobavlja u svim radnjama robu.

sta buncate? :roll: i lidl i maxi aplikacija vaze u bilo kojoj radnji. ja kupovala sa lidl aplikacijom u 3 lidla i sa maxi u sasvim drugom maxiju od onog koji sam navela u aplikaciji. nego, to videla fina teta na kasi s kim ima posla, pa pomislila daj da ga zahebem zasluzio je. vala bas. :manikir:

ne 3, nego 4 lidla. omiljeni mi je u borci, ali sad je otvoren na uglu bulevara despota stefana i cvijiceve sto mi je blize i tamo sam kupovala sa aplikacijom i sve je proslo i jos sam dobila regularno i grebalicu i sve. mada mislim da cu i dalje ici u borcu, jer je def najbolji lidl.

juce sam bas isla u borcu i kupila sam medju poslednjim komadima faita obrok za 209 din, onda sam medju tim proizvodima poslednji komadi nasla italijansko vino za 300 kinti i nasla sam formil za skidanje fleka za 139 dinara. medju poslednjim komadima bila su i neka piva i jos neke drangulije. tu sam bila 2 puta nasla balzame za kosu u skorije vreme za neku smesnu cenu. borcanski lidl :heart2: uvek pun zabave i iznenadjenja. to zaista nisam nalazila u drugim lidlovima. neki cak i nemaju te odeljke.

najbolji je,, jer uvek ima svu robu sa akcije, ima 5 odeljaka sa snizenjem od 30 posto (tu svasta moze da se nadje), imali su i brasno kada drugi lidlovi nisu imali, ja se jos cudila sto ljudi quqaju da brasna nema u lidlu, ja uvek nalazila barem malo. i kad odes uvece naci ces nesto zabavno i jeftino. a isla sam u 4 lidla ukupno. 4 je ovaj u cvijicevoj i ne svidja mi se. ja nekad odem i uvece i tad nema nista, ove nedelje pola rafova oko 7 uvece prazno bilo, i prvi put sam izasla iz lidla da bas nista ne kupim, pa sam prekjuce isla isto uvece u borcu, stigla oko pola 8 i imala dobar ulov.

snizenja pred istek roka trajanja su suhomesnato i meso. ostala tri odeljka su poslednji komadi, ali ne pred istek roka - smrznuto, onda deo gde stavljaju one stvari iz sredine aparate, odecu i deo gde stavljaju suvu hranu, alkohol, kreme, kafe. pa kupih borovnice pola kg smrznutih za 159 dinara letos u kesici, na tom delu snizeno smrznuto.

i nije u nedodjiji, idu autobusi 101 i 96 preko mosta. sam lidl se nalazi ne iza ovce i borce, nego u sopi trznom centru, na samom pocetku trznog centra, preko mosta 20 minuta autobusom, kolima jos brze.

Back