Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrh je.Ova Lidlova reklama sa Šarencem mi uvek kada je gledam izaziva osmeh na lice..
u lidlu su cene naopake..nisu ispod nego iznad..i meni je trebalo vremena da se naviknem.Uzmem juce 2 hleba po 90 din,kad ona kuca neki iznad koji je stajao od 140,za 100 din budaletina zamalo me zajebe,bile poslednje stavke pa sam video inace bi proslo,nonstop to rade
Isto je i kod Maxi app. Ako hoces da menjas radnju u app mora nova registracija.i gloopo je sto akcija iz aplikacije vazi samo u odabranoj prodavnici.
danas me je put doveo da lidla koji mi nije odabran i prodavacica mi je rekla da mi nece vaziti popusti na proizvode iz tog razloga.
da ali za maxi sam ja stavio nekoliko omiljenih u lidlu mislim da moze samo jedna.Isto je i kod Maxi app. Ako hoces da menjas radnju u app mora nova registracija.
To u maxiju je dobro, lupio sam datum rođendana sutrašnji i odmah dobio onu gratis veliku čokoladuIsto je i kod Maxi app. Ako hoces da menjas radnju u app mora nova registracija.
Nisam znao da u Maxi moze vise omiljenih. Imam Tempo blize i Maxi malo dalje, ali opet blize od Lidla.da ali za maxi sam ja stavio nekoliko omiljenih u lidlu mislim da moze samo jedna.