Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne radi se cak ni o roku trajanja.
ja sam ga jednom probao cisto da vidim kakvog je ukusa ali mi ne pada na pamet da ga jedem.
problem je u parazitima koji mogu da budu u ribi jer se riba jede bez termicke obrade.

na YT-u imas gomilu klipova crva i svacega sta vade ljudima iz stomaka..uzas.
suši ne jedem zbog žive ribe ali si mi ga sada definitivno smucio sa ovim crvima :)

Ja se sprdao pre neki dan za onaj keks iz lidla a danas i juče jedva živ od bolova u stomaku otrovao sam se živ! Grčevi i glavobolja! Oprez sa ovim lidl gomnjivim keksom!

Traži im ovo za dzabe da se oduze. Salim se, yebi im mater.

Screenshot_20221011-233842.png

Otisao sam pre neki dan da uzmem par stvari iz kataloga. Naravno nema sve nadjem samo 3. Ej bre ja sam dolazio par stanica za yebene tri stvari. Nek se nose. Vise im necu ući. Hteo sam da vidim one jakne za 2 000 na šta liče. Ono je užas kako je sve ispreturano kao iz kante da vadim. Grozno. Na buvljaku je bolje složena odeća. Idite na bilo koju i videćete sklopljene stvari i na ofingerima.

Otisao sam pre neki dan da uzmem par stvari iz kataloga. Naravno nema sve nadjem samo 3. Ej bre ja sam dolazio par stanica za yebene tri stvari. Nek se nose. Vise im necu ući. Hteo sam da vidim one jakne za 2 000 na šta liče. Ono je užas kako je sve ispreturano kao iz kante da vadim. Grozno. Na buvljaku je bolje složena odeća. Idite na bilo koju i videćete sklopljene stvari i na ofingerima.
nije to do prodavaca i prodavnice nego do stoke koja rije

Šta je sa dopunom nove robe? To nema kod njih. Šta sad ispada da njima stigne nesto na akciji za 5 coveka.
svaki proizvodjac ima odredjen broj artikala na akciji, nikad ne daju sve iz magacina i verovatno imaju dnevnu kolicinu robe koju izbacuju jer kad bi sve izbacili desilo bi se da za dva dana sve rasprodaju, ovako veci broj ljudi ima mogucnost da kupi neki proizvod na akciji jer ga svaki dan mozes naci.

i nije za 5 coveka kako kazes..uvek su to pune kutije..ali ljudi kupuju i rasproda se.

ja iskeno nikad nisam imao problem da nadjem neki akcijski proizvod kad dodjem pre podne.
a sto ne ostane za popodne opet se vracamo na ono da neki kupuju kao pomahnitali, samo trpaju u kolica.

svaki proizvodjac ima odredjen broj artikala na akciji, nikad ne daju sve iz magacina i verovatno imaju dnevnu kolicinu robe koju izbacuju jer kad bi sve izbacili desilo bi se da za dva dana sve rasprodaju, ovako veci broj ljudi ima mogucnost da kupi neki proizvod na akciji jer ga svaki dan mozes naci.

i nije za 5 coveka kako kazes..uvek su to pune kutije..ali ljudi kupuju i rasproda se.

ja iskeno nikad nisam imao problem da nadjem neki akcijski proizvod kad dodjem pre podne.
a sto ne ostane za popodne opet se vracamo na ono da neki kupuju kao pomahnitali, samo trpaju u kolica.
Ovo vidjam prepodne da ovoliko kupuju između 13 h i 15 h.

Kad se sve rasproda za jedno prepodne posle te robe sa akcije iz kataloga nema do kraja akcije. Rasproda se u cetvrtak i do nedelje vise nema. Desilo mi se da nema prvi dan kazu sutra. Sutra u petak dodjem nema, dodjem u nedelju zadnji dan akcije nema kazu prodalo se jos prvi dan nismo vise dobijali. Koga oni zezaju?

Back