Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pošto su naduvali cene duplo smislili su kako da mame kupce. Ako potrošiš 100 evra dobiješ klonj papir od 5 evra. Do tada će taj klonj papir vrv da bude 50 evra :lol:
IMG_20220901_093654.jpg

Pošto su naduvali cene duplo smislili su kako da mame kupce. Ako potrošiš 100 evra dobiješ klonj papir od 5 evra. Do tada će taj klonj papir vrv da bude 50 evra :lol:
Pogledajte prilog 1214261
Druze Mario, koji je Lidl bolji naš ili njihov? Ide priča kako je naš Lidl bedan po ponudi u odnosu na druge Lidlove u okruženju i u svetu.

Koliko kapiram sad si u Hr , a i ovamo si ziveo kad si tražio mleko u Maxiju na akciji.

Mogu i ja da odgovorim pošto sam pazario u Lidlu u obe države. Nekako mi se više sviđa tamošnji izbor, mada ruku na srce, dosta brendova koje sam želeo da sa Lidlom dođu kod nas su i došli.

Druze Mario, koji je Lidl bolji naš ili njihov? Ide priča kako je naš Lidl bedan po ponudi u odnosu na druge Lidlove u okruženju i u svetu.

Koliko kapiram sad si u Hr , a i ovamo si ziveo kad si tražio mleko u Maxiju na akciji.
Isti su sem što je od ove godine sve skuplje u hrvatskom lidlu.

Perač pod pritiskom 60 evra u hrvatskoj:

Screenshot_2022-09-01-09-41-18-182_com.android.chrome.jpg

50 evra u srbiji:
Screenshot_2022-07-19-14-18-53-327_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Sve te akcije i popust su u suštini jedna laž i prevara i teraju te da trošis što više jel kako bi ostvario što više tih popusta ...
Prvo naduvaju cene pa malo spuste putem akcija... i aplikacija.
Opet ako ne igraš sa njima tu igru i ne dobiješ taj " popust " 🤣

Stanovnici Beograda moći će od danas da kupuju u novootvorenoj Lidl prodavnici u centru Beograda.

Nova Lidl radnja nalazi se na adresi Bulevar despota Stefana 99 (bivša Ulica 29. novembra).

Svečanim presecanjem vrpce, rukovodioci prodavnice obeležili su otvaranje prve Lidl prodavnice u centru grada,
koja na prvom spratu ima oko 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora i nudi 110 parking mesta, kao i punjače za vozila na električni pogon.

Stanovnici Beograda moći će od danas da kupuju u novootvorenoj Lidl prodavnici u centru Beograda.

Nova Lidl radnja nalazi se na adresi Bulevar despota Stefana 99 (bivša Ulica 29. novembra).

Svečanim presecanjem vrpce, rukovodioci prodavnice obeležili su otvaranje prve Lidl prodavnice u centru grada,
koja na prvom spratu ima oko 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora i nudi 110 parking mesta, kao i punjače za vozila na električni pogon.
Kakva glupost pa to je periferija viline vode. Tu im je bio probl jer su lidl preko mosta postavili u neku nedođiju skroz iza ovče i borče pa je taj deo bliže periferije ostao nepokriven. Po meni ništa spektakularno.

Potrošila se lidl priča o povoljnoj kupovini počeli su da glumataju neki nobles a hrana preskupa iz zemalja trećeg sveta.

Uvek su isti u okruženju nema mnogo odstupanja. Čim odmakneš malo dalje druga je i ponuda. Nama može sve i svašta da se proda dok crncima u franciskoj i engleskoj baš i ne može :D

I da cene su različite u okruženju naravno. Ista stvar je ove god skuplja u hrvatskoj 10-15% nego u srbiji.

Back