Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze Mario, koji je Lidl bolji naš ili njihov? Ide priča kako je naš Lidl bedan po ponudi u odnosu na druge Lidlove u okruženju i u svetu.Pošto su naduvali cene duplo smislili su kako da mame kupce. Ako potrošiš 100 evra dobiješ klonj papir od 5 evra. Do tada će taj klonj papir vrv da bude 50 evra
Pogledajte prilog 1214261
Isti su sem što je od ove godine sve skuplje u hrvatskom lidlu.Druze Mario, koji je Lidl bolji naš ili njihov? Ide priča kako je naš Lidl bedan po ponudi u odnosu na druge Lidlove u okruženju i u svetu.
Koliko kapiram sad si u Hr , a i ovamo si ziveo kad si tražio mleko u Maxiju na akciji.
Ja ipak mislim da oni cene steluju prema standardu gradjana barem za ovaj region ex yu i tako slično ..Isti su sem što je od ove godine sve skuplje u hrvatskom lidlu.
Perač pod pritiskom 60 evra u hrvatskoj:
Pogledajte prilog 1214836
50 evra u srbiji:
Pogledajte prilog 1214835
Mnogo veću kupovnu moć. Od prvog januara prelaze na €.Ja ipak mislim da oni cene steluju prema standardu gradjana barem za ovaj region ex yu i tako slično ..
Ipak Hrvati imaju veću kupovnu moć.
Kakva glupost pa to je periferija viline vode. Tu im je bio probl jer su lidl preko mosta postavili u neku nedođiju skroz iza ovče i borče pa je taj deo bliže periferije ostao nepokriven. Po meni ništa spektakularno.Stanovnici Beograda moći će od danas da kupuju u novootvorenoj Lidl prodavnici u centru Beograda.
Nova Lidl radnja nalazi se na adresi Bulevar despota Stefana 99 (bivša Ulica 29. novembra).
Svečanim presecanjem vrpce, rukovodioci prodavnice obeležili su otvaranje prve Lidl prodavnice u centru grada,
koja na prvom spratu ima oko 1.400 kvadratnih metara prodajnog prostora i nudi 110 parking mesta, kao i punjače za vozila na električni pogon.
Није бедан, српски Лидл је одличан.Druze Mario, koji je Lidl bolji naš ili njihov? Ide priča kako je naš Lidl bedan po ponudi u odnosu na druge Lidlove u okruženju i u svetu.
Koliko kapiram sad si u Hr , a i ovamo si ziveo kad si tražio mleko u Maxiju na akciji.