Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidis ja gledam kakav je kvalitet robe kad dolazi i cene kako odredjuju...
Ideja je kad je bila na pocetku imala nekog tehnologa poljoprivrede koji je bio maher, ono je stvarno bilo znanje, ali taj je otisao negde...

Ideja je najvise po hijararhiji , to znaci ako hoces da maknes poslovodju najlakse je to uciniti u ideji , naravno jasno napises razlog i kad i poslovodja leti....kao ptica...
Tako da reklo bi se imaju ostar menadzment...
Medjutim, kad vidim koga posalju kao sefa poslovnice, tu vidis krmka koji nije na nivou ni za 5x manju prodavnicu, a kamoli tako veliku...

Maxi mulja, ne znam ko , poslovodje ili i radnice, ali vidi se da muljaju...jos nisu uklonili one dve sto bas kradu na kasi, a imaju i postene radnice...
I jos nisam video da se ponavljaju radnici...kao npr sto vidim kod amana...zensku koja radi tamo vec 20 godina pocela kao klinka...sad je mlada mama...
U Amanu sam bio vise puta kada sam ziveo u Bg i sve ok ..

Od svih tih radnji moj neprezaljeni a i mnogih je super interex...pre nego sto ga je kupio aman...
U toj radnji je bilo finih vina, francuskih, fine robe, super osoblje, veseli kupci...bas je bila velika market ali kao da je mali...nekako intimno...

A nije samo moje misljenje, nego i mnogih drugih kupaca....
Npr ima sad tih interexa po Bosni, ne znam da li su isti, ali i tamo su mi zanimljivi, nisu kao ovaj maticni...

Nego ljudi na šta bi ja mogao da potrošim ovu fantastičnu uštedu od 46 dinara ostvarenu preko lidl plus aplikacije? :lol:

IMG_20220514_193111.jpg

Ih kasnis, spremalo se to onda kad su podeljene penzije pa su bile nenormalne guzve, ja pitah ovde kad istice moratorijum za cene...

Ima jos maxijevog dugotrajnog za 69 dinara...mislim da sam u prolazu video u tempu, ali nisam siguran...trebalo bi da ne gresim, oko mi je za te stvari opasno u prolazu..

A i u lidlu je 7x , ne znam tacno ali stara cena..

Nema ništa ni u lidli ni idei ni maxiju. Nema ništa ispod 110 din po litru mleka.

Ja radim velike nabavke kupujem po 2 paketa mleka. Ako toga nema meni se lidl uopšte ne isplati. Meni mleko pokriva gorivo.

Danas sam u Lidlu kupila štapove za planinarenje, ranac za planinarenje, odličan termos i pribor za jelo na sklapanje
Gužva kao da će smak sveta.

Danas sam u Lidlu kupila štapove za planinarenje, ranac za planinarenje, odličan termos i pribor za jelo na sklapanje
Gužva kao da će smak sveta.
Kod mene normalan broj ljudi...nisam ni ukapirao te rančeve...ja po vodu došao samo i neke sitnice

Inače 25l za 2500 rsd je sasvim solidna ponuda.

Kod mene normalan broj ljudi...nisam ni ukapirao te rančeve...ja po vodu došao samo i neke sitnice

Inače 25l za 2500 rsd je sasvim solidna ponuda.
Dobri su
Imaju prostor za štapove( sa strane)
Pri dnu upakovana spojena navlaka za kišu ( valjda)
Bilo u tri boje

Ti štapovi su mi sasvim ok za stare ljude koji hoće da se bave hodanjem a nisu sigurni. Više su kao sportske štake reklo bi se. Mene jedino buni šta se desi sa osobom kojoj posklizne taj štap a ruka zakvačena sigurnusnom uzicom od štapa pa umesto rukama da se uhvatiš za nešto ili ublažiš pad - ti kao sveća padaš zubima grizeš sve pred sobom.

Back