Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Žena sad bila na pijaci kaže grabež za pravim sirom i povrćem nema te duplo skuplje sintetike iz lidla :mrgreen:

e slikacu ti veceras batake, da vidis da jeste dobra cena i da nije onako kako ti mislis. 229 din/kg, ali je cena manja za manju gramazu. :mrgreen:
mh da....sir u lidlu 300 dinara kg, sumadijski zreli.

Ponavljaj u lidlu ratluk skup, ratluk skup, mnogo skup i moraš da stojiš na jednoj nozi :mrgreen:

aha...imam ja jedan ormaric u koji trpam sve te stvari u stek. :rotf:

Ma kažem kako lidl aplikacija prisluškuje razgovore i onda kao daje grebalicu. Providnije da ne može više. Normalno potražim podešavanja aplikacije kad ne može da se blokira mikrofon :mrgreen:

Ja dugotrajno mleko držim u autu a imam ogroman špajz pa tu sakrivam. Žena mi zabranjuje da tovarim :sad2:

Moraš da ponavljaš u lidlu ratluk, ratluk ratluk i aplikacija to obradi i posle dobiješ grebalicu. Barem je tako bilo kada smo mi kupovali. Uzgred jel zna neko od čega su oni ćevapi što su na akciji sada preko aplikacije? Valjaju li nešto?

Bio danas.

Kupio grcke cufte u sosu 249, kackavalj seckani na listice 300 g 199 din - to je prilicno povoljno posto kackavalja nema ispod 1k din nigde, visnje u cokoladi, rol virsle na akciji 49 kom, papriku ljutu u pavlaci, zele, kafu, cokolade, mister choc cokoladice...

Video sam u onom zabacenom delu konzerve kiselog kupusa u belom vinu 109 din. Je l' kupovao to neko.

meni se taj kupus nije svideo...nekako mi je lepsi nas kiseli kupus.

inace posle cokoladica na grebi dolazi agava sirup. to me ne zanima...videcu sutra sta je sledeca grebalica.

Jeo sam danas grcke cuftice iz Lidla. Nisu lose. I nema djidanja kao kod nasih.
Cuftice su pljosnate tako da je cela konzerva popunjena, sosa ima 50 grama od 350 grama. :D
A nasi kad naprave cufte od 400 grama, to je 100 grama cufti i 300 grama sosa.

Tako da je ok kupovina za 250 dindzi. Posebno jer su drugi poskupeli gotova jela, a u Yuhoru sam bio pre neki dan i nisu imali uopste gotova jela. Moja pretpostavka da su prodali drzavi za vojsku ili tako nesto.

LIDL ismeva vernost svojih kupaca! Pogledajte koja sprdnja u lidlu preko aplikacije piletina ograničena količina a u idei za isti novac neograničeno!

Untitled-1rrrrrr.jpg
Untitled-1.jpg

Обавезно купујемо чоко бомбоне на мерење оне у алкохолу, црвено целофанче... Скоро увек по нешто од алата и прибора... Кухињску малу диг.вагу, клешта за скидање изолације, постоље за стубну бушилицу, бургије..

Aplikacija je postala sprdačina. Na grebalicu mislim... Integralna tortilja, pistaće i celih 7 posto popusta na lav pivo. Ne pamtim kada sam nešto iskoristila, i stalno se ponavlja.

Back