Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ova usteda ti je od robe na akciji? To kod nas ne pise koliko si ustedeo.
To je za kupone sa aplikacije "Lidl plus"
Screenshot_2021-11-21-18-18-57-343.jpg

Screenshot_2021-11-21-18-17-22-398.jpg

Screenshot_2021-11-21-18-17-40-001.jpg

Danas scena. Nije Lidl nego Maxi. Ali ovo je nekako zbirna tema.

Stojim u redu na suhomesnatom delu. Ispred mene gospodja, ruka u gipsu, stara, zali se da ne vidi.

Trazi neku pecenicu iz prvog reda lepu upakovanu. A ova trovacica joj daje neku od pozadi.

I sad kako je podigla video sam da je iscurila voda.

Dolazim na red narucujem suhomesnato. I pogledam malo bolje tu pecenicu, a na njoj pola santima sluzi, gnoja i budji.

E kad se nisam ispovracao tu na licu mesta.

I sad ajde to nego sve ostalo oko te pecenice je isto zeleno i povuklo budj od nje.

Ja ne mogu da verujem. Je l' ovo skrivena kamera. Da neko prodaje tako nesto. Otvoreno, bez blama.

Ono ko yebe kupce i da li ce za vikend da zaglave u bolnici zbog trovanja, ili neko dete, ili neka baka.

Sto bi rekao Seselj je l' vam znaju roditelji cime se vi bavite.

Ovo vise nije za inspekciju, nego za policiju.

Pozurim do kase i stignem gospodju. Jos nije platila. Kucnem je po ramenu, gospodjo je l' mogu da vam dam jedan savet. izvolite.

Pecenicu koju su vam tamo prodali nemojte jesti. Je l' tako .Tako.

Savest mi je mirna.

Ali stvarno je zadnje vreme doslo.

U pravu je bio Dare Mitrovic kad je rekao da je u paklu bolje nego ovde.

Valjda ce osetiti
Pre neki dan u restoranu nabodem parce mesa i osetim smrad al nekako sporo odreagovah pa poceh da zvadjem,vidim nesto cudno,pomirisem ostatak smrdi,pljunem ono u tanjir,ne kockam se vise s mesom

Tata uzeo da probamo svrljiški beli sir. Iako se zove beli sir, po strukturi i ukusu više vuče na kačkavalj. Sasvim dobar, mada malčice slanji.
91-51-21.jpg

Danas scena. Nije Lidl nego Maxi. Ali ovo je nekako zbirna tema.

Stojim u redu na suhomesnatom delu. Ispred mene gospodja, ruka u gipsu, stara, zali se da ne vidi.

Trazi neku pecenicu iz prvog reda lepu upakovanu. A ova trovacica joj daje neku od pozadi.

I sad kako je podigla video sam da je iscurila voda.

Dolazim na red narucujem suhomesnato. I pogledam malo bolje tu pecenicu, a na njoj pola santima sluzi, gnoja i budji.

E kad se nisam ispovracao tu na licu mesta.

I sad ajde to nego sve ostalo oko te pecenice je isto zeleno i povuklo budj od nje.

Ja ne mogu da verujem. Je l' ovo skrivena kamera. Da neko prodaje tako nesto. Otvoreno, bez blama.

Ono ko yebe kupce i da li ce za vikend da zaglave u bolnici zbog trovanja, ili neko dete, ili neka baka.

Sto bi rekao Seselj je l' vam znaju roditelji cime se vi bavite.

Ovo vise nije za inspekciju, nego za policiju.

Pozurim do kase i stignem gospodju. Jos nije platila. Kucnem je po ramenu, gospodjo je l' mogu da vam dam jedan savet. izvolite.

Pecenicu koju su vam tamo prodali nemojte jesti. Je l' tako .Tako.

Savest mi je mirna.

Ali stvarno je zadnje vreme doslo.

U pravu je bio Dare Mitrovic kad je rekao da je u paklu bolje nego ovde.

to je ono sto sam ja pisala. niste svesni sta vam sve uvaljuju po drugim marketima. lidl je zlato za maxije i idee.

A zašto "dopuštate" da vam uvaljuju? Nemojte kupiti ono što vam se ne sviđa. Pogledajte proizvod, vidite datum na proizvodu. Ja neću kupiti nešto što mi se ne sviđa, tražim da mi se pokaže. Ako mi se nešto ne sviđa tražim drugo, ako ne žele, onda neću kupiti.
ja ne dopustam, mada ja odavno ne kupujem delikates za koji se ceka red, vec sve pakovano. meni lidl samo olaksava kupovinu, jer im je seceni delikates jeftiniji od recimo onog u maxiju.

ali baka iz price je slabovida. a za meso ne mozes da znas da mu rok istice taj dan kada sruce kesu u kojoj je meso u vitrinu. ono nekada izgleda ok, ali je vec u isteku roka.

To sečeno u vakumu je prskano konzervansima i aditivima ja suhomesnato kupujem na kalenić pijaci KOD SREDOJA! VRHUNSKO dimljeno a ne te lešine po supermarketima.

A zašto "dopuštate" da vam uvaljuju? Nemojte kupiti ono što vam se ne sviđa. Pogledajte proizvod, vidite datum na proizvodu. Ja neću kupiti nešto što mi se ne sviđa, tražim da mi se pokaže. Ako mi se nešto ne sviđa tražim drugo, ako ne žele, onda neću kupiti.
U primorju te išutiraju i izbace iz marketa ako mnogo daviš :lol: Oteraju u k purgerski mene redovno.

Tesko da ti daju meso da pomirises i probas a mnogo dobro izgleda dok ne dodjes kuci

To sečeno u vakumu je prskano konzervansima i aditivima ja suhomesnato kupujem na kalenić pijaci KOD SREDOJA! VRHUNSKO dimljeno a ne te lešine po supermarketima.

U primorju te išutiraju i izbace iz marketa ako mnogo daviš :lol: Oteraju u k purgerski mene redovno.

pa u svakom marketu je tako i ono u vakumu i ono u foliji i izlozeno u vitrini. a nesto mi se ne kupuje kod privatnih proizvodjaca, tek oni sto mogu da uvale. moras konstantno da kupujes kod njih da bi kao dobio nesto bolje.

A šta da ti uvale nema jeftinijeg konzervansa od DIMA! Tamo po tim planinčugama je večno hladno!

pa mozda neko meso koje nije najbolje dimljeno. desilo se jos pre 7-8 godina kupovala sam na banovom brdu, lik je imao tezgu kod maxija (ko poznaje pijacu bb zna gde su te tezge) i prodavao je suhomesnato. i kupim govedju prsutu, odnesem kuci isecem, a unutra ziva.

drugo, ja ne znam dal su te zivotinje pelcovane i dal su prosle pregled. ovo sto uvaljuju posle roka to je jedna prica, sasvim nesto drugo je ako nije bilo nikakvog pregleda veterinara, niti sta slicno.

na kraju krajeva ja nemam bas vremena da idem po pijacama, narocito kako sad radim iskljucivo prvu smenu, sto me inace vrlo smara, evropsko radno vreme.....da se obesim. meni posle posla ostaju jedino marketi. a slobodne dane da trosim na pijace i kupovinu - necu. drugo ja kad odem u lidl ili metro, kupim jednom kupovinom sve sto mi treba (i neprehrambene stvari) i bas me mrzi da idem na vise mesta da kupujem. malo je to i lenjost kod mene tjah nedostatak vremena. vrv. mnogi imaju isti problem kao ja i onda kupuju u marketima, jer je lakse.

nego, ja ne kapiram ove sto vazda kupuju meso u lidlu, iako stalno nalaze da je pokvareno. :lol:

Učepio im se novi dobavljač?

Ostalo je da u Lidlu kupujem samo Freshonu, neke začine, w5 kad imaju, praline jednu vrstu i ništa više....... Juče sam bio, magacin...gužva, sumnjiv kvalitet generalno.

Back