- Poruka
- 22.371
Ova usteda ti je od robe na akciji? To kod nas ne pise koliko si ustedeo.A jednom se živi...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova usteda ti je od robe na akciji? To kod nas ne pise koliko si ustedeo.A jednom se živi...![]()
To je za kupone sa aplikacije "Lidl plus"Ova usteda ti je od robe na akciji? To kod nas ne pise koliko si ustedeo.
Nema to kod nas. Vidim imate drugačiju flasu vode Saguaro.To je za kupone sa aplikacije "Lidl plus"
Pogledajte prilog 1054497
Pogledajte prilog 1054498
Pogledajte prilog 1054499
Moguće. Ne kupujem baš flaširanu vodu kod njih, pa ne bih znao.Nema to kod nas. Vidim imate drugačiju flasu vode Saguaro.
Danas scena. Nije Lidl nego Maxi. Ali ovo je nekako zbirna tema.
Stojim u redu na suhomesnatom delu. Ispred mene gospodja, ruka u gipsu, stara, zali se da ne vidi.
Trazi neku pecenicu iz prvog reda lepu upakovanu. A ova trovacica joj daje neku od pozadi.
I sad kako je podigla video sam da je iscurila voda.
Dolazim na red narucujem suhomesnato. I pogledam malo bolje tu pecenicu, a na njoj pola santima sluzi, gnoja i budji.
E kad se nisam ispovracao tu na licu mesta.
I sad ajde to nego sve ostalo oko te pecenice je isto zeleno i povuklo budj od nje.
Ja ne mogu da verujem. Je l' ovo skrivena kamera. Da neko prodaje tako nesto. Otvoreno, bez blama.
Ono ko yebe kupce i da li ce za vikend da zaglave u bolnici zbog trovanja, ili neko dete, ili neka baka.
Sto bi rekao Seselj je l' vam znaju roditelji cime se vi bavite.
Ovo vise nije za inspekciju, nego za policiju.
Pozurim do kase i stignem gospodju. Jos nije platila. Kucnem je po ramenu, gospodjo je l' mogu da vam dam jedan savet. izvolite.
Pecenicu koju su vam tamo prodali nemojte jesti. Je l' tako .Tako.
Savest mi je mirna.
Ali stvarno je zadnje vreme doslo.
U pravu je bio Dare Mitrovic kad je rekao da je u paklu bolje nego ovde.
ja ne dopustam, mada ja odavno ne kupujem delikates za koji se ceka red, vec sve pakovano. meni lidl samo olaksava kupovinu, jer im je seceni delikates jeftiniji od recimo onog u maxiju.A zašto "dopuštate" da vam uvaljuju? Nemojte kupiti ono što vam se ne sviđa. Pogledajte proizvod, vidite datum na proizvodu. Ja neću kupiti nešto što mi se ne sviđa, tražim da mi se pokaže. Ako mi se nešto ne sviđa tražim drugo, ako ne žele, onda neću kupiti.
U primorju te išutiraju i izbace iz marketa ako mnogo davišA zašto "dopuštate" da vam uvaljuju? Nemojte kupiti ono što vam se ne sviđa. Pogledajte proizvod, vidite datum na proizvodu. Ja neću kupiti nešto što mi se ne sviđa, tražim da mi se pokaže. Ako mi se nešto ne sviđa tražim drugo, ako ne žele, onda neću kupiti.
Tesko da ti daju meso da pomirises i probas a mnogo dobro izgleda dok ne dodjes kuciA zašto "dopuštate" da vam uvaljuju? Nemojte kupiti ono što vam se ne sviđa. Pogledajte proizvod, vidite datum na proizvodu. Ja neću kupiti nešto što mi se ne sviđa, tražim da mi se pokaže. Ako mi se nešto ne sviđa tražim drugo, ako ne žele, onda neću kupiti.
Pa mislio sam po izgledu. Ili ako imaš nekoga poznatog mesara. Dobro, u Lidlu nema toga, ali kod nas ima u drugim centrima. Ili recimo ovako zapakirano, kao u Konzumu.Tesko da ti daju meso da pomirises i probas a mnogo dobro izgleda dok ne dodjes kuci
Mesare za meso ovo po marketima samo lešine.Sveze meso za kupus nema na pijaci mora market,a kad dodjes kuci pola zila i masnog bacis,lepo u izlogu slozeno a nece da pokazu drugu stranu
To sečeno u vakumu je prskano konzervansima i aditivima ja suhomesnato kupujem na kalenić pijaci KOD SREDOJA! VRHUNSKO dimljeno a ne te lešine po supermarketima.
U primorju te išutiraju i izbace iz marketa ako mnogo davišOteraju u k purgerski mene redovno.
A šta da ti uvale nema jeftinijeg konzervansa od DIMA! Tamo po tim planinčugama je večno hladno!