Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djurdjevic radi i za univer.Ja uvek u zamrzivaču imam ćevape ili pljeskavice iz Lidla. To mi je spas za ručak kada imam puno posla. Muž ispeče, i za pola sata imamo ručak. Nikada do sada nisam imala problema, tipa da je bilo pokvareno.
Iste te ćevape i pljeskavice Đurđević prodaje u svojoj mesnici, samo duplo skuplje.
Hajde da Vam malo pojasnim koncept Lidla, kao neko ko radi od otvaranja.
Meso-veliko ne. Ono što Đurđević isporučuje Lidlu, to nijedan lanac ne bi prihvatio.Radila sam u prodavnici koja je držala njegovo meso, razlika je velika, na štetu Lidla. Datum na mesu je vrlo nebitna stavka, jer to mesto bude van hladnog lanca više puta u toku dana. Palete sa mesom se izvlače više puta u toku dana da bi se napunili frižideri,toplo-hladno... Zamislite da uzmete meso, držite ga 3 dana u frižideru i za to vreme ga deset puta izvadite i vratite u frižider. U roku je već pokvareno i smrdi.
Kase - kasirima se mere stavke u minuti. Krljaće vam robu, meri im se vreme od prvog do poslednjeg artikla. Ona kad otkuca zadnji artikal, boli je dupe kad ćeš i da li ćeš izvaditi novčanik. Znači ti štosevi idu samo na štetu potrošača kojredu. Na kasi sede najslabiji ljudi.
Roba koje nema - najgluplje pitanje koje možete postaviti je da li može da se pogleda u magacinu. Roba stiže svaki dan. Radno vreme prodavaca je od 6h.Do 8 je sve napolju, sem mesa, mlečnih i mesnih prerađevina i zamrznutog. Znači,nema.
5 din iliti žetoni - dele se na kasama, možete tražiti i od obezbeđenja. Služe da ne bi plaćali čoveka koji bi skupljao kolica po parkingu. Isto tako, više puta smo bili svedoci čukanja tih istih kolica automobilima. Kolicima ne bude ništa.
-Ko je zaposlen tamo, ne bi potrošio više od 1000 din. Kupujemo samo smrznuto, čokolade, sladolede.
isto bi smrdelo i da bacis ambalazu i drzis je u kanti 12 h na sobnoj temperaturi u kojoj je bilo domace tek zaklano pileEvo spremite piletinu iz lidla ,bacite onu stiropor ambalazu u djubre pa da vidite kako sutradan imate les u kuci,znaci to isto meso bi tako smrdelo da nije spremljeno
Cekaj, cekaj, smuckala si poparu i mleveno meso i cudis se kako je pas dobio proliv.isto bi smrdelo i da bacis ambalazu i drzis je u kanti 12 h na sobnoj temperaturi u kojoj je bilo domace tek zaklano pile
smrdi raspadanje organskog materijala i krvi, to je normlano
ja sam psu kupila mleveno meso granicara u gomeksu, koje je bilo hermeticki zatvoreno i na oko je izgledalo odlicno
meso sam dodala u poparu i kuvala zajedno sa njom
pas je istog dana dobio da izvinete proliv, koji nisam mogla jakim probioticima da sredim nekoliko dana, nego smo morale da ubacimo u terapiju i neki lek u obliku sirupa na bazi antibiotika
da, pas se poslednja tri meseca hranio kuvanim hlebom na vodi sa melevnim mesomCekaj, cekaj, smuckala si poparu i mleveno meso i cudis se kako je pas dobio proliv.![]()
od te švargle ni "š" nema..sve je prodatosad im je ona svargla s ljubavlju domace na akciji i kupila sma je. svargla je extra, uopste je nisu prezacinili i zaljutili.
zato sto je odlicna. nema zacina koji pokrivaju ko zna sta u svargli. ima i onaj zelatinozni deo i mesni deo, ali nema ljutine, aleve paprike i koje cega.od te švargle ni "š" nema..sve je prodato