Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Provaljujte sta nemaju jer im se ne isplati,testo za picu,cajeve nemaju,sve nesto ubace na kratko pa nestane,koja je to politika da krenes po nesto kazu ne dobavljamo vise,ispituju trziste miseva sta vole
To me mnogo nervira iako sam reko da ih pohvaljujem, ali nisu savršeni.

Xy puta da ono sto ima u katalogu nema u radnji. Vise robe ima u katalogu nego u radnji. Kazu nije stiglo. Akcija traje cetvrtak - nedelja I oni u tom periodu ni jedan dan nemaju nesto. To nigde nisam video da tako neko nabavlja robu selektivno po radnjama. Da je neki nas drnda, pa da razumem, ali stranci tako da rade mi je malo nelogično. Da li je to politika firme ili samo naseg poslovanja Lidl Srbija ne znam.

A kad pitas one sto pune rafove ko da si im kevu opsovo,tako su ih izdresirali da se ne bi dugo zadrzavali,samo daj pare i paljba,oni na kasi su isto imali test koliko brzo kucaju,ja sam brate realan kad se otvorilo gledao sam nesto novo da probam i to se brzo izdegustira,sta sad nista,da vrtim 5 artikla

Oni su u fazonu Zasto me to pitas i uvek imaju odrican odgovor nestalo, nije stiglo. Jedini pravi novitet kod njih je sto stvarno brzo kucaju koliko god da je guzva uvek se otvara nova kasa. Svi drugi ne znam zasto nisu uveli to. Negde neke radnje imaju dve kase, neke 3, 4 I uvek rade 1 ili 2. Kad je guzva, onaj ko treba da dodje se pravi blesav, seta po radnji, pakuje robu na kasu, ode u magacin, sedi napolje na pauzu.

Da vidis na mail tek kako odgovaraju

Poštovani ,

u nastojanju da svakoga dana budemo bolji, komentari potrošača su nam od izuzetnog značaja. Zaista cenimo što ste nam se obratili, te bismo želeli da Vam se ovim putem zahvalimo što ste sa nama podelili Vaše mišljenje.

Najpre želimo da Vas uputimo da na formiranje cena utiče niz faktora, ali se svakako trudimo da našim potrošačima ponudimo najbolji odnos cene i kvaliteta, i da naša ponuda bude po pristupačnim i povoljnim cenama.

Dodatno, u vezi sa kvalitetom proizvoda, želimo da znate da vodimo računa o istom na svakodnevnom nivou, i da svi proizvodi prolaze stroge kontrole kvaliteta, te Vas ovim putem ljubazno molimo da, ukoliko imate primedbu na kvalitet određenog proizvoda, budete slobodni da nam se obratite sa više podataka sa samog pakovanja proizvoda, kako bismo mogli sve da proverimo sa dobavljačem i nadležnim sektorima, i javimo Vam se sa povratnom informacijom.

Unapred hvala na razumevanju, nadamo se da ćete uživati u svakoj narednoj kupovini u Lidlu. Radujemo se Vašoj poseti.

Koliko ste zadovoljni načinom rešavanja Vašeg zahteva od strane naše službe za potrošače?

0 sam zadovoljan

Izgleda da sam ja jedini kupac koji na prehrani ne gleda akcije.Meni su akcije kontraproduktivne...kad je nesto na akciji tek onda mi se ne kupuje.🙂 A narocito ono sto valjaju kraj kase,raskopusano i nikakvo.
Ne znam zasto,uvijek imam neku sumnju u kvalitet.
Doduse,nedavno sam kupila cokolade " volim te" na akciji za 1 km ili 60 din.Ne fali im nista.😁

Mene je Lidl tri put odbijao za posao. Pre nego su otvorili dok je jos bilo u izgradnji i jos dva puta. Prosle jeseni zadnji put. Nisu me cak zvali ni na obuku nego zbog velikog broja kandidata nisu mene izabrali. Ne znam sta traze od kandidata. Upravljanje spejs šatlom verovatno. Poceo sam da sumnjam da ide preko veze. Mada sam citao da ne ide kad su prvi put skupljali radnike pred otvaranje.

Provaljujte sta nemaju jer im se ne isplati,testo za picu,cajeve nemaju,sve nesto ubace na kratko pa nestane,koja je to politika da krenes po nesto kazu ne dobavljamo vise,ispituju trziste miseva sta vole
Kako nemaju čajeve? Imaju i dobri su.
1200x800-db3ecb38-38e4-11eb-8317-0242ac15000f.jpeg

O čemu vi pričate? Čega nema? Ima u 95% slučajeva, ono što je u katalogu. OK može se desiti da nečeg nema, da je rasprodano, npr. sladoledi (po ljeti), burek (pogotovo na akciji, a dođem u večernjim satima) i tako nešto. Tak mi se desilo sa pommes fritesom (38% sniženje) i ići ću vidjeti za šećer (26% sniženje).
Screenshot_2021-11-20-13-43-39-199.jpg

Screenshot_2021-11-20-13-44-35-156.jpg

To me mnogo nervira iako sam reko da ih pohvaljujem, ali nisu savršeni.

Xy puta da ono sto ima u katalogu nema u radnji. Vise robe ima u katalogu nego u radnji. Kazu nije stiglo. Akcija traje cetvrtak - nedelja I oni u tom periodu ni jedan dan nemaju nesto. To nigde nisam video da tako neko nabavlja robu selektivno po radnjama. Da je neki nas drnda, pa da razumem, ali stranci tako da rade mi je malo nelogično. Da li je to politika firme ili samo naseg poslovanja Lidl Srbija ne znam.

ja idem u lidl u borcu, tamo mi najbrze da stignem tjah najlaksi prevoz, idem autobusom. dok sma radila po smenama uvek sam nalazila pre podne sve.....sad kako radim stalno prvu desi se da ne nadjem nesto. e sad citala sma na ana forumu da npr. trosarina dobija malo i da lose narucuju robu, pre sam svracala i u taj lidl na trosarini. kazu da je vidikovac isto bolje snabdeven, u tom vidikovackom nikad nisma bila...vrv zavisi od sefa radnje.

Oni su u fazonu Zasto me to pitas i uvek imaju odrican odgovor nestalo, nije stiglo. Jedini pravi novitet kod njih je sto stvarno brzo kucaju koliko god da je guzva uvek se otvara nova kasa. Svi drugi ne znam zasto nisu uveli to. Negde neke radnje imaju dve kase, neke 3, 4 I uvek rade 1 ili 2. Kad je guzva, onaj ko treba da dodje se pravi blesav, seta po radnji, pakuje robu na kasu, ode u magacin, sedi napolje na pauzu.

meni su donosili..secam se nekih pecuraka na akciji, nestale su, pa je devojka isla da donese i popuni. sad skoro sam trazila onaj margarin za kolace od 37 dinara, na akciji sto je bio, pitala gde su margarini, pa su popunili deo. ja cesto pitam cak im pokazujem i na aplikaciji sta trazim. :rotf:

ja sma danas u maxiju dozivela sokove. prvo odem u jedan maxi u gradu udjem i vidim neka na delikatesu sama, nema reda, 1 ispred mene, stanem i cekam...onda se pojavi neka druga i vidim nosi neki papiric i skontam da se uzimaju brojevi (nema ih u svakom maxiju, pa nisam znala) i vidim da ce ta sto je dosla posle mene da poturi broj, jer je uzela broj pa je kupovala okolo i vratila se, a njen broj ej prosao. i ostavim celu korpu i izadjem napolje. zaista nisam imala zivaca. najvise sam usla da kupim nesto za tople sendvice, ostalo mi nije bilo bitno toliko. na sred radnje ostavila korpu hebe mi se.

udjem u aromu, a tamo tiha jeza na delikatesu, ono sve potamnelo, brzo pobegnem....aj u drugi maxi. zive duse na delikatesu, u skoku se nacrtam ispred delikatesa (tu nema brojeva) kupim sta mi je trebalo, odem na kasu...red, red...a ona pipka po onoj kasi, pipka, ocu da placem, a jedu mi se topli sendvici :lol: i stojim i razmisljam dal da cekam i dalje ili da sve spustim i odem, a da usput kupim pljeku...ebes mi sve, ali ja zivaca za to cekanje nemam.

druga na drugoj kasi zatvori kasu i posalje nekog coveka sa punim kolicima kod druge kasirke (koja je tek dosla), on covek odlepio..ja mislim da bih prevrnula kolica na njegovom mestu. i jos kaze nama u redu na kasi na kojoj sam bila da predjemo na kasu kod te sto je dosla. ja tad urliknem da mi ne pada na pamet da opet cekam red (neki iza mene su otrcali odmah na tu otvorenu kasu) i dal su oni svi u kompletu u maxiju normalni.

meni se stvarno nije desilo u lidlu da kad spustim stvari na traku (makar samo 1) da me salju na drugu kasu ko tog lika sto je poslala.

kad ste kod kasa....nemaju radnike marketi. zato radi tako malo kasa. a i u lidlu sam primetila da su smanjili broj radnika. nekako mi se cini da je pre bilo vise ljudi za punjenje rafova. sad se bas uocava nedostatak ljudi. zato su u lidlu smanjili broj ljudi ne znam....ostali ne mogu da nadju zaposlene, kada su im plate ispod 40 hiljada. gledam nesto infostud (ja tamo volim da citam onaj deo pravnik odgovara :lol:) al pogledam i oglase i u super veru nude platu od 38 hiljada....jel su oni normalni. :huh:

gledala sam vreme...izgubila sma sat vremena obigravajuci oko delikates po maxijima. pa hebemu mu sve...za 2 sata odem do lidla, kupim sve i vratim se kuci, a ne odem za 2-3 stvari, nego se natovarim ko carobno samarce. :lol: radije cu da jedem ono njihovo slajsovano makar ga iz pakla uvezli, samo da ne cekam red na delikatesu..nego pojeli smo kulen i budimsku i pancete iz lidla. :lol:

Nisam ljubitelj tih "delikatesa" ako nisu domaci i rijetko ih kupujem.
Sve je to masno,preslano i zilavo.Narocito ono "kvazi" suvo meso.
Nikakav ukus,a skupo.Posle toga ti trebaju litre vode,koliko je slano.🙂

O čemu vi pričate? Čega nema? Ima u 95% slučajeva, ono što je u katalogu. OK može se desiti da nečeg nema, da je rasprodano, npr. sladoledi (po ljeti), burek (pogotovo na akciji, a dođem u večernjim satima) i tako nešto. Tak mi se desilo sa pommes fritesom (38% sniženje) i ići ću vidjeti za šećer (26% sniženje).
Pogledajte prilog 1053771

Pogledajte prilog 1053772
To mozda u EU. 😁

Cuo sam da je Lidl u Bugarskoj bolje snabdeven. Neke stvari sto ima u Bugarskoj nema kod nas još posle dugo vremena od otvaranja.

To mozda u EU. 😁

Cuo sam da je Lidl u Bugarskoj bolje snabdeven. Neke stvari sto ima u Bugarskoj nema kod nas još posle dugo vremena od otvaranja.
Pa ne znam. Evo i ja pokušavam pronaći te neke stvari o kojima vi pričate, pa često to ne pronalazim. Ili vi to zovete drugim imenima, ili toga kod nas nema. I akcije koliko vidim nisu iste kod nas i kod vas.

Pa ne znam. Evo i ja pokušavam pronaći te neke stvari o kojima vi pričate, pa često to ne pronalazim. Ili vi to zovete drugim imenima, ili toga kod nas nema. I akcije koliko vidim nisu iste kod nas i kod vas.

kod vas je akcija nedelju dana ranije, obicno. kad hocu da vidim sta ce biti u srbiji, ja pogledam za tekucu nedelju lidl hrvatska.

Back