To me mnogo nervira iako sam reko da ih pohvaljujem, ali nisu savršeni.
Xy puta da ono sto ima u katalogu nema u radnji. Vise robe ima u katalogu nego u radnji. Kazu nije stiglo. Akcija traje cetvrtak - nedelja I oni u tom periodu ni jedan dan nemaju nesto. To nigde nisam video da tako neko nabavlja robu selektivno po radnjama. Da je neki nas drnda, pa da razumem, ali stranci tako da rade mi je malo nelogično. Da li je to politika firme ili samo naseg poslovanja Lidl Srbija ne znam.
ja idem u lidl u borcu, tamo mi najbrze da stignem tjah najlaksi prevoz, idem autobusom. dok sma radila po smenama uvek sam nalazila pre podne sve.....sad kako radim stalno prvu desi se da ne nadjem nesto. e sad citala sma na ana forumu da npr. trosarina dobija malo i da lose narucuju robu, pre sam svracala i u taj lidl na trosarini. kazu da je vidikovac isto bolje snabdeven, u tom vidikovackom nikad nisma bila...vrv zavisi od sefa radnje.
Oni su u fazonu Zasto me to pitas i uvek imaju odrican odgovor nestalo, nije stiglo. Jedini pravi novitet kod njih je sto stvarno brzo kucaju koliko god da je guzva uvek se otvara nova kasa. Svi drugi ne znam zasto nisu uveli to. Negde neke radnje imaju dve kase, neke 3, 4 I uvek rade 1 ili 2. Kad je guzva, onaj ko treba da dodje se pravi blesav, seta po radnji, pakuje robu na kasu, ode u magacin, sedi napolje na pauzu.
meni su donosili..secam se nekih pecuraka na akciji, nestale su, pa je devojka isla da donese i popuni. sad skoro sam trazila onaj margarin za kolace od 37 dinara, na akciji sto je bio, pitala gde su margarini, pa su popunili deo. ja cesto pitam cak im pokazujem i na aplikaciji sta trazim.
ja sma danas u maxiju dozivela sokove. prvo odem u jedan maxi u gradu udjem i vidim neka na delikatesu sama, nema reda, 1 ispred mene, stanem i cekam...onda se pojavi neka druga i vidim nosi neki papiric i skontam da se uzimaju brojevi (nema ih u svakom maxiju, pa nisam znala) i vidim da ce ta sto je dosla posle mene da poturi broj, jer je uzela broj pa je kupovala okolo i vratila se, a njen broj ej prosao. i ostavim celu korpu i izadjem napolje. zaista nisam imala zivaca. najvise sam usla da kupim nesto za tople sendvice, ostalo mi nije bilo bitno toliko. na sred radnje ostavila korpu hebe mi se.
udjem u aromu, a tamo tiha jeza na delikatesu, ono sve potamnelo, brzo pobegnem....aj u drugi maxi. zive duse na delikatesu, u skoku se nacrtam ispred delikatesa (tu nema brojeva) kupim sta mi je trebalo, odem na kasu...red, red...a ona pipka po onoj kasi, pipka, ocu da placem, a jedu mi se topli sendvici

i stojim i razmisljam dal da cekam i dalje ili da sve spustim i odem, a da usput kupim pljeku...ebes mi sve, ali ja zivaca za to cekanje nemam.
druga na drugoj kasi zatvori kasu i posalje nekog coveka sa punim kolicima kod druge kasirke (koja je tek dosla), on covek odlepio..ja mislim da bih prevrnula kolica na njegovom mestu. i jos kaze nama u redu na kasi na kojoj sam bila da predjemo na kasu kod te sto je dosla. ja tad urliknem da mi ne pada na pamet da opet cekam red (neki iza mene su otrcali odmah na tu otvorenu kasu) i dal su oni svi u kompletu u maxiju normalni.
meni se stvarno nije desilo u lidlu da kad spustim stvari na traku (makar samo 1) da me salju na drugu kasu ko tog lika sto je poslala.