Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cene Skandi plate kao u Africi.Nije ni čudo kada je hrana u srbiji tri puta skuplja nego u zemljama EU
kad si fensiJa nisam krocila u Lidl u stvari jesam jednom u inostranstvu da kupim vodu i cokoladu neku...
Opa Lidl u ino. Ima se, moze se.Ja nisam krocila u Lidl u stvari jesam jednom u inostranstvu da kupim vodu i cokoladu neku...
Pa imas ih po EvropiOpa Lidl u ino. Ima se, moze se.![]()

Znam. Bio sam ja davno do Bugarske u Lidl.Pa imas ih po Evropi![]()
Да ли је неко користио козју сурутку у праху. Мени су препоручили за јетру. То паковање колико дана траје ако се сваки дан конзумира.
Samo je u srbiji veća cena kada kupuješ više. Lidl je u srbiji skuplji za 20-50% ponekad čak i 100% nego u ostalim zemljama EU.Преваре су им она XXL паковања. У већини случајева, када прерачунате, стандардна паковања дођу исплативија по кг.
Ovo neki penzos sa ekipom.Mario cim pazari sportski auto
Pravac u Lidl ali bukvalno.
a zasto bi kupio vise od 3?Zašto lidl samo u srbiji ograničava kupovinu hrane? Zašto izaziva lažne nestašice? Dok u srbiji možete da kupite samo TRI putera u grčkoj možete po mnogo nižoj ceni da kupite koliko hoćete. Jel ovo za sud što radi lidl u srbiji?
Pogledajte prilog 1368786
Em jeftiniji em možeš da kupuješ do mile volje. U nemačkoj je taj isti puter još jeftiniji!
Pogledajte prilog 1368788
zar nisi kupovao u grckom lidlu?
Ne može da se vidi traži login