Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bili danas u inspekciji lidla u mladenovcu nemaju ni rampu na parkingu :eek:

Normalno prazan lidl cene straobalno visoke!

IMG_20230713_170807.jpg

Hahaha kako ljudi kradu alat u lidlu. Mi da uđemo a liknas gura kolicima skoro da nas pregazi. Ja kao eto žuri zbog oluje nisam ni obratio pažnju. Posle par min počele one žene da viču radnice ukrade nam alat stalno to radi :lol:

Uglavnom lik napuni kolica alatom tipa brusilice 4 kom i mota se kod ulaznih vrata tj kod peciva. U nekom trenutku samo krene kolicima kada novi kupac ulazi, provuče se i čim izađe kutije u ruke i paljba :mrgreen:

E to je onaj alat na krademprodajem iz uvoza nov bez računa :lol:

E tako im i treba, stavljaju zujalice u puter a ne stavljaju u alat ko ih jebbe!

Da to su te čuvene sline koje cure iz lidlovog mesa, to je hemija i voda ja tamo ne kupujem ni u ludilu meso. Videli ste kako su smanjili broj frižidera neće srbi da kupuju lidl splačine!

Kupih sinoć tzv tuna obrok salatu na 80 posto sniženja.
Bila je stvarno u dobrom, svežem stanju, ali ne mogu da verujem da neko to plati 400 dinara. Možda 100 gr salate, 50 gr tunjevine, isto toliko kukuruza, dve kašike kockica hleba i neki preliv u kesici (valjda ulje sirće i so)
Tih 79 dinara je maksimum koji bi platila za tako nešto.

Kupih sinoć tzv tuna obrok salatu na 80 posto sniženja.
Bila je stvarno u dobrom, svežem stanju, ali ne mogu da verujem da neko to plati 400 dinara. Možda 100 gr salate, 50 gr tunjevine, isto toliko kukuruza, dve kašike kockica hleba i neki preliv u kesici (valjda ulje sirće i so)
Tih 79 dinara je maksimum koji bi platila za tako nešto.
Pa jesi li videla onu Maksijevu tuna salatu.

Tu nema 3 grama tunjevine. Tek koliko da pokrije dno u debljini od 1 mm.

Pljacka je svuda.

Lažu i kradu, jednostavan sistem kontroliše kompletnu prodavnicu počev od tačnog broja artikala u rafu, magacinu i na kasi. Tačno se zna kada u kom trenutku koliko nečega prolazi na kasi i mora roba da se doda u rafove.

Od roka trajanja do krajnjeg kupca sve je u digitalnom obliku tako da to muljanje sa cenama je krađa a o isteklom roku trajanja je prevara trgovca koji to radi.

Sećam se pre 20 i kusur godina ja u hrvatskoj na kasu sa nekim proizvodom i oni je skeniraju, kasa ispiše istekao rok trajanja nema prodaje.

Dakle u srbiji posluju samo lopovi i trovači.

Trgovci jbt od tog putera prave fetiš a u svim okolnim zemljama je tri puta jeftiniji :eek:

Mi u poslednje vreme kupijemo u metrou ima neki iz blacburga 1200 din kilo (400gr pakovanje)

Inače smo slučajno napravili puter u mašini za sladoled, sipali sl pavlaku i umutio se puter :lol:

Nista gluplje nisam video. Nek sve zaključaju ako mogu. Najbolje da svi predju na online. To je za trgovce najsigurnije.
u stvari nisi svestan sta se sve krade
uzmu malu lubenicu, izmere i onda tu nalepnicu stave na veliku
imam poznanika koji je nekad radio kao obezbedjenje u rodi
kaze jednom liku vadili kackavalj iz gaca..
krade se bas puno jer zivimo u ekonomskom tigru i ljudi ne znaju sta ce od dosade #Ironija

Back