Licna karta vase gitare!

nista ovo ne znaci bez benda, skidao sam ja i teze pesme od ove, ali kao bend je tesko sve to uklopiti . . . poceli smo sada sa svojim pesmama, posto je bilo dosta vezbanja, sada ozbiljno radimo . . .

Ja sam imao kao neki band sa ortacima kao neke parodije smo pravili....I nista nije bilo zato kad krene pevanje svi crknemo od smeha:hahaha::hahaha:

Reci su bile zakon samo neznam gde su....

Pa dobra ti je gitarica samo si se na drugoj slici mnogo uziveo:lol::mrgreen:

Skrecem sa teme, jer imam jedno pitanje, a necu da otvaram drugu temu.
Molim korisnike Blackmore95, Guitar thrill, i Metal Boya 94 da mi pomognu (naravno ako znaju)
Interesuje me kako se zove ovaj zaokruzeni deo na mostu gitare, jeste neki pokrivac, ali sigurno ima neko strucno ime.
Stavio bih to na moju gitaru, da ne bi cepao znojnice o srafove kad sviram palm mute.
Pa ako moze pomoc-unapred hvala.

@Tihomir Skara

Zove se Bridge Cover.
Simple as that. XD

Mada, to je glupost... :mrgreen:
da, bridge cover, imas ga koliko ja znam samo na vintage fenderima,ali ne na pravim vintage,vec ovim novim vintage,koji se tako zovu:D koliko ja znam svrha mu je,da ti se ne zakaci rukac za bridge i da lepo izgleda :D
@DJM sta se ti bre javljas,vidis da ti nisi pomenut na spisku osoba koje treba da odgovore:p

******* uziveo sam se brate, prosle godine kad sam je kupio jaooooooo, bilo mi je tesko malo dok se naviknem na elektricnu, jer sam 6 godina svirao klasicnu gitaru i samo klasiku, ali zato sada . . . . . .

inace san mi je da kupim Jacksonov Randy Rhoads . . . .. . .

evo moje dve licne karte :P
l_233ca5a4ea485601d081ecbc2871d421.jpg

btw. Metal Boy onaj Strat je jedna od najlepsih gitara koje sam ikada video,ako ti ikada padne na pamet da je prodas seti se mene :)

Jel ima negde da se posebno kupi taj bridge cover?
ne znam,pitaj u Mitrosu,mozda oni imaju,mada tesko kod nas,jer niko ni neam para za vintage gitare,pa sta ce im i ti coveri,ali pitaj
Lepe su ti gitare, ali ja ipak volim V gitare . . .. . . . . . .. .
ja od V volim samo Jackson RR

Koji onaj gore ili dole....'74 ili '78 meni je lepsa ona na tepihu onaj drugi iz '78-ome
valjda onaj gore,onog dole nece da otvori,ovaj sunburst sa crnim pickguardom :D

Pošto piše da se hvalimo, samo ću reći da imam trenutno 6 gitara jer mi je uvijek bilo teško prodati neku od njih. Skoro sam kupila Yamahu APX 700 i nisam nikad bila zadovoljnija nekom gitarom. A i cijena joj je bila wow.
APX700-NT.jpg

Yamaha APX700 Features:
Top: Solid spruce
Back & Sides: Nato
Fingerboard: Rosewood
Body Depth 3.15" - 3.54"
Neck Nato
Bridge Rosewood
Nut Width 1.69"
14th Fret Width 2.165"
String Length 25.59"
Frets: 22