<X-factor>
Početnik
- Poruka
- 43
sto cutite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nikad nije kasno. Samo vežbaj.Epa ovo ispade da sam ja kasno poceo da sviram gitaru![]()
nista ovo ne znaci bez benda, skidao sam ja i teze pesme od ove, ali kao bend je tesko sve to uklopiti . . . poceli smo sada sa svojim pesmama, posto je bilo dosta vezbanja, sada ozbiljno radimo . . .

Skrecem sa teme, jer imam jedno pitanje, a necu da otvaram drugu temu.
Molim korisnike Blackmore95, Guitar thrill, i Metal Boya 94 da mi pomognu (naravno ako znaju)
Interesuje me kako se zove ovaj zaokruzeni deo na mostu gitare, jeste neki pokrivac, ali sigurno ima neko strucno ime.
Stavio bih to na moju gitaru, da ne bi cepao znojnice o srafove kad sviram palm mute.
Pa ako moze pomoc-unapred hvala.
da, bridge cover, imas ga koliko ja znam samo na vintage fenderima,ali ne na pravim vintage,vec ovim novim vintage,koji se tako zovu@Tihomir Skara
Zove se Bridge Cover.
Simple as that. XD
Mada, to je glupost...![]()

da, bridge cover, imas ga koliko ja znam samo na vintage fenderima,ali ne na pravim vintage,vec ovim novim vintage,koji se tako zovukoliko ja znam svrha mu je,da ti se ne zakaci rukac za bridge i da lepo izgleda
@DJM sta se ti bre javljas,vidis da ti nisi pomenut na spisku osoba koje treba da odgovore![]()
Metal Boy onaj Strat je jedna od najlepsih gitara koje sam ikada video,ako ti ikada padne na pamet da je prodas seti se mene![]()
ne znam,pitaj u Mitrosu,mozda oni imaju,mada tesko kod nas,jer niko ni neam para za vintage gitare,pa sta ce im i ti coveri,ali pitajJel ima negde da se posebno kupi taj bridge cover?
ja od V volim samo Jackson RRLepe su ti gitare, ali ja ipak volim V gitare . . .. . . . . . .. .
valjda onaj gore,onog dole nece da otvori,ovaj sunburst sa crnim pickguardomKoji onaj gore ili dole....'74 ili '78 meni je lepsa ona na tepihu onaj drugi iz '78-ome
Lepe su ti gitare, ali ja ipak volim V gitare . . .. . . . . . .. .

znaci dve omiljene boje,moje omiljene gitare,iz omiljene serije (sedamdesetih) jedino sto kod Stratova iz sedamdesetih nekog malo nervira je taj U shape neck,ali kada se naviknes,nema nista lepse
@metalboy94: Jel ti s*reš pare kad imaš toiko gitara?
ajooooooj sad videh i onog drugog Strataznaci dve omiljene boje,moje omiljene gitare,iz omiljene serije (sedamdesetih) jedino sto kod Stratova iz sedamdesetih nekog malo nervira je taj U shape neck,ali kada se naviknes,nema nista lepse
![]()
@DJM sta se ti bre javljas,vidis da ti nisi pomenut na spisku osoba koje treba da odgovore![]()

@djm
Ajd da vidimo i tvoju gitaricu
Biće, samo moram prvo da slikam...
Stiže sutra, mrzi me danas da se zezam sa aparatom. XD