Лицемерност жена или општа превртљивост људске природе

Mi na poslu ogovaramo žene samo kroz šalu, tačno znamo koja je prošla hodnikom po parfemu ili načinu hoda.

Na komentare gde se loše priča o ženama (da lako daje, da je ovo, da je ono) , prekinem odmah raspravu.

Kolege isključivo delim na loše i dobre, sva sreća pa u mom kolelktivu radi 95 odsto osoba sa kojima se slažem ekstra a sa ovih 5 odsto donekle.

Много пута на послу сам видео да жене неког мушкарца оговарају негативно, а после неког времена дође до тачке да се буквално слижу са њим, почну да се друже итд. Је ли ту у питању обрнута психологија у фазону "ко се бије тај се воли" или нешто друго ? Како неко може бити толико нестабилан да из једне тачке оде у тотално супротну ?
Radite li nešto na poslu tamo ili...? :D

Au, koja je to tebe naljutila pa genarilišeš da su sve žene takve...

Нису све, али огромна већина. Технички лажу са скривеним намерама, али у ствари не лажу, већ не говоре стандардизованим књижевним језиком, него имају свој немушти језик који треба одгонетнути. Као кад дође кућни љубимац па каже "вау" или "мјау", не треба га схватити буквално, већ треба разумети шта хоће. Тако и код жена.

Много пута на послу сам видео да жене неког мушкарца оговарају негативно, а после неког времена дође до тачке да се буквално слижу са њим, почну да се друже итд. Је ли ту у питању обрнута психологија у фазону "ко се бије тај се воли" или нешто друго ? Како неко може бити толико нестабилан да из једне тачке оде у тотално супротну ?
PMS.

Back