Лицемерност жена или општа превртљивост људске природе

fanstebre

Poznat
Poruka
9.957
Много пута на послу сам видео да жене неког мушкарца оговарају негативно, а после неког времена дође до тачке да се буквално слижу са њим, почну да се друже итд. Је ли ту у питању обрнута психологија у фазону "ко се бије тај се воли" или нешто друго ? Како неко може бити толико нестабилан да из једне тачке оде у тотално супротну ?

To se dešava sa ljudima uopšte, posebno na poslu. Odnosi i raspoloženje se mijenjaju u zavisnosti od svakodnevne interakcije.

Ako si primjetio da se samo žene tako ponašaju, znači da ćeš tako i sve ostalo pogrešno zaključiti o ženama i imaćeš problem

Ako si primjetio da se samo žene tako ponašaju, znači da ćeš tako i sve ostalo pogrešno zaključiti o ženama i imaćeš problem
Приметио сам и код мушкараца с том разликом да код мушкараца то може да се објасни тиме што мушкарци то често раде из неке користи, а код жена нема таквог објашњења већ просто им дође тако скоро ниоткуда. Лик исти као пре, ништа се ту није променило, ни његов положај на послу, понашање, ништа, а оне промене став о њему.

Много пута на послу сам видео да жене неког мушкарца оговарају негативно, а после неког времена дође до тачке да се буквално слижу са њим, почну да се друже итд. Је ли ту у питању обрнута психологија у фазону "ко се бије тај се воли" или нешто друго ? Како неко може бити толико нестабилан да из једне тачке оде у тотално супротну ?
da ti kazem prvo jednu jako bitnu stvar - zene ne ogovaraju nego komentarisu! :mrgreen: Inace,zene uglavnom komentarisu zene iz neke sujete za muskarce nisam primetila.

Ako ti prica kako je neki lik gad odvratan uzas, tog bi tucala, samo joj je tesko da prihvati to da se pali na taj tip licnosti.
I to važi generalno, ako postoje ekstremne reakcije muškarca na neku ženu, znači da postoji neka frustracija u vezi nje.

Tj ako on priča kako je ona vaka'naka, znači da bi je tucao al ne može da prihvati nešto u vezi nje, ili ne može :D

da ti kazem prvo jednu jako bitnu stvar - zene ne ogovaraju nego komentarisu! :mrgreen: Inace,zene uglavnom komentarisu zene iz neke sujete za muskarce nisam primetila.
Коментаришу или оговарају како год то назвала али је у негативном контексту. А онда после неког времена све супротно

Sta se dalje desava?:per:

Коментаришу или оговарају како год то назвала али је у негативном контексту. А онда после неког времена све супротно
pa dobro, nervozan i nesrecan covek u tim momentima pokazuje negativne osobine i bes.Kad se stabilizuje sve super.

I to važi generalno, ako postoje ekstremne reakcije muškarca na neku ženu, znači da postoji neka frustracija u vezi nje.

Tj ako on priča kako je ona vaka'naka, znači da bi je tucao al ne može da prihvati nešto u vezi nje, ili ne može :D
pa sad i ne bas. Kad kazem za neku zenu da je gadura , ne bih je yebao.

ljudski odnosi su kompleksna stvar kada te neko izneveri,uvredi,naljuiti i razočara naravno da nećeš ništa lepo o toj osobi da kažeš a onda sa druge strane ako ti se ta ista osoba nečime iskupi ili oduži smešno je reći da si licemer jer onda si pričao jedno a sad pričaš nešto drugo o toj osobi sad sve zavisi od težine prekršaja na početku preko nekih stvari se ne prelazi naravno ali u principu mnogo toga se da ispeglati život je u dobroj meri kompromis

Зашто би неко био женомрзац ако покушава да докучи женски ум ? У свако случају напад је најбоља одбрана
U tom pokušaju uvijek imaj na umu da je ljudska priroda univerzalna, samo se ispoljava na drugačije načine.
Na kraju, sve logičke pogreške najviše će tebe koštati, svijet će nastaviti da se okreće kao i uvijek.

A zbog cega ne uzeti u obzir da postoji i opcija da se misljenje promeni na bolje, pa posledicno i sam odnos izmedju dve osobe.

Ako mislite na ono, zena nekog mrzi, prica sve najgore o njemu, a na kraju se smuva sa njim, to je taj isti fazon...Ne mislim da je to neko nemoralno ponasanje...Jer zene su iskrene kad kazu da ih neko nervira isto kao sto su iskrene i kada im se ta ista osoba vec sutra svidi... Kao i u slucaju prijateljstva, mislim da to nije pravo ulizianje...Radi se o promeni koja nije iz te vrste koristi... Ulizivanje je vise sa nekim izvestacenim ponasanje, nekoga mrzis, a dodvoravas mu se...To vise primecujem kod muskaraca, a i oni su vece alapace...

To je opšta ljudska odlika i ne odnosi se samo na žene. Pogledajte svoje školovanje, odrastanje, uvek je toga bilo - grupisanje, odvajanje, klanovi, spletke, drame, čuda. Problem sa ljudskom vrstom je što se u javnosti propagira jedno, a radi se nešto sasvim drugo. Svuda svi izigravaju nekakve humaniste, iskrene ljude, ljude bez ego tripova, zaklinju se u lični integritet i dostojanstvo, a ovako su skoro svi sebični, pokvareni, licemerni, dvolični. Ko nije takav (a ja znam i za takve ljude) on je najebao u životu.

Nažalost nema ništa gore nego kad si otvoren prema ljudima i spreman da stalno pomažeš. To treba ceniti, ali treba i biti svestan cene koja se plaća. Ja sam je više puta platio tokom odrastanja, zato sam kasnije postao hladan i distanciran da ne bih bio povredjen. Najbolje je kad se zabavljaš sa ljudima bez pretenzija o nekakvim osećanjima i dubokom odnosu. Ljudi su pokvarena roba, prevrtljivi i zli. Ne verujem u praštanje jer ko te jednom ponizi ili zajebe, opet će to da ti uradi.

Druga opcija je da postaneš lud za ovaj svet kao Duci Simonović, pa namerno ideš dobrotom i idealizmom i trpiš stradanje jer veruješ u višu misiju. Ima i toga ali to mogu samo retki. Ja vrlo teško da bih to mogao jer uopšte ne verujem da ljudska rasa može da se popravi.

A zbog cega ne uzeti u obzir da postoji i opcija da se misljenje promeni na bolje, pa posledicno i sam odnos izmedju dve osobe.
Па због тога што скоро две године причаш негативно о некоме. Негативно и као колеги и као човеку и то је прихваћено као константа у твом окружењу. А онда дође период кад скроз окренеш то мишљење.

Back