Ozenjen si biseksualkom.Nema objektivnosti.taj link koji si stavio je jos jedna propaganda i nametanje.
Nije propaganda nego naucno istrazivacki rad. Jesi li napisala nekada neki naucni rad i da je objavljen u nekom renomiranom casopisu? To je nauka - tu nema propagande.
Drugo, zasto ti mislis da si objektivnija od mene? Obrazlozi mi zasto bi heteroseksualka bila objektivnija da prica o necemu od heteroseksualca koji je ozenjen biseksualkom?
Pa samim time sto smatras da nisam objektivan na osnovu toga, ti mene diskriminises iz rasprave. Dakle opet - diskriminacija.
I jos nesto: apsolutno je neibnta licna objektivnost kada su u pitanju jednostavne cinjenice koje su poznate. A cinjenice su da istopolni brakovi nisu dozvoljeni u Srbiji, kao i da homoseksualni parovi ne mogu da usvajaju decu. To su cinjenice. To su prava koja heteroseksualne osobe imaju, a homoseskualne nemaju.
Dakle ugrozena su im prava.
Jel treba jos da se crta?
Ili ces da negiras, i da tvrdis da oni mogu da sklope brak, i da usvoje decu?
Ili ces da kazes "pa to je sasvim normalno sto ne mogu da sklope brak i da usvoje decu, to nije diskriminacija". Ako to kazes/pomislis, onda diskriminises.
Eto. Sve slucajeve sam ti pokrio.
Uzivaj!