- Poruka
- 3.993
Više ne može da se diše od njih. Samo što mi iz frižidera ne izlaze.Što tebe to tangira ako te ne interesuje? Kopka te malo, a?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više ne može da se diše od njih. Samo što mi iz frižidera ne izlaze.Što tebe to tangira ako te ne interesuje? Kopka te malo, a?
Mislim da je ono sto se desavalo crncima i jevrejima suludo uporedjivati sa ovim.Pa ti i takvi poput tebe obraćaju paznju i dižu teme. Ti bi najradije da oni sede u uglu u svojoj kući i smrde, jel? Tako su i u crnce i jevreje upirali prstom. A bogme i puškom.
Mene kelj ne interesuje pa ga ni ne njušim ni ne gledam. Tebe izgleda kopkaViše ne može da se diše od njih i njihove histerije. Samo što mi iz fružidera ne izlaze.

Jel? Ako ti kažeš.Mislim da je ono sto se desavalo crncima i jevrejima suludo uporedjivati sa ovim.
Biće. Samo polako.LGBTQIA2S+
Dodali su i 2S+
Opet ove gej fore. Ako se nekome gade gej osobe taj sto posto gej i te nebuloze.Mene kelj ne interesuje pa ga ni ne njušim ni ne gledam. Tebe izgleda kopka![]()
Šta je to sada 2S?LGBTQIA2S+
Dodali su i 2S+
Na to idu.racunaju da ce tako ljudi da se ucutkaju.Opet ove gej fore. Ako se nekome gade gej osobe taj sto posto gej i te nebuloze.
Ili da će da se postide sami sebe.Na to idu.racunaju da ce tako ljudi da se ucutkaju.
Opet hetero fore. Ako si gej ti si poremećen.Opet ove gej fore. Ako se nekome gade gej osobe taj sto posto gej i te nebuloze.
Tesko.Nema tu stida.Ili da će da se postide sami sebe.
stvarno ne znam...možda sam ja i oni koje ja poznajem izuzetci onda XDVi LGBT itd likovi ste bas osetljivi.
Frederik nije ekstra strejt.stvarno ne znam...možda sam ja i oni koje ja poznajem izuzetci onda XD
Al vidim da jedine osobe koje se vređaju ovde tvrde da su ekstra strejt
Vec su ponosni i srecni.Ne moraju ni da nas gledaju.Druže, kad vide vas "normalne" mogu samo da budu ponosni i srećni da nisu ispali takvi.
nisam nešto primetio da je on uvređen....ali sam primetio pojedince koji jesuFrederik nije ekstra strejt.
zašto ti nisi ponosna i srećna sa svojim sekualitetom nego si opterećena tuđim?Vec su ponosni i srecni.Ne moraju ni da nas gledaju.
Otkud ti to da nisam srecna i ponosna?zašto ti nisi ponosna i srećna sa svojim sekualitetom nego si opterećena tuđim?
pa čim se opterećuješ tuđim životima očigledno da nisi zadovoljan/zadovoljna svojim.Otkud ti to da nisam srecna i ponosna?
Нема. Целог живота ће те мучити то што неки живе срећни док се ти изједаш од зависти. До тебе је.Ima li kraja?
Помало немогуће одговорити на такво питање, пошто нико не може да зна будућност.Koji novi termin ce izmisliti sutra?
Не. Али закони постају све толерантнији, а рестрикције све блаже и то ће се наставити.Postajemo li mi manjina i da li ce svet postati LGBTIQA svet?
Не брини, ниси једина. Припадаш негде, не мораш да се осећаш усамљено.Da li jos neko osim mene misli da se previse paznje posvecuje svemu ovome?
У многим деловима света нажалост још увек крију да не бисте упирали прстом у њих и викали како их угрожавају својим постојањем у јавности, или још горе, да не бисте упирали прстом и викали ,,код џелата", јер на неким местима још увек кажњавате смрћу.Nekada su pripadnici ovih grupa to krili da ne bi prstom upirali u njih,
Буди спокојна, нећете. Али буди и уверена да ће увек постојати фанатици који ће се трудити да све око себе убеде да хоћете, онако како ће увек постојати и они који ће сопственој деци одмалена усађивати у главу да ће доћи Судњи дан и да су хомосексуалност и мастурбација грехови, и залуђивати га свакодневно глупостима.a sutra ćemo mi -hetero-biti ti u koje se prst upire i mozda cemo biti u situaciji da krijemo sta smo i ko smo.
opiši to nasilje koje se vrši bilo kome a kamo li nekoj većini? aj daj primer tog strašnog nasiljaZaiste nisam pristalica nasilje nad tim osobama šta više osuđejem svaki vid nasilja, ali mi takođe smeta i njihovo nasilje prema većini.
Pogledaj samo filmove i serije. Pogledaj samo ove napada na Džejms Bonda, Agatu Kristi i književnost.opiši to nasilje koje se vrši nekoj većini? aj daj primer tog strašnog nasilja
Невероватно, три реченице си успео из туђих глава да напишеш. Ти званично више немаш своје ,,ја", шмецика. Папагај има већу индивидуалност од тебе.Naravno da je hetero jedino ispravno. A situacija takva da manjina teroriše većinu. I da ubeđuju nas i to agresivno.

1. To je rekla priroda, a ne ja.Невероватно, три реченице си успео из туђих глава да напишеш. Ти званично више немаш своје ,,ја", шмецика. Папагај има већу индивидуалност од тебе.
Заборавио си да споменеш агенду.
- хетеро једино исправно (нико те није питао за суд)
- мањина терорише већину (физички неизводљиво)
- убеђују нас агресивно (нико те ни у шта не убеђује, небитан си лик)
![]()