Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
"Brljotine". 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зашто сад мењаш тему и с непогрешивости прелазиш на пропаганду? Причала си о непогрешивости у дијагностици и лечењу. Ја ти тражим да то поткрепиш доказима, ти незрело то одбијаш и постављаш ми наводни пример пропаганде?Kada kaže da nije propaganda nego naučni rad kako ti to shvataš? Da naučni rad nikako ne može biti propaganda? Da sama činjenica da je neko napisao i objavio naučni rad isključuje mogućnost da je rad napisan tendeciozno?
Јесам, и шта с тим?Nikada nisi čitao za naučna istraživanja koja su plaćena, da su lažirani rezultati, da su hvalili npr. lekove koje nisu smeli. Za koje su znali da su štetni, ili nisu dovoljno korisni? Samo zato da bi neko imao materijalne koristi od tog rada/ proizvodnje i prodaje
Kad ubediš ljude oko sebe da jesi, čini te. U svačijim očima ćeš biti upravo to što osećaš. Tvoja percepcija i odraz u tuđim očima će biti u harmoniji.Da li me moj osecaj da sam crnkinja od 20 godina cini crnkinjom od 20 godina?
Sumnjam.Kad ubediš ljude oko sebe da jesi, čini te. U svačijim očima ćeš biti upravo to što osećaš. Tvoja percepcija i odraz u tuđim očima će biti u harmoniji.
Navela sam primer da se u naučni rad ne sme sumnjati. Tebi to ne znači ništa. Završili smo razgovor na tu temu, što se mene tiče.Изгубићеш далеко више времена на пијачне расправке и замене теза али далеко било да ти падне на памет да изгубиш минут времена и наведеш нешто што ти је у дискусији затражено.
Не, али ко ти брани да се идентификујеш као црнкиња, слушаш ,,црначку музику", понашаш се и говориш како ти замишљаш да се понашају и говоре црнкиње?Da li me moj osecaj da sam crnkinja od 20 godina cini crnkinjom od 20 godina?
U nekim državama ne smeš izjaviti da postoji samo muški i ženski pol. Da muškarac ne može da rađa. Da nema menstruaciju. Moraš osloviti osobu onako kako ona traži, tvoj doživljaj nje kao žene ili kao muškarca nije bitan. Viri mu penis iz gaća a ti moraš da ga osloviš sa "gospođice!" Nastavnik je kažnjen jer nije đaka oslovljavao kako je on zahtevao.Sumnjam.
Cinjenice su cinjenice bez obzira kako ih mi dozivljavamo. Max mozemo mi biti u iluziji da smo nesto sto nismo.
U pitanju su prava koja se dobijaju a ne kako cu se ja osecati.Не, али ко ти брани да се идентификујеш као црнкиња, слушаш ,,црначку музику", понашаш се и говориш како ти замишљаш да се понашају и говоре црнкиње?
Која је поента? Не постоји медицински препознат феномен рађања у телу погрешне расе (немој да качиш оне сатиричне чланке овде).
Ovde još smeš to da napišeš, pitam se dokle će biti tako.U pitanju su prava koja se dobijaju a ne kako cu se ja osecati.
Da pocnem da lajem na ulici ljudi ne bi videli psa vec lujku koja laje.
Bioloski postoje samo dva pola.
Нисам ти тражио пример да се у научни рад не сме сумњати (нити је то особа коју си навела као пример тврдила, али добро сад, није то поента), него сам ти тражио доказ за оно што си сама причала (овај пут ћу цитирати да никакве забуне не може да буде):Navela sam primer da se u naučni rad ne sme sumnjati. Tebi to ne znači ništa. Završili smo razgovor na tu temu, što se mene tiče.
Зашто ми се сад пребацујеш на некакву пропаганду и сумњу у научне радове, што са дијагнозом и лечењем нема никакве везе. Лекари доносе дијагнозе и прописују третмане, а научници истражују и пишу научне радове. Да ли је коначно јасно шта су бабе, а шта жабе?Tvrdilo se da postoje stručne komisije sastavljene od psihologa koje ne mogu da pogreše u dijagnozi ni u načinu tretmana te dece.
Da 20% ljudi počne tako da se ponaša, da imaju lobi koji ih podržava, propagandnu, medijsku i sudsku mašineriju, brzo bi "ubedili" onih 80% da oni zaista jesu psi.U pitanju su prava koja se dobijaju a ne kako cu se ja osecati.
Bioloski postoje samo dva pola.
Извини сад, мало сам збуњен, па морам да се вратим на ово још једном:U pitanju su prava koja se dobijaju a ne kako cu se ja osecati.
Нико, никад и нигде ово није ни довео у питање, па не разумем ни која је поента истицања и овога.Bioloski postoje samo dva pola.
Svašta, lekar ne može da napiše naučni rad? Psiholog ne može da se bavi naučnim istraživanjem, i da objavljuje radove na temu koju ga interesuje u njegovoj profesiji?Нисам ти тражио пример да се у научни рад не сме сумњати (нити је то особа коју си навела као пример тврдила, али добро сад, није то поента), него сам ти тражио доказ за оно што си сама причала (овај пут ћу цитирати да никакве забуне не може да буде):
Зашто ми се сад пребацујеш на некакву пропаганду и сумњу у научне радове, што са дијагнозом и лечењем нема никакве везе. Лекари доносе дијагнозе и прописују третмане, а научници истражују и пишу научне радове. Да ли је коначно јасно шта су бабе, а шта жабе?
Не би. Ни остатак света не сматра транс жене биолошким женама и транс мушкарце биолошким мушкарцима. Да ли ти живиш потпуно стопљена с медијским кршем који конзумираш па озбиљно верујеш у све будалаштине које прочиташ? Шта је с критичким размишљањем?Da 20% ljudi počne tako da se ponaša, da imaju lobi koji ih podržava, propagandnu, medijsku i sudsku mašineriju, brzo bi "ubedili" onih 80% da oni zaista jesu psi.
Ali im dozvoljavaju da se takmiče u sportu sa ženama?Не би. Ни остатак света не сматра транс жене биолошким женама и транс мушкарце биолошким мушкарцима. Да ли ти живиш потпуно стопљена с медијским кршем који конзумираш па озбиљно верујеш у све будалаштине које прочиташ? Шта је с критичким размишљањем?
Лекар се бави лечењем. То је назив професије. Психолог није лекар. Психијатар је лекар.Svašta, lekar ne može da napiše naučni rad? Psiholog ne može da se bavi naučnim istraživanjem, i da objavljuje radove na temu koju ga interesuje u njegovoj profesiji?
80% људи то не подржава. Не верујем у шта покушаваш да ме убедиш, јеси ли озбиљна?Ali im dozvoljavaju da se takmiče u sportu sa ženama?
Doneta je oduka da im nije dozvoljeno .Ali im dozvoljavaju da se takmiče u sportu sa ženama?
Nije svuda. A već su se takmičili, šta ćemo sa načinjenom štetom?Doneta je oduka da im nije dozvoljeno .
Ima li naučni rad i statistika o tome, postavi linkove. Po državama, kontinentima, koji ljudi, gde?80% људи то не подржава. Не верујем у шта покушаваш да ме убедиш, јеси ли озбиљна?