lgbtiqa svet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нема. Целог живота ће те мучити то што неки живе срећни док се ти изједаш од зависти. До тебе је.

Koji novi termin ce izmisliti sutra?
Помало немогуће одговорити на такво питање, пошто нико не може да зна будућност.

Postajemo li mi manjina i da li ce svet postati LGBTIQA svet?
Не. Али закони постају све толерантнији, а рестрикције све блаже и то ће се наставити.

Da li jos neko osim mene misli da se previse paznje posvecuje svemu ovome?
Не брини, ниси једина. Припадаш негде, не мораш да се осећаш усамљено.

Nekada su pripadnici ovih grupa to krili da ne bi prstom upirali u njih,
У многим деловима света нажалост још увек крију да не бисте упирали прстом у њих и викали како их угрожавају својим постојањем у јавности, или још горе, да не бисте упирали прстом и викали ,,код џелата", јер на неким местима још увек кажњавате смрћу.

a sutra ćemo mi -hetero-biti ti u koje se prst upire i mozda cemo biti u situaciji da krijemo sta smo i ko smo.
Буди спокојна, нећете. Али буди и уверена да ће увек постојати фанатици који ће се трудити да све око себе убеде да хоћете, онако како ће увек постојати и они који ће сопственој деци одмалена усађивати у главу да ће доћи Судњи дан и да су хомосексуалност и мастурбација грехови, и залуђивати га свакодневно глупостима.

Naravno da je hetero jedino ispravno. A situacija takva da manjina teroriše većinu. I da ubeđuju nas i to agresivno.
Невероватно, три реченице си успео из туђих глава да напишеш. Ти званично више немаш своје ,,ја", шмецика. Папагај има већу индивидуалност од тебе.
  • хетеро једино исправно (нико те није питао за суд)
  • мањина терорише већину (физички неизводљиво)
  • убеђују нас агресивно (нико те ни у шта не убеђује, небитан си лик)
Заборавио си да споменеш агенду. :mrgreen:

Невероватно, три реченице си успео из туђих глава да напишеш. Ти званично више немаш своје ,,ја", шмецика. Папагај има већу индивидуалност од тебе.
  • хетеро једино исправно (нико те није питао за суд)
  • мањина терорише већину (физички неизводљиво)
  • убеђују нас агресивно (нико те ни у шта не убеђује, небитан си лик)
Заборавио си да споменеш агенду. :mrgreen:
1. To je rekla priroda, a ne ja.
2, Da opet kažem pogledaj samo filmove i sreije.
3. Da kroz filmove, serije, obrazovanje,

Mene i ne mogu da ubede jer znam šta je ispravno i normalno.
Bitan sam koliko i ti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back