- Poruka
- 129.951
zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a druga muškarčinu?zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
pa ne, zasto je jedna musko a druga zensko, zasto obe nisu zensko?Pa zato sto ima viska muskih hormona
Stereotip. Ima takvih odnosa, ali daleko od pravila.zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
Rekao bih da ako nisu switchevi moraju jedna da bude top ili "masculine" a druga bottom ili feminine.zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
i u gej parovima jedan "glumi" muškarca, drugi ženu...zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
tako jei u gej parovima jedan "glumi" muškarca, drugi ženu...
Imam 2 drugarice koje su lezbo i koje su pred nama radile radnju![]()
naravno da nije, vi ste se igrale .. ali pitanje je kako bi bilo da je doslo do odnosa i da li bi bila potreba uloge muskarca u odnosu?A što bi morala?
Imala sam drugaricu u mlađim danima sa kojom sam se ljubila i obe smo bile žensko.
Nije došlo baš do sexa, tu pretpostavljam može isto? Mislim ako neka hoće drugu ženu koja je muško u tom odnosu onda bi pre izabrala muškarca?
Ne. Bez penetracije zaista ne vidim potrebu. Ljube se, diraju, jedna drugoj mogu sve da rade isto..naravno da nije, vi ste se igrale .. ali pitanje je kako bi bilo da je doslo do odnosa i da li bi bila potreba uloge muskarca u odnosu?
ovde i ne pricam o penetraciji ili seksu nego o zivotnom odnosu njih dveNe. Bez penetracije zaista ne vidim potrebu. Ljube se, diraju, jedna drugoj mogu sve da rade isto..
ovde i ne pricam o penetraciji ili seksu nego o zivotnom odnosu njih dve
da je jedna u ulozi muskarca dominantnija u odnosu na drugu.
Ček, kakva uloga muškarca? Ne kapiram. Nema tu uloge muškarca, to su dve ženeovde i ne pricam o penetraciji ili seksu nego o zivotnom odnosu njih dve
da je jedna u ulozi muskarca dominantnija u odnosu na drugu.
Nekome je život majka nekome maćeha...Imam 2 drugarice koje su lezbo i koje su pred nama radile radnju![]()
Ali zašto?!? Zaaaaaaštooo!!!![]()
Može u pp dokle ste stigleMa klinke, ja 12 ona 10 godina
Više smo uvežbavale kako ćemo sa dečacima
Ona se posle odselila, a ja... Nisam više bila zainteresovana za devojčice ili žene