- Poruka
- 32.892
Može u pp dokle ste stigle
Imala sam posle kad se setim jednu drugaricu koja je bila trans, posle su je kod nas operisali i promenili pol. Pa smo se tako malo družile... Ali, nije to za mene.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može u pp dokle ste stigle
Ne razumem. Kako više nisi?Nisam više bila zainteresovana za devojčice ili žene
Znaci lizanje klice ne spada u lezbo odnose?Ne. Bez penetracije zaista ne vidim potrebu. Ljube se, diraju, jedna drugoj mogu sve da rade isto..
DamnAli, nije to za mene.
Znaci lizanje klice ne spada u lezbo odnose?
Pa majka mu stara u kakvom si odnosu kad ti neko lize klicu?Priznajem da nisam expert.
aktivan zensko ili samo legnes i kazes "udri"Nemam pojima, samo sam malo uskočila u temu
Ali. I ja sam baš žensko u sexu, ali ako bi gledao život, kako živim i koliko sam samostalna jel bi to značilo da sam u tome muško?
nije rekla gde su se lizuckaleZnaci lizanje klice ne spada u lezbo odnose?
Ne volim baš da me ližu, ako ćeš explicitePa majka mu stara u kakvom si odnosu kad ti neko lize klicu?
Paula brate.Imala sam posle kad se setim jednu drugaricu koja je bila trans, posle su je kod nas operisali i promenili pol. Pa smo se tako malo družile... Ali, nije to za mene.
Cek, ne znamo da li je ftm ili mtfPaula brate.
FtmCek, ne znamo da li je ftm ili mtf
Zato sam se ucutao. Da nesto ne kazem i ona zatvori latice i ostanemo u neznanju forevahCek, ne znamo da li je ftm ili mtf
Tuga ako je imala dobre dojke.Ftm
Promenila je i ime i sve... I preselio se u Kanadu.
Ti si penetrirao, Paula nije.Evo koliko je to grozno. Da sam ja rekao da sam trtio trandzu na tajlandu svi bi me se odrekli. A zensko kada kaze to kao da je bio neki skriveni misticni bozanstveni dogadjaj spajanja dveju dusa jednom u vrelo letnje vece i onda ova jedna otputovala/o za kanadu s krilima na ledjima a druga ostala sa secanjem u gruhuhudima.
Bila je ravna ko daskaTuga ako je imala dobre dojke.
Ko je **** onda.Bila je ravna ko daska
sve ok
Pa dobro, ja volim malko veće, ali ne previšeSalim se, sve su grudi lepe.
Paula, dajes nam neke pomesane signale.Pa dobro, ja volim malko veće, ali ne previše