- Poruka
- 32.944
Ma ne...Paula, dajes nam neke pomesane signale.
Ne mogu sad da objašnjavam.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne...Paula, dajes nam neke pomesane signale.
Penetracija ne definise cin vidjenja ljubaviTi si penetrirao, Paula nije.
Pa nisam ekspert za trandze, ali moralo je doci do penetracije, ona tebe ili ti nju, na ovaj ili onaj nacin.Penetracija ne definise cin vidjenja ljubavi
E vidis kako pretpostavljas. Mozda smo samo drkali jedno drugome i pricali prljavstine:Pa nisam ekspert za trandze, ali moralo je doci do penetracije, ona tebe ili ti nju, na ovaj ili onaj nacin.
To je feminizamzasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
da bi joj se nadigo, inace kako bi drukcije.zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
waaay postajes sve interesantnijaA što bi morala?
Imala sam drugaricu u mlađim danima sa kojom sam se ljubila i obe smo bile žensko.
Nije došlo baš do sexa, tu pretpostavljam može isto? Mislim ako neka hoće drugu ženu koja je muško u tom odnosu onda bi pre izabrala muškarca?
mislis popravlja kola,majstorise po kuci,bodri zenu dok pegla?zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
dusa mu ulicom luta bez kaputaDjole je onaj djak sto se stalno javlja sa pogresnim odgovorom.
to brate,konačno prava temazasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
zasto u odnosu dva pe**** jedan glumi zenu?!zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?
hahahahahhzasto u odnosu dva pe**** jedan glumi zenu?!
pasivni i aktivni,nemas pojma magarehahahahahh
koliko se inteligencije ogleda u ovom odgovoru
proaktivni i reaktivnipasivni i aktivni,nemas pojma magare
Često jesu.pa ne, zasto je jedna musko a druga zensko, zasto obe nisu zensko?
Feministkinje kažu da je scissoring vrlo prijatan oblik druženja, @Emilia Marty, stručno mišljenje?Ne. Bez penetracije zaista ne vidim potrebu. Ljube se, diraju, jedna drugoj mogu sve da rade isto..
Pillow princess.aktivan zensko ili samo legnes i kazes "udri"
Cuti i gledaj.zasto u odnosu dve lezbejke jedna glumi "muskarca" ?