jest pero niko toliko vremena ne provodi chitajuci sve od prvog do poslednjeg posta na ovoj yebenoj krstarici, da bude tako upucen u sve 'tajne' kao ti
govori li to mozda o tvojoj dokonosti ili uzaludnosti ?
zhelji i potrebi da hranish svoj dokoni um razno raznim bljuvotinama i da potajno uzhivash u tome ?
brani se kad te neko napadne, nemash ti zbog chega da ustajesh i branish chitav mushki rod
ovde ima mnogo zhena i svaka je na svoju zhlaost imala prilike da upozna bar jedan lowlife, a neke i vishe komada, i ako cu ja na sav glas da kazhem da ima nenormalnih ljudi (bar po mojim kriterijumima) bilo mushkih ili zhenskih, to je moje pravo, tebe niko ne tera da to chitash,a stvar je tvoje kulture i vaspitanja, nesposobnosti da prepoznash ironiju, stepena tolerancije i uopshte tvoje inteligencije hocesh li ti nekog nazvati lezbejkom/qurvom/glupachom ili chim vec god zato shto ima svoj stav , ruzha iskustva, i potrebu da kazhe neshto shto nije u saglasnosti sa tvojim extra suzhenim vidicima
Idi tamo na svoju temu pa opet kukaj kako ne postoje zhene koje imaju svoje JA, kako smo ovde svi suvishe glupi da bi videli i shvatili stvari kakve one zaista jesu, jer si samo ti taj koji ima taku fantastichnu moc percepcije i povezivanja stvari u jednu veliku sliku, gde su sve zhene koje ovde postuju lezbache i rade u stvari tebi o glavi
zamisli ima bolesno ljubomornih i opsesivnih ljudi
zamisli ima ljudi koji varaju
zamisli ima ljudi koji su loshi ljubavnici
zamisli ima i ljudi koji imaju male kite, velika dupeta, nemaju sise
zamisli ima glupih ljudi
zamisli ima chak i zlih ljudi
zamisli ima chak i nevinih ljudi
zamisli postoje ljudi koji imaju drugachija shvatanja od tebe (koliko god to nezamislivo zvuchlo i zastashujuce delovalo )
zamisli postoje i ljudi sexualnog opredeljenja razlichitog od tvog :shock:
zamisli postoji ovde a bilo gde drugde svashta tebi nesvatljivo
i neshto ne verujem da cesh nazivanjem mene ili bilo koga drugog lezbejkom, pederom ili chim vec , promeniti stvari
so shut the F U C K up, and go to hell vec jednom sa svojim small mind thinking
ali ako te to chini toliko sretnim, slobodno me mozhesh zvati lezbejkom, jer ja zaista ne vidim nishta uvredljivo u tom, kao ni u svim ostalim budalashtimama koje ovde plasirash vec duzhe vreme