Levi's farmerke

Baš sam išao pogledati na svojima, uzeo ih prije mjesec danai obukao jednom, kaže prati na 30, izvrnute naopako, s robom slične boje, umjereno centrifugirati, peglati toplom peglom. Made in Indonesia su. 502 svijetloplavo isprane. 140 eura.

Pogledajte prilog 1764996
Za pranje me nije briga, ali preporuke za peglanje bi se ipak trebalo držati, pegla spali šavove, ovaj smeđi konac se plastificira pa krvnički izdere međunožje.
Pa da, konac nije kao pre 30 god.

https://zadovoljna.dnevnik.hr/clana...-haljini-i-sandalama-s-cvijetom---927171.html

lejla u haljini od 16 evra, prekrasna kao i uvijek :worth: s druge strane u nekoliko desetaka iljada evra možeš izgledat ko teški seljo :lol: nkžem da si ti nego da možeš.
Naravno da možeš, možeš potrošiti i milion i izgledati kao seljo.

484159575_1244158833734904_8531522679785735360_n.jpg

svaka patika od platna prokišnjava, nisu za zimu naravno, a noge se usmrde u bilo kakvim patikama ako idu na bosu nogu
i ako neko ima problem sa gljivicama nogu
Ne govorimo o lošoj higijeni. Samo idiot nosi tenisice bez čarapa.

Imaš Puma, Nike, Sketchers koje su sve od platna i slične stilski startasicama a puno udobnije, prozračne, s petom i anatomskim uloškom.

Asics i Adidas su srednja žalost. New Balance ajde mogu proći.

Ne govorimo o lošoj higijeni. Samo idiot nosi tenisice bez čarapa.

Imaš Puma, Nike, Sketchers koje su sve od platna i slične stilski startasicama a puno udobnije, prozračne, s petom i anatomskim uloškom.

Asics i Adidas su srednja žalost. New Balance ajde mogu proći.

nisam ljubitelj nabudženih đonova i tih vazdušnih peripetija na patikama,
najčešće kupujem neki fazon cipele-patike kada nije vremenska prilika za starke kao što je ovo

highland- creek...nije neka marka ali im je obuće jako kvalitetna i izdržljiva

highland-creek-plitke-cipele-braon-78765-1

Bitno da ima bar malo pete, da nije ravan đon i da ima neka potpora za tabane, ne moraju to sad biti ove moderne sci fi gadarije. Starke su užas što se toga tiče, ne znam kako ljudi mogu stajati u tome više do 15 minuta.

a vidi, starke su retro stil recimo iz ranih devedesetih, tad je bio fazon leviske, starke, teksas jakna, karirana košulja itd.
neki rokerski stil tih godina pa mi je to ostala omiljena kombinacija i dan danas

Back