- Poruka
- 85.290
To nose svi sa stubastim i krivim nogama 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da kupim.
Ali to su obično malo komplikovanije stvari od pantalona.
VrediDa li vredi dati 120, 130 ili više evra za 501 (iako su u pitanju najbolje farmerke na svetu) ali za te pare kupiš nekoliko pari običnih farmerki?
A opet, ništa bolje ne stoji od leviski.
Ja sam imala neki baš ženski model, kao sad one slim varijante što su aktuelne. Ne mogu da se setim broja, imale su žutu trakicu umesto klasične crvene. Isto deri-peri kao 501, ali to je bilo pre 100 god dok je sve bilo kvalitetnije.501 jeste nekako muski model-za ravne zene, decackog izgleda ili pak bas mrsavice.
Ali ima dosta modela koji su bas zenstveni. Ipak je najbolje probati model. Ovako sa sajta jedino da znam sigurno model i broj ok.
A sa ovog sajta dostava za Srbiju nije isplativa mozda i nemoguca, iako pise da postoji.
Na zapadu ni gaće ne peru na 90° a ti uzmeš farmerke za 200 evra i udriZato što sam stare 501 pre toga prao na 90,
Ove posle 2000 etikete ne podnose vrelu vodu
Procitao sam skoro ,ne znam ko ali jedan od direktora ..izjavio da se farmerke Peru jednom u šest meseci.... Da ako imaš u ormaru 20 pari
Koji bolid.![]()
Reciklirani materijali , raspadne se sve posle 6 meseci.To je truo pamuk od koga su šivene meni se to dešavalo sa novim GAP farmerkama. Čučneš i one puknu mimo šava od pupka do šupka što bi reko naš narod. Ni tamo ni vamo sem da sedneš u auto i bežiš kući![]()
jedino 501 imaju dugmeće na šlicu, što je za muškarce srranie. Svi ostli su zip. Svaki model je drugačiji kroj, neke su helankeA sta dodju 505? bas zvao druga, oitam ga imas Leviske, kaze imam, ja kao citaj broj xD kaze 505 i posalje sliku
zip prije zaštekajedino 501 imaju dugmeće na šlicu, što je za muškarce srranie. Svi ostli su zip. Svaki model je drugačiji kroj, neke su helanke
ja sam ko mali imao nezgodu ali sad kad zahvati treba ponovo vući dolje da otpusti a ono kida brte boliii ne znaš više šta biJa ne mogu da zamislim bez dugmića štipaj ti svoja jaja šlicem kada popiješ![]()
To je njihova robna marka, nisu levisice. Kod nas ih ima uzeti samo u Europa 92 outletima, jedini su uvoznik i distributer od 2013.btw već sam ih nekoliko uzeo u amadeusa i prezadovoljsn sam njima
amadeus isusati.To je njihova robna marka, nisu levisice. Kod nas ih ima uzeti samo u Europa 92 outletima, jedini su uvoznik i distributer od 2013.
Pa nismo mi zapad. I šta zna zapad za lonac i gace na kuvanjuNa zapadu ni gaće ne peru na 90° a ti uzmeš farmerke za 200 evra i udri
Šta me briga,...kod nas košta original skoro 150e.To su kineski lažnjaci
Baš sam išao pogledati na svojima, uzeo ih prije mjesec danai obukao jednom, kaže prati na 30, izvrnute naopako, s robom slične boje, umjereno centrifugirati, peglati toplom peglom. Made in Indonesia su. 502 svijetloplavo isprane. 140 eura.Pa nismo mi zapad. I šta zna zapad za lonac i gace na kuvanju
Prao sam dok su etikete bile normalne,ne uvek na 90,kad se skupila etiketa više ne perem.
Perem da se opere a ne na 40 stepeni.
Kad si sirotinja. Ja za odijela, cipele, parfeme i satove dajem i po 5000 - 6000 eura.Vi ste ludi, nebi dao više od 10€ za odevni predmet![]()
Baš sam išao pogledati na svojima, uzeo ih prije mjesec danai obukao jednom, kaže prati na 30, izvrnute naopako, s robom slične boje, umjereno centrifugirati, peglati toplom peglom. Made in Indonesia su. 502 svijetloplavo isprane. 140 eura.
Pogledajte prilog 1764996
Za pranje me nije briga, ali preporuke za peglanje bi se ipak trebalo držati, pegla spali šavove, ovaj smeđi konac se plastificira pa krvnički izdere međunožje.
I njima se konac topio ako bi peglao peglom na max. Zapravo na takvima sam i naučio lekciju![]()
sa ovima si mogao puno ležernije ništa im bilo nije
gle ja peglam sa peglom iz elme, made in yu, nikad problema nisam imao pa ni kad bi zabunom ostala na najjače, vjerojatno je kod tebe problem u pegli, bimetal ti ošo...I njima se konac topio ako bi peglao peglom na max. Zapravo na takvima sam i naučio lekciju![]()