Levi's farmerke

Nosim leviske od teenage dana, neke traju 2 god a neke 5, uglavnom ih u poslednje vreme kupujem na akcijama za 50 do 70e u levis prodavnici,
neke slim fit su m se pocepale po guzici kada sam čučno, tako da uglavnom uzimam klasik kroj. ;)

2003. je bila poslednja godina originalnih 501 koje su napravljene u Americi u fabrici u San Antoniju koja je zatvorena 2003. godine...

One napravljene u Meksiku početkom 2000-ih su takođe visokog kvaliteta... ali sve trenutne su napravljene u Turskoj, Egiptu, Kini... su sr.anye

Ima još uvek američkih, prave ih u malim količinama a za velike pare, recimo

1754098701629.png

2003. je bila poslednja godina originalnih 501 koje su napravljene u Americi u fabrici u San Antoniju koja je zatvorena 2003. godine...

One napravljene u Meksiku početkom 2000-ih su takođe visokog kvaliteta... ali sve trenutne su napravljene u Turskoj, Egiptu, Kini...
Imam proizvedene u Vijetnamu, bar tako pise, ali to mi stvarno trenutno nista ne znaci kao nekada kad mi je stvarno bio merak da imam one original Iz te famozne konzerve.., najlepse tinejdz. doba.

Ima još uvek američkih, prave ih u malim količinama a za velike pare, recimo

Pogledajte prilog 1764723
A zasto su ove kao original :lol:
Slucajno sam u zivotu imala vise modela i videla raznih leviski… tako da ti tvrdim da je ovo isto ono sto bi rekao “napravljeno” u Kini ili Vijetnamu. Cak su pravljene u Egiptu bolje, moje iskustvo-bolji materijal.,mozda slucajnost. Ko zna. Ipak smo samo ovce za sisanje…

A zasto su ove kao original :lol:
Slucajno sam u zivotu imala vise modela i videla raznih leviski… tako da ti tvrdim da je ovo isto ono sto bi rekao “napravljeno” u Kini ili Vijetnamu. Cak su pravljene u Egiptu bolje, moje iskustvo-bolji materijal.,mozda slucajnost. Ko zna. Ipak smo samo ovce za sisanje…
Egipatski pamuk je na glasu. Nema bolji u svet ;)
Ali, farmerke moraju da budu sašivene u USA da bi se zvale made in USA. I to ima neku svoju čar.

Što ti je problem dati parsto eura za odjeću pa da moraš kupovati falsifikate ffs?
nisam rekao da cu da kupim, samo sam pitao da li su falsifikati, ali o igledno da jesu.
Sto se mene tice, ja kupim sta mi se dopada i za sta vidim da je kvalitetno, imam i originala, i falsifikata i nebitnih marki itd...ali ne patim od marke generalno. A i ne volim da bacam pare na nesto sto cu 3 puta u zivotu obuci npr.
Eto 501 original iz Amerike, mi stoji u ormanu skuplja prasinu, dobio nikad nisam obukao.
511 nosim

Back