Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.663
Nisu, ali smo kao SFRJ (ispravno) bili dobri sa Arapima, pa i Palestinom. Sada cu to da kvarim zbog nekog Izraela koji je jos i priznao Kosovo?Komunisti su pomagali Palestince.
Pa jel' toliko ne vidite sta se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu, ali smo kao SFRJ (ispravno) bili dobri sa Arapima, pa i Palestinom. Sada cu to da kvarim zbog nekog Izraela koji je jos i priznao Kosovo?Komunisti su pomagali Palestince.
пола СС били јевреји, од Геринга па надаље... Рокали су комуњаре тј. своје рођаке без милости, ко и сваки наци болеснициGledo sam dokumentarac prije par godina o tome kako su SS-ovci likvidirali Židove po Tunisu.I ovi Višijevci su po Maroku,al oni su bili treća liga u odnosu na SS.
Mr Kirk nije bio jevrej, Bog da mu dusu prosti.Nije to kleveta.Poznato je kolko ti voliš Židove.
Naravno da jesu.Palestinci su dolazili studirat u Jugoslaviju.Nisu, ali smo kao SFRJ (ispravno) bili dobri sa Arapima, pa i Palestinom.
Gluposti.пола СС били јевреји, од Геринга па надаље... Рокали су комуњаре тј. своје рођаке без милости, ко и сваки наци болесници
Al je bio za Židove koje ti jako voliš.Mr Kirk nije bio jevrej, Bog da mu dusu prosti.
Samo njihov Shabbos goy.
Brozova podrška “nesvrstanima” po Palestini i Bliskom istoku je uticala jedino na to da Amerika Nemačkoj i Tuđmanu ulepša devedesete.Nisu, ali smo kao SFRJ (ispravno) bili dobri sa Arapima, pa i Palestinom. Sada cu to da kvarim zbog nekog Izraela koji je jos i priznao Kosovo?
Pa jel' toliko ne vidite sta se radi?
Smanji malo tebra dozivljaj sa tom brljom.Al je bio za Židove koje ti jako voliš.
Cekaj covece, i da nije tog rata, ti bi voleo Izrael a priznao je Kosovo? I to za bruku, medju zadnjima, a uvek nas je kao, podrzavao?Naravno da jesu.Palestinci su dolazili studirat u Jugoslaviju.
Истина жива... Па ти јевреји су Хитлера довели на власт... Контролисали су банке, и први помогли стварање државе Изреала...Gluposti.
Nisu odsjecali Srbima glave po Bosni 90-ih ko ovi iz Palestine i ostalih islamskih zemalja.Cekaj covece, i da nije tog rata, ti bi voleo Izrael a priznao je Kosovo?
Код протестаната Америке, слабо се зна ко је прави тата, тако да је жидовство из нехата увек прва опција у Америци...Mr Kirk nije bio jevrej, Bog da mu dusu prosti.
Samo njihov Shabbos goy.
Amerika bi i bez toga podrzala Hrvate , Albance i Bosnjake na ustrb malih rusa.Brozova podrška “nesvrstanima” po Palestini i Bliskom istoku je uticala jedino na to da Amerika Nemačkoj i Tuđmanu ulepša devedesete.
Pa onda mi nemamo sta da pricamo. Hoces da te neko razume, a boli te "uvo" za Kosovo?Nisu odsjecali Srbima glave po Bosni 90-ih ko ovi iz Palestine i ostalih islamskih zemalja.
Vijerovatno su bili i upravnici logora i sami sebe ubijali u njima?Истина жива... Па ти јевреји су Хитлера довели на власт... Контролисали су банке, и први помогли стварање државе Изреала...
Први брод са сетлерсима за Палестину су били Хитлерови јевреји, које је он депортовао тамо из Немачке, уз огромни капитал и финансије...
Ali su 1999. vratili Srbiju 50 godina unazad.Nisu odsjecali Srbima glave po Bosni 90-ih ko ovi iz Palestine i ostalih islamskih zemalja.
Nije tacno, to bas nikakve veze nije imalo sa SFRJ i Brozom, nego sa S. Milosevicem.Brozova podrška “nesvrstanima” po Palestini i Bliskom istoku je uticala jedino na to da Amerika Nemačkoj i Tuđmanu ulepša devedesete.
Није им први пут да сами себе геноцидишу... још од старог завета, то је код њих ко добар данVijerovatno su bili i upravnici logora i sami sebe ubijali u njima?
Nigdje nisam napiso da me boli uvo za Kosovo,ne izvrći.Nisu nam ga Izraelci oteli,nit su podržavali mudžahedine u Bosni.Pa onda mi nemamo sta da pricamo. Hoces da te neko razume, a boli te "uvo" za Kosovo?
Kakav si ti onda Srbin, i jesi li?
Nigdje nisam napiso da me boli uvo za Kosovo,ne izvrći.Nisu nam ga Izraelci oteli,nit su podržavali mudžahedine u Bosni.Pa onda mi nemamo sta da pricamo. Hoces da te neko razume, a boli te "uvo" za Kosovo?
Kakav si ti onda Srbin, i jesi li?
Nisu,nego NATO.Ali su 1999. vratili Srbiju 50 godina unazad.
Sad podrzavaju iste, samo na Kosovu, otkrili su svoje pravo lice.Nigdje nisam napiso da me boli uvo za Kosovo,ne izvrći.Nisu nam ga Izraelci oteli,nit su podržavali mudžahedine u Bosni.
Iz koje si SS divizije? 7 SS?Није им први пут да сами себе геноцидишу... још од старог завета, то је код њих ко добар дан
Ја сам Срб... КОд мене само 4С, а не дваIz koje si SS divizije? 7 SS?
Dijeluješ mi više ko Volksdeutscher.Ја сам Срб... КОд мене само 4С, а не два