Znate koga dugo nema?Bleak-a
A Bliznakinji svaka cast,stvarno se trudi u poslednje vreme.
A Bliznakinji svaka cast,stvarno se trudi u poslednje vreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mario80:sasha85 spakovala decu u aushvic...infidel:de su svi![]()
samo smo mi nekolicina ostali...sta li sprema za nas? kakvo mucenje? proterivanje? ...sto ti je profesionalna deformacija... :?Natasa81:mario80:sasha85 spakovala decu u aushvic...infidel:de su svi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesi li shvatila ono sto sam ti rekao?Sasha85:A sto se nas dve vise trudimo,to je ovaj forum sve gori...![]()
Opet si dobar, Mario! Bas mi je drago... :wink:mario80:samo smo mi nekolicina ostali...sta li sprema za nas? kakvo mucenje? proterivanje? ...sto ti je profesionalna deformacija... :?Natasa81:mario80:sasha85 spakovala decu u aushvic...infidel:de su svi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego da neskrecem ja mnogo sa teme inace sam naj.... 8)
ej cao, sta se radi? sta ima novo? nisam bio tu. bio sam na planini...malo smo se zezali...pozdravSnezna_kraljica:Opet si dobar, Mario! Bas mi je drago... :wink:mario80:samo smo mi nekolicina ostali...sta li sprema za nas? kakvo mucenje? proterivanje? ...sto ti je profesionalna deformacija... :?Natasa81:mario80:sasha85 spakovala decu u aushvic...infidel:de su svi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego da neskrecem ja mnogo sa teme inace sam naj.... 8)
Ma, nista, pusti... Samo, zamolila bih te da malo istuces svog batu. bio je malo nevaljao. malo vise.mario80:ej cao, sta se radi? sta ima novo? nisam bio tu. bio sam na planini...malo smo se zezali...pozdrav![]()
sa njim vise nepricam. kad je idiot.ajde da se vidimo na jednom prijateljskom picu? mislim da bih sa tobom imao o mnogo cemu da pricam.Snezna_kraljica:Ma, nista, pusti... Samo, zamolila bih te da malo istuces svog batu. bio je malo nevaljao. malo vise.mario80:ej cao, sta se radi? sta ima novo? nisam bio tu. bio sam na planini...malo smo se zezali...pozdrav![]()
Ma, ok ste obojica :wink:
Ne pricas sa rodjenim bratom - identicnim blizancem? Slatko... Ali i SASVIM neverovatno... 8)mario80:sa njim vise nepricam. kad je idiot.ajde da se vidimo na jednom prijateljskom picu? mislim da bih sa tobom imao o mnogo cemu da pricam.![]()
a kada bi nasla malo vremena? da li bi onda pristala? :wink:Snezna_kraljica:Ne pricas sa rodjenim bratom - identicnim blizancem? Slatko... Ali i SASVIM neverovatno... 8)mario80:sa njim vise nepricam. kad je idiot.ajde da se vidimo na jednom prijateljskom picu? mislim da bih sa tobom imao o mnogo cemu da pricam.![]()
A hvala na pozivu, ali, ne hvala, nemam ja vremena za to :wink:
Pa, znas... ovako je to - prosle godine jednog dana sam ja zurila u fotokopirnicu, i onako usplahirenu me je startovao neki tip kod SKC-a. Kaze iz cista mira 'Hoces da odemo ti i ja na kafu?'. Ja mu rekoh 'Ne mogu, zurim'.mario80:a kada bi nasla malo vremena? da li bi onda pristala? :wink:
EVO JA CU DA IDEM SA TOBOM NA PICEmario80:a kada bi nasla malo vremena? da li bi onda pristala? :wink:Snezna_kraljica:Ne pricas sa rodjenim bratom - identicnim blizancem? Slatko... Ali i SASVIM neverovatno... 8)mario80:sa njim vise nepricam. kad je idiot.ajde da se vidimo na jednom prijateljskom picu? mislim da bih sa tobom imao o mnogo cemu da pricam.![]()
Mozda i pristaneBeretta:EVO JA CU DA IDEM SA TOBOM NA PICEmario80:a kada bi nasla malo vremena? da li bi onda pristala? :wink:Snezna_kraljica:Ne pricas sa rodjenim bratom - identicnim blizancem? Slatko... Ali i SASVIM neverovatno... 8)mario80:sa njim vise nepricam. kad je idiot.ajde da se vidimo na jednom prijateljskom picu? mislim da bih sa tobom imao o mnogo cemu da pricam.![]()
Hvala, Natasa. Jesam fina, ali glupa nisam, i mogu i da me maltretiraju koliko im je volja, ne smeta.. :wink: Umem ja i da ugrizem ako treba 8)Natasa81:Mozda i pristane.Ne dirajte kraljicu,ona je fina devojka!
Mislis da si uspela?Snezna_kraljica:Hvala, Natasa. Jesam fina, ali glupa nisam, i mogu i da me maltretiraju koliko im je volja, ne smeta.. :wink: Umem ja i da ugrizem ako treba 8)Natasa81:Mozda i pristane.Ne dirajte kraljicu,ona je fina devojka!
Mada, mario i nije los... toliko koliko se cini...
A drago mi je sto sam doprinela da se spoje Beretta i mario80. Bas su slatki zar ne? (mislim, znajuci sta Beretta trazi kod suprotnog pola, sigurno ce to naci u mariu... Bas me zanima kakav bi bio njihov susret)
Oprostite, bas sam zla, ali nisam mogla odoleti! :wink:
Hvala na komplimentu, a i ja ti se pridruzujem u cestitanju (iako nas dve nismo u njihovoj kombinaciji, tj. niti idemo s njima na kafu, niti se volimo sa njima - nismo pakosne, nek im je sa srecom 8) )Natasa81:Mislis da si uspela?![]()
Ako jesi jedva cekam rezultate. :wink:
Nisam rekla da je Mario los.
Ako je tacna prica o dva brata blizanca,izgleda da sam imala posla sa zlocom.Ali ne mari,i on je ok,istina je da ponekad preteruje mada se slatko nasmejem njegovim glupostima.jedan mali kompliment za tebe:zrelo razmisljanje,iskreno,uvek na mestu i uvek OK.Pozdrav za tebe! :wink:
P.S.NOVOPECENOM PARU PUNO SRECE!!!!![]()
pali bre buljasu. :?Beretta:EVO JA CU DA IDEM SA TOBOM NA PICEmario80:a kada bi nasla malo vremena? da li bi onda pristala? :wink:Snezna_kraljica:Ne pricas sa rodjenim bratom - identicnim blizancem? Slatko... Ali i SASVIM neverovatno... 8)mario80:sa njim vise nepricam. kad je idiot.ajde da se vidimo na jednom prijateljskom picu? mislim da bih sa tobom imao o mnogo cemu da pricam.![]()
pa meni se ucinilo da ti mislis samo na bludne radnje kada te neko prijateljski pozove na pice.ima i nas normalnih koji vole da se druze. ocigledno da sam te pogresno procenio. :?Snezna_kraljica:Pa, znas... ovako je to - prosle godine jednog dana sam ja zurila u fotokopirnicu, i onako usplahirenu me je startovao neki tip kod SKC-a. Kaze iz cista mira 'Hoces da odemo ti i ja na kafu?'. Ja mu rekoh 'Ne mogu, zurim'.mario80:a kada bi nasla malo vremena? da li bi onda pristala? :wink:
Da li to znaci da sam htela da kazem 'Jao, izvini, da ne zurim sad, sigurno bih isla sa tobom na kafu, tako bih to volela, imamo toliko zajednickih tema, a mozda se malo i po'vatamo'? Ne, naravno! 8)
Prevod - to je lep nacin da se kaze - Ne, ne bih, ni da imam vremena.
to je zato sto ne volim da upoznajem nove ljude na taj nacin. No hard feelings?![]()
![]()
Slatkishu! znas, kad pomislim na tvog brata, i tebe koji izgledas isto tako, onda... Na stranu to, ne volim da se upoznajem sa ljudima preko neta. imala sam prilike da to ucinim 30-ak puta, ako ne i vise, ali sam samo jednom to ucinila. Ne volim, jednostavno. Nisu u pitanju 'bludne radnje', vec to sto mi je neprijatno.mario80:pa meni se ucinilo da ti mislis samo na bludne radnje kada te neko prijateljski pozove na pice.ima i nas normalnih koji vole da se druze. ocigledno da sam te pogresno procenio. :?
pa veruj mi da ti pored mene nece biti neprijatno. sem ako muskarce ne gledas na drugi nacin, mislim kao sexualne objekte. ja sam muskarac koji ce ti pridrzati kaput dok se budes oblacila i nista vise.ali mislim da razgovorom i pogledom moze mnogo vise da se postigne.gledam tvoje slike i mislim na tebe.Snezna_kraljica:Slatkishu! znas, kad pomislim na tvog brata, i tebe koji izgledas isto tako, onda... Na stranu to, ne volim da se upoznajem sa ljudima preko neta. imala sam prilike da to ucinim 30-ak puta, ako ne i vise, ali sam samo jednom to ucinila. Ne volim, jednostavno. Nisu u pitanju 'bludne radnje', vec to sto mi je neprijatno.mario80:pa meni se ucinilo da ti mislis samo na bludne radnje kada te neko prijateljski pozove na pice.ima i nas normalnih koji vole da se druze. ocigledno da sam te pogresno procenio. :?
Je li? E, pa, bas fino sto si fin, devojke to u najvecem broju slucaja i vole! Ali, meni je svejedno da li ce mi pridrzavati kaput... Dakle - pomalo sam ipak samostalna. :wink:mario80:pa veruj mi da ti pored mene nece biti neprijatno. sem ako muskarce ne gledas na drugi nacin, mislim kao sexualne objekte. ja sam muskarac koji ce ti pridrzati kaput dok se budes oblacila i nista vise.ali mislim da razgovorom i pogledom moze mnogo vise da se postigne.gledam tvoje slike i mislim na tebe.
ubedi me.Snezna_kraljica:Je li? E, pa, bas fino sto si fin, devojke to u najvecem broju slucaja i vole! Ali, meni je svejedno da li ce mi pridrzavati kaput... Dakle - pomalo sam ipak samostalna. :wink:mario80:pa veruj mi da ti pored mene nece biti neprijatno. sem ako muskarce ne gledas na drugi nacin, mislim kao sexualne objekte. ja sam muskarac koji ce ti pridrzati kaput dok se budes oblacila i nista vise.ali mislim da razgovorom i pogledom moze mnogo vise da se postigne.gledam tvoje slike i mislim na tebe.
A ja gledam muskarce kao seksualne objekte... Interesantno, nisam o tome razmisljala na taj nacin...![]()
Vrlo zanimljivo i tako nepojmljivo... nemoguce u mom sucaju
![]()
![]()