mario80
Stara legenda
- Poruka
- 89.291
to je nesto sto fura ceo forum?Miss_worms:to je onaj cvetic koji sam dobila od tebe za 8.mart.Ali posto ja mrzim cvece ja sam ga namerno stavila bez vode, i polako se susi!TPABAP:![]()
Ajde ljudi shta je ovo?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je nesto sto fura ceo forum?Miss_worms:to je onaj cvetic koji sam dobila od tebe za 8.mart.Ali posto ja mrzim cvece ja sam ga namerno stavila bez vode, i polako se susi!TPABAP:![]()
Ajde ljudi shta je ovo?
![]()

Peta W.:Pitanje za moderatore: Zasto svaka tema zavrsava neobaveznim chat-om pojedinaca i tako gubi svaki smisao kad vec i vi imate nesto slicno topic-u "Ko je na liniji?" ? :shock: :?![]()
pa cilj ja da se druzimo? zato svaka tema ode u chat.Peta W.:Zato sto oni treba da brinu o tome. :wink:
jasu li oni bebisiter....../Peta W.:Zato sto oni treba da brinu o tome. :wink:
Peta W.:Duznost svakog Moderatora (pa i moja na NS podforumu...) je da brine o tome da tema ne izgubi smisao,da je usmerava,a za caskanje skoro svaki podforum (NS,Tinejdzeri) ima temu slicnu "Ko je na liniji?"...
Peta W.:Duznost svakog Moderatora (pa i moja na NS podforumu...) je da brine o tome da tema ne izgubi smisao,da je usmerava,a za caskanje skoro svaki podforum (NS,Tinejdzeri) ima temu slicnu "Ko je na liniji?"...

Upravo zato smo i otvorili ovu temu,a bude li chata na ostalim temama pocecemo da brisemo poruke...Peta W.:Pitanje za moderatore: Zasto svaka tema zavrsava neobaveznim chat-om pojedinaca i tako gubi svaki smisao kad vec i vi imate nesto slicno topic-u "Ko je na liniji?" ? :shock: :?![]()
kako je to lepo!Ali recice ti tvoja Miss nesto.ODLAZIM SA FORUMA!!!!!Sad zamisljam tvoju facuSasha85:Peta W.:Duznost svakog Moderatora (pa i moja na NS podforumu...) je da brine o tome da tema ne izgubi smisao,da je usmerava,a za caskanje skoro svaki podforum (NS,Tinejdzeri) ima temu slicnu "Ko je na liniji?"...
Ok Pita... Necu se raspraljati sa tobom... Niti ti soliti pamet... Ali nisi ovde tako cesto da bi znala... Mario,Miss_Worms,Etreme Girl i omilos non-stop to rade... A mi ne mozemo stalno da budemo ovde i da brisemo poruke...
Do sada sam tonu izbrisala...
zbogomMiss_worms:kako je to lepo!Ali recice ti tvoja Miss nesto.ODLAZIM SA FORUMA!!!!!Sad zamisljam tvoju facu![]()
![]()
![]()
Ali nacice se neko drugi!!![]()
zbogom
Srculence:Gde ste :x
odgovori mi zasto se stalno ratuje u svetu? :wink:Sasha85:Miss_worms:kako je to lepo!Ali recice ti tvoja Miss nesto.ODLAZIM SA FORUMA!!!!!Sad zamisljam tvoju facu![]()
![]()
![]()
zbogom
Nisam ti rekla da treba da odes,nego mi nije jasno sta vam je tesko kad vec hocete da chatujete da to radite ovde... Sto morate da glumite nesto i unistavate teme?
Mozes do sutra da je zamisljas,neces nista procitati sa nje...
mario80:odgovori mi zasto se stalno ratuje u svetu? :wink:Sasha85:Miss_worms:kako je to lepo!Ali recice ti tvoja Miss nesto.ODLAZIM SA FORUMA!!!!!Sad zamisljam tvoju facu![]()
![]()
![]()
zbogom
Nisam ti rekla da treba da odes,nego mi nije jasno sta vam je tesko kad vec hocete da chatujete da to radite ovde... Sto morate da glumite nesto i unistavate teme?
ajde da vidim da li si pametna kao sto si slatka...
e pogresila si....Sasha85:mario80:odgovori mi zasto se stalno ratuje u svetu? :wink:Sasha85:Miss_worms:kako je to lepo!Ali recice ti tvoja Miss nesto.ODLAZIM SA FORUMA!!!!!Sad zamisljam tvoju facu![]()
![]()
![]()
zbogom
ajde da vidim da li si pametna kao sto si slatka...
Zato sto su ljudi glupi...
mario80:e pogresila si....
zato sto svesno teze samounistenju 8)
pala si...
niste odgovorili u potpunosti na pitanje...Sasha85:mario80:e pogresila si....
pala si...
Bas zato sto teze samounistenju,glupi su...
Nisam ja pala... Ti si....
mario80:niste odgovorili u potpunosti na pitanje...Sasha85:mario80:e pogresila si....
pala si...
pali ste...
probajte opet...![]()
uvek postoji drugi put... :wink:
pa zasto nisi i rekla?Sasha85:mario80:niste odgovorili u potpunosti na pitanje...Sasha85:mario80:e pogresila si....
pala si...
pali ste...
probajte opet...![]()
uvek postoji drugi put... :wink:
Svako ko ima 2 grama mozga,shvatice sta sam htela da kazem...
pa tebe... 8)Sasha85:Who cares...![]()