mortishaaa
Iskusan
- Poruka
- 6.304
:wink:Peta W.:Nema na cemu...i drugi put! :wink:mortishaaa:ocigledno se nismo razumeli..![]()
hvala za ono "devojcice"
![]()
![]()
Pozz![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:Peta W.:Nema na cemu...i drugi put! :wink:mortishaaa:ocigledno se nismo razumeli..![]()
hvala za ono "devojcice"
![]()
![]()
Pozz![]()
VRATILA SAM SE!!!!!Sasha85:Znam... Kome kazes... Ali onako nema vise nikog od starog drustva... Nemoj i ti da odes...![]()
A daa ne ostanete trudne!? 8)Sasha85:A sto se nas dve vise trudimo,to je ovaj forum sve gori...![]()
bogme dok je mene, nek se cuvaju... 8)omilos:A daa ne ostanete trudne!? 8)Sasha85:A sto se nas dve vise trudimo,to je ovaj forum sve gori...![]()
Hmmmm 8)mario80:bogme dok je mene, nek se cuvaju... 8)omilos:A daa ne ostanete trudne!? 8)Sasha85:A sto se nas dve vise trudimo,to je ovaj forum sve gori...![]()
Bog da im dushu prosti!milicaanchy:E,da vas pitam.........zar niste primetili da vec duze vreme nema Extreme_girl,Love_girl,Marinice,Bleak-a,Keepera,Jah......sta li je sa njima?
sve ih sasa razjuri... 8)omilos:Bog da im dushu prosti!milicaanchy:E,da vas pitam.........zar niste primetili da vec duze vreme nema Extreme_girl,Love_girl,Marinice,Bleak-a,Keepera,Jah......sta li je sa njima?![]()
Bash sam juche gledao u chitulje....omilos:Bog da im dushu prosti!milicaanchy:E,da vas pitam.........zar niste primetili da vec duze vreme nema Extreme_girl,Love_girl,Marinice,Bleak-a,Keepera,Jah......sta li je sa njima?![]()
svaka cas...gori si od mene...u morbidarijama... 8)d4ch4:Bash sam juche gledao u chitulje....omilos:Bog da im dushu prosti!milicaanchy:E,da vas pitam.........zar niste primetili da vec duze vreme nema Extreme_girl,Love_girl,Marinice,Bleak-a,Keepera,Jah......sta li je sa njima?![]()
http://www.citulje.com/01.htm
Vidis tacno je tako!Sasha je uvela rezim a ja se toga jezim... :wink:mario80:sve ih sasa razjuri... 8)omilos:Bog da im dushu prosti!milicaanchy:E,da vas pitam.........zar niste primetili da vec duze vreme nema Extreme_girl,Love_girl,Marinice,Bleak-a,Keepera,Jah......sta li je sa njima?![]()
mortishaaa:VRATILA SAM SE!!!!!Sasha85:Znam... Kome kazes... Ali onako nema vise nikog od starog drustva... Nemoj i ti da odes...![]()
![]()
![]()
8)
![]()
BRAVO Mortishaaa!E,imas li i ti onaj osecaj da ovj forum ni na sta ne lici?Sasha85:mortishaaa:VRATILA SAM SE!!!!!Sasha85:Znam... Kome kazes... Ali onako nema vise nikog od starog drustva... Nemoj i ti da odes...![]()
![]()
![]()
8)
![]()
Welcome back girl... :wink:
a'l na kratko... 8)Sasha85:mortishaaa:VRATILA SAM SE!!!!!Sasha85:Znam... Kome kazes... Ali onako nema vise nikog od starog drustva... Nemoj i ti da odes...![]()
![]()
![]()
8)
![]()
Mario si citao moju pp? :wink:mario80:a'l na kratko... 8)Sasha85:mortishaaa:VRATILA SAM SE!!!!!Sasha85:Znam... Kome kazes... Ali onako nema vise nikog od starog drustva... Nemoj i ti da odes...![]()
![]()
![]()
8)
![]()
Miss_worms:Vidis tacno je tako!Sasha je uvela rezim a ja se toga jezim... :wink:mario80:sve ih sasa razjuri... 8)omilos:Bog da im dushu prosti!milicaanchy:E,da vas pitam.........zar niste primetili da vec duze vreme nema Extreme_girl,Love_girl,Marinice,Bleak-a,Keepera,Jah......sta li je sa njima?![]()
I tako ljudi odlaze ali moderatori nista ne preduzimaju....A i sto bi?![]()
eeeeee...glupo dete...sve mora da ti se crta...milicaanchy:Joj te igre pogadjanja......zashto jednostavno ne kazes?
Miss_worms:BRAVO Mortishaaa!E,imas li i ti onaj osecaj da ovj forum ni na sta ne lici?![]()
![]()
samo me jos nema na "tvom" najlicnijem forumu...milicaanchy:Mene muce samo 2 pitanja:1.Miss,zasto dolazis ako ti se ne svidja?2.Mario,ima li foruma gde se ti ne pojavljujes?
Alexandra9:Dobro... kada ce pomeriti sat u napred na ovom forumu? Uvek se pogubim... :?
~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...