Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .
picture.php

Celava sam sa leve i desne strane, nazad mi je kratko, i ovo gurnem na neku stranu nije ni bitno...
I siske osisala.
Zadovoljna sam. :D

Prelepo,stvarno...mada,izgledas starije,kao da imas 18-19.

Kakvu frizuru i boju kose imate?Da li ste ikada zheleli da menjate frizuru i boju kose?Ja imam smedju kosu, bobi frizuru, ali inache ovako nikad ne bih menjala boju kose.Chesto menjam frizuru zato shto mi je kosa kovrdzhava, pa je nekad isfeniram...A vi?

Pozeleo sam da promenim frizuru kada je bila ona pomama za onom Bekamovom frizurom, ono, podignuto na sredini.:mrgreen:Tada sam i hteo da budem plavusan.:mrgreen:

Da li mozda neko zna kako da nabavim onaj "uni system straight fluid".
mama je jednom prilikom kupila na sajmu kozmetike,a sada sam ga potrosila i ne znam gde ima da se kupi.To je kao sprej za kosu,stavlja se na polu-mokru kosu pre sushenja.Mnogo je dobar.Ako neko zna gde ima da se kupi,u Bg-u,neka mi please:worth: kaze *O*
Ovako izgleda:
http://lisapmaroc.com/images/image_109.jpg
Unapred,hvala :D

ja imam to,ali se to stavlja na suvu kosu pre peglanja...........kupila kod frizerke...........

Celava sam sa leve i desne strane, nazad mi je kratko, i ovo gurnem na neku stranu nije ni bitno...
I siske osisala.
Zadovoljna sam. :D
Jako si lepa ovde. Volim te asimetricne frizure.

Inace ja imam smedju kovrdzavu kosu i jako je gusta, i stvarno mi je dosta, hocu da se shisham, a ne znam kako, jerbo bas i nemam neki izbor sa kovrdzavom kosom. :/
Razmisljala sam da napravim shishke, samo nisam sigurna da li bi bile lepe kada bih ih fenirala stalno, tj. da li bih mogla uopste da ih ispravim.

Ja imam siske a kosa mi je inace kovrdzava, nisu one prave lokne ali je loknasta (nadam se da kapiras). I ok su, malo provucem kroz njih kad ih susim, a s obzirom da su krace (tacno iznad ociju) i ne kovrdzaju se nesto posebno.
E sad, kontam da sve zavisi od prirode tvoje kose. ;)
Mada ono, volim da se feniram.

Moja sestra koristi Nivea penu za ucvrscavanje kose, ili tako nesto, inace se stavlja na mokru ili vlaznu kosu, ona kad rokne na suvu izgleda kao da joj je mokra kosa. Mislim da moze da dodje u obzir svaka pena.
Ja ovu Niveinu kad stavim na mokru kosu, cim je operem, bas kosa bude meksa i sjajnija. Ne znam za sta je tacno pena.

Back