Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .
Ne znam , ja ne susim fenom svaki put. al kad je isfeniram onda stalno provlacim ruku kroz kosu da pipkam kako je glatka i mesmerajzing. Pa mi onda jos vise krene opada i celavi i tako...
A moja kosa je prava i ravna oduvek sa minimalnom sansom za kovrdzanje u najblazem obliku kovrdzanja koji postoji

ja sam imala bas dugu kosu i sad sam se osisala negde do ramena.......:D
ja moju pustam:D
e to sam i ja letos uradila iz istog razloga :mrgreen:
al mi se ne svidja kako mi stoje jer imam nabudzenu kosu i onda sam stalno nosila vezan rep..:P
al sad su guste i duge,upadaju malo u ochi..:P
ne stoje mi lose,ali mi svakako bolje stoje nego kad mi porastu onako.....(mrzi me da idem da ih krati:mrgreen:)

e meni isto tako.. ://
ja se ne peglam peglom, nego ili presa ili se isfeniram.. al brate 15min napolju i kovrdzava i naelektrisana vec.. :neutral:

Ma nebitno dajem primer,ne peglam je peglom za ves nego mi je pre neki dan to drugarica radila ja sam samo kosu gledala koliko sam se divila,posle 10 minuta to je licilo ninasta..strasno kada je ovakvo vreme bukvalno nista ne mogu da radim sa kosom!

koji??ponovi molim te..savet ne postoji za ovo..hehe:sad2:

kupis sprej za ravnu kosu i za zastitu kose od peglanja.............naprskas,ispeglas i juhu:lol:
i ako ti kosa nije suva i ostecenja-to je dovoljno......meni barem jeste(dovoljno,ne ostecena:mrgreen:)..........a ako je bas,bas kriticno vreme ,stavim i lak za kosu,ali retko.......
a ako ti jeste suva i ostecenja,mani se peglanja,dzabe ti,i kreni da je pojacano negujes........a i dolazi zima......eto:D

kupis sprej za ravnu kosu i za zastitu kose od peglanja.............naprskas,ispeglas i juhu:lol:
i ako ti kosa nije suva i ostecenja-to je dovoljno......meni barem jeste(dovoljno,ne ostecena:mrgreen:)..........a ako je bas,bas kriticno vreme ,stavim i lak za kosu,ali retko.......
a ako ti jeste suva i ostecenja,mani se peglanja,dzabe ti,i kreni da je pojacano negujes........a i dolazi zima......eto:D

Mislis da meni razni sprejevi deluju protiv vlage??imam dosta znanja o tome,preparatima i slicno,kosa mi je jednostavno takva,cim dodje lepo vreme znaci da nema vlage ni malo onda je sve ok samo je malo isfeniram i ok izgleda mogu da radim sad sta god hocu cim izadjem to je kraj..hvala na savetu,blago vama kad imate takvu kosu|!

Back