Let's talk about hair and hairstyle

Da li ste ikad pozheleli da promenite izgled kose?

• Da, pod hitno da kosu dovedem u red.

glasova: 20 29,0%
  • Ne, zato shto sam veoma zadovoljan/a svojom kosom.

glasova: 17 24,6%
  • Ne znam, i nisam razmishljao/la o tome.

glasova: 10 14,5%
  • Najverovatnije.

glasova: 16 23,2%
  • Ima vremena...

glasova: 6 8,7%

• Ukupno glasova
    69
  • Anketa je zatvorena .

Mislis da meni razni sprejevi deluju protiv vlage??imam dosta znanja o tome,preparatima i slicno,kosa mi je jednostavno takva,cim dodje lepo vreme znaci da nema vlage ni malo onda je sve ok samo je malo isfeniram i ok izgleda mogu da radim sad sta god hocu cim izadjem to je kraj..hvala na savetu,blago vama kad imate takvu kosu|!

i moja se frckala i uvijala dok nisam uzela taj sprej.........a inace imam jaku,i dosta neukrotivu kosu..........koja je nekako sugavo talasasta........

kupis sprej za ravnu kosu i za zastitu kose od peglanja.............naprskas,ispeglas i juhu:lol:
i ako ti kosa nije suva i ostecenja-to je dovoljno......meni barem jeste(dovoljno,ne ostecena:mrgreen:)..........a ako je bas,bas kriticno vreme ,stavim i lak za kosu,ali retko.......
a ako ti jeste suva i ostecenja,mani se peglanja,dzabe ti,i kreni da je pojacano negujes........a i dolazi zima......eto:D

ja sam kupila kao neku kremu shto se stavlja na mokru kosu da bi bila ravna.. i stvrano jeste :D
josh samo da vidim taj efekat kad izadjem napolje.. :mrgreen:

1901_1578_Milano-Alyssa-02-400.jpg

Šišala sam se jučer...:D
Na ovu dužinu, i baš mi se sviđa.
Samo mi sad zima ušima :lol:

Ne sluša me frizura.
Treba mi tona gela za kosu da bi stajala onako kako ja hoću!
I moram da je perem svako jutro, jer se probudim sa jednom spljoštenom, a sa jednom naježenom stranom :lol:
Prvo jutro sam vrisnula kada sam se pogledala u ogledalo :lol:
Ali je mnogo vooolim :heart:
Delimično jer samo ja imam ovakvu frizuru u celoj školi.

Back