Летовање...

A ne, ja na odmor idem odmorna. Sada sam uzela pre odmor 3 dana da se odmorim i nerviram se jer mi je sve knap sa vremenom ali dobro, uspeću.
Ја радим, па с посла кући да попакујем кофере и на пут.
И онда стварно одмарам кад стигнем.

Odlazak na more sa decom u većini slučajeva nije odmor. :)
Doduše, ja sam veće dete od njih kad smo tamo 😁
Мм стоји поред обале и показује на руку, као, излазите напоље, предуго сте у води ...ми изађемо, он нам гледа смежуране руке, подмићује нас крофнама да седимо напољу ...џабе, чим поједемо крофне, ево нас опет у води :rotf:

Мм стоји поред обале и показује на руку, као, излазите напоље, предуго сте у води ...ми изађемо, он нам гледа смежуране руке, подмићује нас крофнама да седимо напољу ...џабе, чим поједемо крофне, ево нас опет у води :rotf:
Legenda je :) 👍

Brate sestro, imaš li grešaka u životu, sve radiš prepametno 😂
Životno iskustvo ženska! I lekcije!

2013.... plaža... deca uživaju u vodi, suprug i ja hedonišemo, čekamo zalazak sunca... komentarišemo - četvrti dan na moru i osećamo kako se tek sada opuštamo. Pogledamo se i - od sada, par dana odmora pre odmora!
Od tada retko kada putujem prvi dan odmora.

Putujem u petak, a od danas ne radim. Skoro sam sve obaveze završila. Ostalo mi samo pakovanje i organizacija dece, instrukcije i tome slično. Neće više Pinocchio umoran na odmor!

Ja decu nisam nikada "terala" iz vode. Samo ih podsetim da ako primete da im se stvaraju plovci između prstiju na rukama i nogama da je to vreme da se izlazi na obalu. :D

Мислим да посустаје полако, шта ће, мученик :rotf:
Каже пре неку годину неком човеку Ово старије дете ми одувек прави проблеме :rumenka:
Po tvojim pisanjima, svaka mu čast, sve stiže , u sve se razume , i podelili ste obaveze lepo, ti uživaš - on radi, niko se nikom u posao ne meša :)

I ako nosiš kockice za jamb juriću po plaži da te prepoznam pa da opletemo neku partiju 😂

Nigde bez kockica! Nosim set i na poklon.
viber_image_2022-08-02_18-30-23-639.jpg

Životno iskustvo ženska! I lekcije!

2013.... plaža... deca uživaju u vodi, suprug i ja hedonišemo, čekamo zalazak sunca... komentarišemo - četvrti dan na moru i osećamo kako se tek sada opuštamo. Pogledamo se i - od sada, par dana odmora pre odmora!
Od tada retko kada putujem prvi dan odmora.

Putujem u petak, a od danas ne radim. Skoro sam sve obaveze završila. Ostalo mi samo pakovanje i organizacija dece, instrukcije i tome slično. Neće više Pinocchio umoran na odmor!
Svaka čast. Ja brzo baš živim i nikad nemam vremena, niti znam šta je pravi odmor. Kad idem u Srbiju, idem pravo sa posla. U subotu sam isto tako sa posla otišao na more i radio skoro dva dana tamo.Godišnji koristim da što više stvari uradim u Srbiji. Imam dve kuće tamo i imam i o kome brinem. Tek kad sve obezbedim, ako mi ostane koji dan, otišao bih na neko jezero u ribolov, ali teško da će ostati.

Back