- Poruka
- 36.307
Odlično je Ljubota, terasa je extra 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha, pa naravno. Dokaze primam u pm, svako veče posle 21h.Mislim jel treba dokaz![]()
I mene je počelo da smara svako dalje putovanje.Тренутно би ми тако легао један пензионерски, у некој бањи. Само шетња, лешкарење, читање, зеленило.
Али да имам неки чаробни штапић, и пуф, само се створим тамо. Мрзи ме и да путујем, таква нека фаза.
Крије...да се не увалимо на гајбуMa savršeno!
Koje mesto?

On hoće da vidi sesi. Ja sam vec rezervisan terminКрије...да се не увалимо на гајбу![]()

А бре, неки немамо сеси, јел треба ми да поцрцамоOn hoće da vidi sesi. Ja sam vec rezervisan termin![]()
![]()

Jok,daću ti ja jednuА бре, неки немамо сеси, јел треба ми да поцрцамо![]()
БудалоJok,daću ti ja jednu![]()

Samo im kazi da sam ja kriva.Будало
Знаш ли ти како би изгледало да сад неко уђе у канц, а ја се смејем на сав глас![]()
Ма иди, срећом масакра је водоотпорна, сузе су ми кренуле...већ замишљам две полусисате како шетају градомSamo im kazi da sam ja kriva.

Mudar je on. Mudar!Крије...да се не увалимо на гајбу![]()
Čuj polusisate?Ne kvari mi ljetovanjeМа иди, срећом масакра је водоотпорна, сузе су ми кренуле...већ замишљам две полусисате како шетају градом![]()

А полусисатеJa bih samo iskoristio ovu priliku da pozdravim sve dame sa velkim grudima i poželim im lepo veče i ugodnu noć

može,danas pozdrav i za polusisateА полусисате![]()

Е, фала тиmože,danas pozdrav i za polusisate![]()

Što sam se izradovala u maju zbog odlaska, izradovala. Sad mi se nešto i ne ide. Tako sam umooooornaaa.Jedva čekam. Idem oko prvog jula , i ne mogu dočekati.