- Poruka
- 27.804
Proći će. To osećanje "kao kuvana noga".Što sam se izradovala u maju zbog odlaska, izradovala. Sad mi se nešto i ne ide. Tako sam umooooornaaa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proći će. To osećanje "kao kuvana noga".Što sam se izradovala u maju zbog odlaska, izradovala. Sad mi se nešto i ne ide. Tako sam umooooornaaa.
Зато се то зове одмор, тамо иду уморни људи да одмореŠto sam se izradovala u maju zbog odlaska, izradovala. Sad mi se nešto i ne ide. Tako sam umooooornaaa.

A ne, ja na odmor idem odmorna. Sada sam uzela pre odmor 3 dana da se odmorim i nerviram se jer mi je sve knap sa vremenom ali dobro, uspeću.Зато се то зове одмор, тамо иду уморни људи да одморе![]()
Odlazak na more sa decom u većini slučajeva nije odmor.Зато се то зове одмор, тамо иду уморни људи да одморе![]()

Ја радим, па с посла кући да попакујем кофере и на пут.A ne, ja na odmor idem odmorna. Sada sam uzela pre odmor 3 dana da se odmorim i nerviram se jer mi je sve knap sa vremenom ali dobro, uspeću.
Brate sestro, imaš li grešaka u životu, sve radiš prepametnoA ne, ja na odmor idem odmorna.
Pa i ja ću da radim u idući petak , a uveče putujemo, ali ću kofere dan ranije da spakujemЈа радим, па с посла кући да попакујем кофере и на пут.
И онда стварно одмарам кад стигнем.
Мм стоји поред обале и показује на руку, као, излазите напоље, предуго сте у води ...ми изађемо, он нам гледа смежуране руке, подмићује нас крофнама да седимо напољу ...џабе, чим поједемо крофне, ево нас опет у водиOdlazak na more sa decom u većini slučajeva nije odmor.
Doduše, ja sam veće dete od njih kad smo tamo![]()

Legenda jeМм стоји поред обале и показује на руку, као, излазите напоље, предуго сте у води ...ми изађемо, он нам гледа смежуране руке, подмићује нас крофнама да седимо напољу ...џабе, чим поједемо крофне, ево нас опет у води![]()
Мислим да посустаје полако, шта ће, мученикLegenda je![]()
![]()

Životno iskustvo ženska! I lekcije!Brate sestro, imaš li grešaka u životu, sve radiš prepametno![]()
Ja decu nisam nikada "terala" iz vode. Samo ih podsetim da ako primete da im se stvaraju plovci između prstiju na rukama i nogama da je to vreme da se izlazi na obalu.Мм стоји поред обале и показује на руку, као, излазите напоље, предуго сте у води ...ми изађемо, он нам гледа смежуране руке, подмићује нас крофнама да седимо напољу ...џабе, чим поједемо крофне, ево нас опет у води![]()
I ako nosiš kockice za jamb juriću po plaži da te prepoznam pa da opletemo neku partiju. Neće više Pinocchio umoran na odmor!
Naravno!!!I ako nosiš kockice za jamb juriću po plaži da te prepoznam pa da opletemo neku partiju![]()
И овај мој нас не тера, ваби насJa decu nisam nikada "terala" iz vode. Samo ih podsetim da ako primete da im se stvaraju plovci između prstiju na rukama i nogama da je to vreme da se izlazi na obalu.![]()

To se zove - čovek sa iskustvom!И овај мој нас не тера, ваби нас![]()

Po tvojim pisanjima, svaka mu čast, sve stiže , u sve se razume , i podelili ste obaveze lepo, ti uživaš - on radi, niko se nikom u posao ne mešaМислим да посустаје полако, шта ће, мученик
Каже пре неку годину неком човеку Ово старије дете ми одувек прави проблеме![]()

Није се Мина џабе удавала после тридесете, биралаPo tvojim pisanjima, svaka mu čast, sve stiže , u sve se razume , i podelili ste obaveze lepo, ti uživaš - on radi, niko se nikom u posao ne meša![]()

Јашта...жито, кукољ, жито, кукољ...мора.E to se zove - Žena sa iskustvom!![]()
I ako nosiš kockice za jamb juriću po plaži da te prepoznam pa da opletemo neku partiju![]()
Što bi rekla Nina Badrić " a ja baš za kamen uhvatilaaaa"Јашта...жито, кукољ, жито, кукољ...мора.
Pa da bi neki božur dovatila...Što bi rekla Nina Badrić " a ja baš za kamen uhvatilaaaa"
Mogla sam ja, birati da sam htjela
mogla sam ali nisam
bila je bisera puna zdjela
a ja sam bas za kamen uhvatila

Svaka čast. Ja brzo baš živim i nikad nemam vremena, niti znam šta je pravi odmor. Kad idem u Srbiju, idem pravo sa posla. U subotu sam isto tako sa posla otišao na more i radio skoro dva dana tamo.Godišnji koristim da što više stvari uradim u Srbiji. Imam dve kuće tamo i imam i o kome brinem. Tek kad sve obezbedim, ako mi ostane koji dan, otišao bih na neko jezero u ribolov, ali teško da će ostati.Životno iskustvo ženska! I lekcije!
2013.... plaža... deca uživaju u vodi, suprug i ja hedonišemo, čekamo zalazak sunca... komentarišemo - četvrti dan na moru i osećamo kako se tek sada opuštamo. Pogledamo se i - od sada, par dana odmora pre odmora!
Od tada retko kada putujem prvi dan odmora.
Putujem u petak, a od danas ne radim. Skoro sam sve obaveze završila. Ostalo mi samo pakovanje i organizacija dece, instrukcije i tome slično. Neće više Pinocchio umoran na odmor!