Letovanje u septembru mesecu

jooj sa vise strana od ljudi u cije misljenje verujem sam cuo da su grci ove godine stvaro pociganisali..nisam mogao da verujem kad su mi rekli da su lezaljku u pefkohoriju placali oko 25€
mnogi kazu da grci ove godine nisu isti oni koje znamo od ranije.
ako su podigli cene svemu ne znaci da su cigani ..stvarno nema smisla cigani pa cigani.onda su i crnogorci i hrvati cigani ..digli su cene do nebesa

Imam druga koji pocinje da funkcionise tek na 30+ stepeni, i on je ceo jul i avgust na moru.
Jednom dosao u septembru na 26 stepeni, nosio duks na plazi :D

Jedne godine je bila temperatura vazduha od 22 do 25, deset dana na Tasosu.
A temperatura vode 24-25.
Meni nikad lepse 😊😊😊

Poslednja izmena od moderatora:
jooj sa vise strana od ljudi u cije misljenje verujem sam cuo da su grci ove godine stvaro pociganisali..nisam mogao da verujem kad su mi rekli da su lezaljku u pefkohoriju placali oko 25€
Ako si došao u situaciju da moraš da doplaćuješ ležaljku, negde si već pogrešio u koracima.

Ostario si Tab ako ti je ležaljka nužna :D
A ako brojiš svaki euro i hoćeš da budeš na moru a ne spiskaš lovu idi kampuj. Dvoje odraslih, auto, šator, Srebreno, 11 km udaljeno od Dubrovnika samo 30 eura dnevno.
Svaki dan presvuci se u drugu majicu, odi do Dubrovnika slikaj se i eto te, ljetovao u Dubrovniku :D

Ostario si Tab ako ti je ležaljka nužna :D
A ako brojiš svaki euro i hoćeš da budeš na moru a ne spiskaš lovu idi kampuj. Dvoje odraslih, auto, šator, Srebreno, 11 km udaljeno od Dubrovnika samo 30 eura dnevno.
Svaki dan presvuci se u drugu majicu, odi do Dubrovnika slikaj se i eto te, ljetovao u Dubrovniku :D
Ovo gde sam sada zovu "glamping". (Od GLam caMPING)

Kampuješ na plaži u senci drveća, ali šator ima apsolutno sve - duplex, kuhinja, kupatilo, klima, TV, restoran, bazen, free ležaljke.

Saznao sam da to postoji tek pre deset dana i došao po preporuci drugara.

Sad već planiram gde ću na sledeći glamping. xD

Back