Letovanje u septembru mesecu

Da li ste letovali u septembru mesecu i kakva su vaša iskustva ?
Prošle godine sam bio u Dobroj Vodi prvih 11 dana Septembra, a sad u istom mjestu zadnjih 10 dana Avgusta. Voda je sada bila toplija, ali je bila nešto veća gužva. Najviše turista tamo bude u Julu i prvoj polovini Avgusta. Vraćam se jednom sa plaže i neki turista ispred jednog lokala pita čovjeka koji tu radi kad je najbolje ljetovati u Dobroj Vodi, a ovaj mu reče 'u Septembru, kao i svuda na crnogorskom primorju.'

Pa fora je da odabereš sve komplet, aranžman u kom su uključene i ležaljke.

Onda te baš briga koliko koštaju.

Evo kakve su ležaljke kod mene ovde, lepa plava boja, podseća na more i na nebo. :heart:

Pogledajte prilog 1601394
Ispod su ležaljke u Dobroj Vodi, vratio sam se od tamo sad prvog. Nisam uzimao ležaljke i suncobrane, jerbo mi se nije davalo 20 evra za to. 10 dana sam bio tamo i da sam svaki dan uzeo ležaljku i suncobran to ti je 200 evra bajo moj, što je znatno više nego što me je izašao smještaj za tih 10 dana! Ne bih im ostavio te pare čak ni da imam milione. Ovako na plaži nisam uzimao ležaljku niti suncobran već samo prostrem peškir i ne platim ni centa.

20240822_152439.jpg

Ispod su ležaljke u Dobroj Vodi, vratio sam se od tamo sad prvog. Nisam uzimao ležaljke i suncobrane, jerbo mi se nije davalo 20 evra za to. 10 dana sam bio tamo i da sam svaki dan uzeo ležaljku i suncobran to ti je 200 evra bajo moj, što je znatno više nego što me je izašao smještaj za tih 10 dana! Ne bih im ostavio te pare čak ni da imam milione. Ovako na plaži nisam uzimao ležaljku niti suncobran već samo prostrem peškir i ne platim ni centa.

Pogledajte prilog 1604414
Uostalom bio sam došao između ostalog da se sunčam i nabacim boju, a ne da se krijem od sunca ispod suncobrana. Tako da mi je suncobran i sa te strane bio nepotreban. A nisam tako svilen da moram ležati na ležaljci, meni je ležanje na peškiru ispod koga je zaobljeno kamenje koje nije veliko sasvim OK.

Back